שלום לכולם, שאלה קטנה בתרגום פוקר

shamus

New member
שלום לכולם, שאלה קטנה בתרגום פוקר

בוחן שואל What’s the bet on a short stack with no hand on the button? והנבחן עונה: All in. למה הכוונה בשאלה בדיוק? איך זה היה נאמר בעברית? כתבתי "איך נקרא הימור על סכום קטן כשאין יד על הכפתור?" אבל זה נשמע לי מוזר.

yamenx

New member
אכן תירגום מוזר ושגוי

what's the bet אמור להיות מה ההימור ולא איך נקרא... short stack זה אומר שיש לך סכום קטן של כסף יחסית לבלינד no hand אין לך יד טובה on the button זה אומר שאתה הדילר

shamus

New member
תודה yamenx

אם כך, מה ההימור על סכום קטן כשאתה הדילר ואין לך יד טובה? הכול בפנים.

yamenx

New member
זה לא בדיוק ההימור על סכום קטן

לדעתי זה אמור להיות יד מתוך טורניר... ויש לך סכום קטן של צ'יפסים יחסית לאחרים.. לא שההימור הוא על סכום קטן.. אלה לך יש סכום קטן

NoEgo

New member
שים לב שזה on ולא with

כך שלדעתי הכוונה היא: מה הוא ההימור "מול" שחקן שקצר בצ'יפים כשאתה בכפתור הדילר ואין לך יד. והתשובה היא הכל בפנים.

shamus

New member
תודה, ועוד קטע שתוקע אותי ברשותכם,

He called with a six-eight suited on the gun, then raised with a king-queen in off position and then raised the pot bet with small pockets and small blinds. א. אני יודע מה זה suited אבל לא יודע איך לקרוא לזה בעברית. ב. מהו off-position? ג. on the gun לא ברור לי. נתקלתי רק בunder the gun. תודה רבה,

darkAI

New member
My thoughts exactly

זה די בעייתי לתרגם אנגלית לעברית בצורה תקינה כשהאנגלית קלוקלת מלכתחילה.

yamenx

New member
כמה תשובות

א. שני הקלפים מאותו הסוג ב. לא בעמדה ז"א לא בעמדה טובה... שזה אומר מהראשונים להמר ג. נראה לי זה אותו הדבר... ז"א הראשון להמר

הצעה

א. סוט בעברית יכול להישאר בתכתיב "סוט" או להיקרא "תואמים" בעברית תקינה יותר. ב. אופ-פוזישן כלומר "בעמדה נחותה". ג. זה אותו דבר, הכוונה לשחקן שיושב בעמדה הראשונה. אני מניח שמנסים לתאר שחקן שעושה שטויות אבל בהתחשב במשחק שלי מי אני שאשפוט

אחרי שתרגמתי את כל הספר של דן הרינגטון

אולי אני אוכל לעזור :) לפי דעתי הכוונה בשאלה היא "מה ההימור שעליך לבצע מול שחקן עם ערימה קטנה, כשאתה בעמדת הדילר עם יד חלשה?" והתשובה אול-אין הולמת, כמובן אני מניח שהכוונה למצב בטורניר כשאתה לא עם ערימה קטנה, או קאש מול ערימה באמת קטנה (ולא 25 בליינדים). מקווה שהועלתי. יונתן www.seferpoker.com

למעלה