שלום לכולם:) שאלה קטנה

kolper

New member
שלום לכולם:) שאלה קטנה

לא בטוחה שזה המקום הנכון, אך אני די בטוחה שלחלקכם יש נסיון ותוכלו לעזור לי... אני מתכננת לנסוע לד.אמריקה בעוד כחצי שנה, למספר חודשים. כמה עולה כיום כרטיס טיסה? וכמה תעלה לי שהות שם, פחות או יותר? (אני מבינה שהשאלה לא כל כך ריאלית והתשובה לא תהיה מדויקת, אך אודה לכם אם תוכלו להגיד לי בערך. בין לבין). תודה רבה!

natyh

New member
הגעת למקום נכון

אך לאור העליות והירדות של המטבעות בעיקר התנודיות של הדולר והשיגעון במחירי הנפט ניתן להגיד רק כמה הדברים עלו בעבר כמה יעלו בעתיד שאלה טובה , מחיר שהות גם כללי אצבע : כרטיס בין 800-1300 דולר תלוי איך תטוסי ומהו היעד הראשון דרך איפה אירופה או ארה"ב , כרטיס מוזל , סטנדרטי וכולי . שהיה בין 800- 500 דולר בחודש כתלות במדינה . שוה להכין כסף עודף למחייה של חודשיים שלושה נוספים תמיד .

natyh

New member
משתדלים זו מטרת הפורום

לעזור אך לעזור בצורה חכמה לעזור לאנשים לעזור לעצמם ואם אפשר שמחנו. עברי על המאמרים שלנו יכולים מאד לעזור לך.

lala land

New member
מחיר כרטיס טיסה

מנסיוני... טיסה ללימה, וחזרה מבואנוס, המחירים נעים בין 1300 ל- 1600 דולר

natyh

New member
לא דרך ארה"ב

טיסה דרך ארה"ב בתקופות מסוימות עולה בין 500-700 דולר המשך לקרתחינה לכיוון 100 דולר נוספים המשך ללימה לכיוון 250 דולר . הכל תלוי איך טסים עם מי ומהו היעד , הטיסות שלך הן דרך אירופה אין כרטיסים מוזלים נהפוך הוא כל הכרטיסים מוזמנים מזמן . כל הענין בתעופה הוא להרויח משהו על חשבון חברה שצריכה להחזיק קוי תעופה פתוחים בתקופות שפל , בקיצור ענין של ניסיון בנסיעות והבנת השוק . אין אף חברה שטסה מישראל לאירופה וצריכה לשמור על קו פתוח ומוזל הסיבה משרד התחבורה ואל על ..... ולכן כל הטיסות דרך אירופה יקרות מאד .

lala land

New member
אני לא בקיא בשינויי מחירים

בהתאם לתאריכים, אבל הזמנתי כרטיס במתאר הנ"ל,(אפריל-אוגוסט) עם CONTINENTAL - טיסה דרך ניו יורק, בכ- 1400$ שלצערי נאלצתי לבטל ולשלם קנס מכיוון שלא קיבלתי ויזה.

natyh

New member
כרטיס לא רע

אך קונטננטל נותנת לך חבילה כלומר טיסה סגורה עד היבשת ואיסת"א למיטב ידיעתי המשוקים גובים את העמלה שלהם . מה שתיארתי מיועד למומחי נסיעות כאלו ששנים בדרכים ומכירים את כל הטריקים , בדרך כלל גם כאלו שעברו את כל הקורסים בתחום כמו סוכני נסיעות מלווי קבוצות וכולי . הכרטיסים הללו מוגבלים לתקופות מסוימות הם לא תמיד בשוק רק בתקופות השפל , כשחברות תעופה מנסות לקצץ בהפסדים המטוס חייב להמריא לפי ההסכם בכל מקרה , לא משנה כמה אנשים טסים . לכן תמיד טוב לפנות למומחה לשלם לו על הצלחה כלומר אם חסך לך כסף שלם לו אם לא אז הסיכון עליו . יש מקצוע כזה מומחה נסיעות .

למעלה