שלום לכולם! שאלה קטנה... ודחופה...

פבלוס

New member
שלום לכולם! שאלה קטנה... ודחופה...

הייתי היום בפסטיבל המחול בכרמיאל, היה שם מין אוהל התרמה למען בעלי חיים תרמתי וקבלתי מדבקה וסימניה. קיבלתי גם חוברת העונה לשם "אתה יכול להמיל אותי" וכתוב שהוא מדריך קוסמטיקה. במשחות שיניים כתוב רק שקולגייט עורכות ניסויים האם למשל אקווהפרש הפסיקו לעשות או שהחוברת שגויה? אני חושב שאם החוברת שגויה צריך להעיר על כך. תודה לכולם, פבלו.

m_shy

New member
זו בטח גרסא של המדריך מלפני

מליון שנה... המדריך הזמין המעודכן ביותר צורף כאן לפני יומיים. מידע נוסף על חברות בינלאומיות תוכל למצוא באתר של PeTA - אליו יש קישור למעלה. מהדף הראשי יש קישור ל do and don´t do list. חפש ברשימות האלה את מה שמעניין אותך. שי משולם

adipo

New member
וואי- פסטיבל כרמיאל

זה פסטיבל מ-ע-ו-ל-ה!!! שווה ללכת אליו, התחיל היום נגמר ביום חמישי! היית במופע כלשהו?

פבלוס

New member
ת´אמת מופעים הם לא הקטע החזק אצלי

אני אוהב ללכת להסתובב בדוכנים וכאלה. ראית את אוהלך ההתרמה? התרמת? תרמו גם אתם! שלכם: פבלו

פבלוס

New member
חשוווב! |שמאלה|

היום הלכתי לסופרמרקט וחיפשתי משחת שיניים שבעליה לא מתעללים בבע´ח בשום משחה לא מצאתי את הסמל של הארנב או שום סמל אחר (למעט כשרות ןמשרד בריאות) איך אפשר לדעת איזו חברה מתעללת ואיזו לא?

adipo

New member
אני משתמשת במרידול

של חברת "טבע", ולפי מה שידוע לי עד היום הם לא עושים ניסויים.

גולדי2002

New member
../images/Emo178.gifעלה במוחי הקודח רעיון

למה שלא יפרסמו, חוץ מעל המוצרים, גם במודעות הפרסומת בעיתונים ובשלטי החוצות שחברות מסוימות לא עושות ניסויים בבעלי חיים (כמו קרליין רבלון וד"ר פישר, למשל?) כדי שגם האנשים ברחוב וקוראי העיתונים (עיתונים יומיים, ירחונים למיניהם כמו "לאשה", למשל, עיתונים ברוסית ומגזינים לגברים) ידעו שאותם מוצרים מנוסים או לא מנוסים ע"י בעלי חיים? אולי זה ישפיע על הרגלי הקניה שלהם/ן? יש אנשים שלא יודעים על כל הנושא של ניסויים בבעלי חיים בקוסמטיקה וכשהם מחזיקים ביד בקבוק שמפו של קרליין שכתוב עליו "לא נוסה על בעלי חיים" (ה"לא" מודגש) לא יודעים על מה מדובר ולמה בכלל צריך לציין שמוצר זה לא נוסה על בעלי חיים? נראה לי חשוב. זה יכול לעורר מודעות גבוהה יותר בקרב הציבור, בעיקר אם גם בטלוויזיה באיזה פינה צדדית יופיע הסמל של הארנב. טלוויזיה זה מדיום עם כח עצום, וההשפעה של אפקט זה יכולה להיות מאד גבוהה. מה אתם אומרים? ועוד משהו. היום עיינתי בעיתון "לאשה" והרעיון עלה לי כשהסתכלתי בעמודים הראשייפ שכולם פרסומות לשמפואים, תחבושות היגייניות וצבעי שיער, איזה אימפקט יהיה לזה. ועלה במוחי הקודח עוד רעיון. למה שלא ננסה להיכנס לעיתון עם טור שבועי שתכתוב אחת הבנות בפורום, על זכויות בעלי חיים? אפשר גם נושאים אחרים, כמו, למשל תרבות הצריכה, איכות הסביבה (לא נמשיך הלאה, אתם כבר תבינו לאן אני חותר. הנה אני מכניס גם נושאים מהפורום שלי כאן, מקווה שזה בסדר). זהו. אלה הרעיונות שלי. אשמח לשמוע את דעתכם שלכם/ן אורן

