שלום לכולם - שאלה קטנה

yportnoy37

New member
שלום לכולם - שאלה קטנה

יש לי שאלה קטנה איפה נמצא המקום הטוב ביותר שניתן לראות ממנו המראות\נחיתות מבן גוריון? הכוונה היא לכמה שיותר קרוב כמובן, בשביל ל"הרגיש" את העוצמה כמו-כן, אשמח לקבל הוראות הגעה תודה רבה יוני

ny22

New member
מנהל
נראה לי מהשלוחות

לא? אני אישית לא הייתי שם, אבל הרבה אמרו כך.

Matan103

New member
פיינל 12

אם יש אישורים כמובן.. אחרת סתם יגרשו אותך.. צירפתי מפה שתראה איפה זה נמצא.. איך משיגים אישורים? צריך להכיר את האנשים הנכונים, או לחכות שמישהו יכתוב כאן בפורום שיש אישורים וכולם מוזמנים להגיע.

yportnoy37

New member
הממ...

זה לא מול הכניסה לנווה מונסון? ואם אני לא טועה יש שם שלט של אין כניסה.. האם אפשר לקבל אותה תחושה אם אני נמצא על הצומת עצמה ופשוט לא נכנס באין כניסה? או לחילופין, מי הם האנשים הנכונים שאפשר לקבל מהם אישורים? בכל מקרה, תודה (גם על המפה)

e dor

New member
זה קצת לפני נווה מונסון

ואכן יש שם שלט אין כניסה. לגבי התחושה - תלוי איפה עוצרים, אני לא מכיר שם מקום טוב נוסף חוץ מפנים השכונה באור יהודה.

yportnoy37

New member
שכונה?

לאיזה שכונה אתה מתכוון? ואני מעדיף את התחושה של להיות בחוץ, מחוץ לעיר, יותר נחמד נראה לי.. אם אני אכנס ברגל או באופניים לאיזור של אין כניסה, יגידו לי משהו?

e dor

New member
התשובות

1. לא יודע את שמה - תסתכל במפה, השכונה הקרובה ביותר לנקודת התצפית. 2. עקרונית לא יכולים להגיד לך כלום, אבל כבר קרה לי פעם ששוטרת אמרה לי: "אסור להיות פה ואסור לצלם את שטח השדה", אז שאלתי אותה אם יש חוק בנושא כדי שאוכל להתעדכן ולא לעבור חס וחלילה על החוק, פעם שנייה ! אז היא אמרה: "אתה לא צריך לדעת, אני יודעת, זה מספיק ..." מסביר לך את רמת האבטחה שלך ?

yportnoy37

New member
וואו (ותודה לכולם על התשובות)

עכשיו אני מרגיש הרבה יותר בטוח, אם אני על המטוס כמובן אני אלך ואשחק אותה ראש קטן אם מישהו יגיד לי משהו..

asafasa

New member
.

בתוך רש"ת יש סמכות שיפוטית מורחבת מעבר לחוקי המדינה , עד כמה שאני יודע במסגרת העבודה הנוכחית שלי בבטחון נתבג..- יכולים לאסור עליך לצלם. (בדיוק כמו בבסיס צבאי,אגב)

למעלה