שלום לכולם--שאלה קטנה--יש לי ויזה

שלום לכולם--שאלה קטנה--יש לי ויזה

לארה"ב אני לא צריכה להוציא אבל התמונה שלי בפספורט נמרחה קצת ואני לא רוצה לקחת סיכון ולהמר שיקבלו את התמונה--השאלה שלי היא האם יש אפשרות להחליף רק את התמונה במשרד הפנים?? עוד דבר שבדרכון אני עדיין רשומה כרווקה נישאתי לפני כשנה וחצי בערך זה משנה???- תודה על מי שיענה לי מנסיון-- לילך!

משרד הפנים בשביתה אז אין לי

דרך לשאול ולהוציא ויזה חדשה לא ממש בא בחשבון כהיותי מובטלת כבר זמן מה--וכל האישורים שצריך להביא זה קצת שם אותי בבעיה-- מישהו?????

עודד חמודייייי

הבנת הנקרא קצת----לא מבינה איך הסקת מדבריי שאין לי כסף לויזה--אמרתי שאין לי את האישורים מהמעביד מכיוון שאני מובטלת כבר זמן מה---אז כסף זה לא העניין--ואני לא מתכוונת לטוס מחרתיים אני מניחה שהשביתה לא תהיה 4 חודשים--אז רציתי לדעת אם למישהו היה נסיון דומה עם תמונה מרוחה בדרכון--פשוט חבל לי על הויזה שיש לי שם זה הכל!!!!!! שוב תודה-- לילך

ganjaman stound

New member
אישית הייתי הולך על זה

אם התמונה רק מרוחה קצת זה דבר שקורה במיוחד ששמעתי שמשרד הפנים בשביתה ואין אפשרות גם להוציא דרכון אחר קחי תעודת מזהה נוספת עם תמונה יותר טובה ולכי על זה אבל זו רק המלצה אישית שלי

Numnum

New member
יש אפשרות להוסיף תמונה בפספורט

אני כמעט בטוח שיש אפשרות להוסיף תמונה מעודכנת . ואם לא, תוכלי להוציא דרכון חדש, דרכון חדש לא מבטל את הויזה שנמצאת בדרכון הישן. פשוט תצטרכי ללכת עם שני הדרכונים ביחד - שאת רוצה שהויזה לארה"ב תהייה איתך . אם התמונה בויזה ובדרכון - היא אותה תמונה - אני מאמין שלא תהיה בעיה בכלל . במיוחד אם האיש החביב +/- בדלפק בשדה התעופה יראה שכבר היו לך כניסות ויציאות בעבר. טיסה נעימה.

היי נמנום---תודה על התגובה--

אני אברר שמשרד הפנים יפתח את שעריו בנוגע לתמונה באותו הדרכון שיש לי את הויזה-- בנוגע לדרכון חדש זו קצת בעיה כי אני נשואה ובמרד הפנים כבר רשומה בשם משפחה חדש הווה אומר שאם אוציא עוד דרכון שמות המשפחה יהיו שונים בכל דרכון--נראה לי קצת מסובך---לא נורא המון תודה על העזרה--אני אעדכן אתכם בהמשך מה נאמר לי במשרד הפנים-- לילה טוב.....ושוב תודה!!!!

למעלה