שלום לכולם שאלה של מתחילים...../images/Emo12.gif
שלום לכל חברי הפורום, פעם ראשונה שלי כאן .... (בבית שלנו אני לא אחראית על הבשר אלא על האפייה והקינוחים) למרות זאת, יש לי שאלה שמאוד מעניינת אותי (ואת זה שאחראי על הבשר) ואף אחד לא ידע מה לענות לנו: לפני כמה ימים קנינו מספר נתחי אנטריקוט והקצב אמר לנו שזה "אנטריקוט מיושן" מה הכוונה ב"מיושן" ? איך מיישנים בשר, והאם יש דרך שונה ליישן אנטריקוט ? תודה והמשך יום נעים
שלום לכל חברי הפורום, פעם ראשונה שלי כאן .... (בבית שלנו אני לא אחראית על הבשר אלא על האפייה והקינוחים) למרות זאת, יש לי שאלה שמאוד מעניינת אותי (ואת זה שאחראי על הבשר) ואף אחד לא ידע מה לענות לנו: לפני כמה ימים קנינו מספר נתחי אנטריקוט והקצב אמר לנו שזה "אנטריקוט מיושן" מה הכוונה ב"מיושן" ? איך מיישנים בשר, והאם יש דרך שונה ליישן אנטריקוט ? תודה והמשך יום נעים