shanty.G

New member
"חשבו על זה קודם, לפני..."../images/Emo79.gif../images/Emo8.gif

נסה לדבר עם אנשי האגודה הישראלית נגד ניסויים בבע"ח. רעיון מצויין, גם לדעתי. רגע, לגבי העניין השני- למה "אחת הבנות" בפורום? נעלבתי בשם כל גברברי הפורום באשר הם
. צריך להציע למערכות העיתונים, למרות שבגדולים קיימים מדורים קבועים המוקדשים לנושא, כמו "פינת חי" במעריב, ונוספת בידיעות (לא זכורים לי נוספים למרות שוודאי קיימים). מה שנשאר הוא לקחת את הרעיון וליישם איפה שניתן ודווקא חשבתי עליך כמתאים ביותר

vegi force 1980

New member
רעיון יפה לעשות פירסומות אבל...

מי ישלם על זה? פירסום בעיתון או מגאזין עולה הרבה כסף ושום מגאזין או עיתון לא יעשו את זה בהתנדבות מה גם שנניח והם יסכימו לעשות את זה בהתנדבות אז הם יפסידו מפרסמים שמשלמים כמו פאנטן וקולגייט וכאלה אז הם יראו לבד שלא משתלם להם להפסיד כסף ופשוט לא יפרסמו אבל רעיון יפה.... אם כבר פירסום..... למה לא לפרסם בטלוויזיה?.... כמו שיש פרסומות נגד תאונות דרכים או נגד סיגריות אבל שוב יש את עניין המחיר.... אגב החתימה שלי זה לא סתם שני משפטים... תסתכלו מסביב... הכסף מסובב את העולם...

shanty.G

New member
לא להסתמך על הארנב בלבד

יש ארנבים מזוייפים
אתה יכול תמיד להציץ במדריך של האגודה לפני היציאה לסופר, הנה הרשימה של משחות השיניים ע"פ המדריך של ISAV. אגב, על משחות שיניים, עד היום לא מצאתי בכלל סמל ארנב. תמיד לסמוך על מידע מוקדם. יום יבוא, יצא מדריך הכיס החדש, נוכל לתחוב אותו לארנק ולצאת לקניות בלב שקט, מעודכן וירוק
.

גולדי2002

New member
יש לי עוד רעיון

לסטיקר נגד אל על: "זוהי קריאה אחרונה לנוסעים לחו"ל. אל תטוסו אל על!" מה דעתכם?

פבלוס

New member
רעיון גדול../images/Emo70.gif כמו שבפרסומות של

סיגריות כתוב שהם מזיקים לבריאות, אז בפרסומות לשמפו ומוצרי קוסמטיקה אפשר להוסיף אם נוסה או לא על בעלי חיים. שלכם פבלו

vegan

New member
חשוב גם להסביר למה

הסיסמה יפה, אבל מטרת הסטיקר היא בעיקר לפנות לאלה שעדיין לא אתנו ורבים מהם אינם מודעים כלל לנושא. לכן חשוב שאדם מן השורה יקרא את הסטיקר ויבין ממנו שאלעל מטיסה קופים לניסויים. אפשר להוסיף שורת הסבר "אל-על מטיסה קופים לניסויים" - השאלה היא האם הסטיקר לא יצא עמוס מדי.

גולדי2002

New member
אז נעשה מזה פלייר

ובו נסביר בהרחבה למה לא לטוס אל על. מי שיודע להכין פליירים אשמח לשבת אתו על התוכן.

למעלה