שלום לכולם, שאלה קטנה...

• פותח הנושא kkdd
  • פורסם בתאריך

kkdd

New member
שלום לכולם, שאלה קטנה...

ובכן המחשב שלי מחובר ישירות לטלוויזיה, אבל אני לא רואה טוב. הורדתי את התוכנה TVTOOL אבל היא עוזרת רק כאשר מסך המחשב מחובר גם הוא. כלומר, אם אני מחבר גם את הטלוויזיה, וגם את המסך, ומפעיל את התוכנה TVTOOL אז אני יכול לראות מצויין!!! על הטלוויזיה. אבל אני רוצה לזרוק את מסך המחשב ולהישאר רק עם מסך טלוויזיה ולראות טוב יש דרך כלשהי? ויש לי ג'יפורס 4

הרזולוציה של הטלויזיה כנראה פחותה

בהרבה מרזולוצית המסך. אבל... אולי תוכל אתה לעזור לי, אני לא מצליח להוציא תמונת מסך מלא מהTVTOOL. היא יוצאת גדול מדי ואני מאבד את שולי התמונה. איך אפשר לתקן את זה?

בריד

New member
יכול להיות

יכול להיות שההגדרות של הטלויזיה שלך הן על יחס מסך של 16:9 ולכן המידע שאמור להגיע למסך המחשב נמתח כי הוא בדרך כלל ביחס 4:3 וכך נאבד לך מידע... תנסה להיכנס ל MENU של הטלויזיה ולשנות את זה ליחס של 4:3

kkdd

New member
כן, אני יכול לעזור לך...

בהגדות של TVTOOL בחוצץ של MODE למטה יש שלושה חלונות כאלה אז באמצעי שניקרא RESOLUTION תבחר במשהו אחר או שאתה יכול בחלון הימיני שניקרא PICTURE SIZE לא לבחור מסך מלא אלא "שולחן עבודה" תעדכן בקשר לפיתרון שלך אני כבר עניתי בבעיה עצמה כאשר אני מפעיל את התוכנה TVTOOL ולוחץ על TV MODE אז אני רואה פיצוץ!! בטלוויזיה, אבל כאשר מסך המחשב לא מחובר למחשב אלא רק הטלוויזיה אז אני רואה גרוע

kkdd

New member
איך אני עושה את זה? חיפשתי לבד ו...

ולא מצאתי תוכל לומר לי לאן ללכת? פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

בכל כרטיס מסך זה שונה אבל...

תכנס לproperties של התצוגה, ואז לsettings ושם, לפחות אצלי יש אפשרות לבחור בין יציאת הטלויזיה לבין מסך המחשב, איזה מהם יהיה הראשי ואיזה המשני, ורזולוציה של כל אחד מהם. מקווה שעזרתי.

למעלה