שלום לכולם-שאלה....

שלום לכולם-שאלה....../images/Emo41.gif

לא ראיתי מאטריקס,צר לי,אך זה המצב, אבל אני חובבת קונספירציות ידועה ואפילו נראה לי שעליתי על איזושהי קונספירציה חובקת עולם... האם זה המקום בשבילי או שאם אני לא יודעת מי אלה מורפיוס וטריניטי אני אלך עם הקונספירציות שלי לטיול בגן??? אודה על תשובה

IC4

New member
באופן רשמי - כן

באופן מעשי- צאי מפה מהר רוצי לפני ש..... תביני שלא מדברים על זה רוב הזמן
אבל בשמחה דברי על מה שבא לך , אין ממש גבולות ברורים לפורום הזה ברוכה הבאה לעולם שמאחורי

אם אין גבולות מדוע אתם מנסים לנפנף

היי!!! אם אין גבולות למי שנכנס ומי שלא מדוע אתם מנסים לנפנף דעות שלא מסתדרות עם עולמכם האישי. מה יש כאן חברה סגורה שאינה מוכנה לקבל גם אנשים שחושבים אחרת ממכם???
הרבה אור ואהבה אין סופית מיכל

Z girl

New member
קונספרציות יתקבלו בשמחה

לפחות בשמחתי... BE HAPPY

הפצצות בצור באחר היום

לא יעזור כלום. רק בשבק יכלו לבחור שם כמו נקמת עוללים. זה נשמע הרבה יותר כמו סיסמת גיוס מאשר שם של מחתרת. אז השב"כ הטמין את הפצצות בביה"ס.

Master Boo

New member
אני לא מבין את כל האנשים האלה !!!!!

(איזה קאמבק... yeah!) איזה בנאדם, שפוי, לא ראה מאטריקס ?!? לפחות 3 פעמים?!? מה קורה פה??? לאן העולם מתדרדר ??? עוד מעט תגידו שגם אף פעם לא שתיתם נס קפה עם זיתים שחורים תוך כדי ריקוד בלט על רגל אחת !! איזה הפקרות... פשוט תועבה... זהו.

{{Trinity}}

New member
את חייבת לראות את הסרט!!!

ח-י-י-ב-ת!!! קחי את הסרט בווידאו/ב-DVD בדחיפות!!

IC4

New member
את לא חייבת כלום ../images/Emo13.gif

אנחנו רק ממליצים / דורשים / מכריחים אותך לראות את הסרט הנהדר הזה שבשביל הדוגלים בו, הוא הרבה יותר מסתם עוד סרט. (אחרי שתראי ולא תביני למה , את מוזמנת לשאול בפורום זה) אם להסביר את הכותרת באופן ברור יותר - אל תיקחי את הסרט בוידאו וגם לא בדיוידי חכי שצוחה יארגן לנו א הסרט בסינמטק ובואי לשם ותאימיני שזה פשוט משהו שאת לא תצטערי עליו
--- מקסימום נבוא אליך הביתה ו...
וגם ניקח את הפרח משלוש שורות קודם בחזרה

Master Boo

New member
בלי לפגוע בכבוד המאטריקס

עדיף לראות את זה קודם בטלויזיה, להבין קצת את הסרט, ואז בקולנוע לראות שוב את כל הקטעים שנהיים מובנים אחרי הצפייה הראשונה... ואז לראות את זה שוב בטלויזיה, אחר כך לראות את זה כמה פעמים בדי וי די, ואז להוריד את זה למחשב ולראות עוד איזה 10 פעמים... ואני מאמין שאז תביני באמת מה זה המאטריקס!!! muahhhh !

IC4

New member
למען האמת , זה אפילו יוצר הגיון ../images/Emo70.gif

Chot

New member
נאהה

האפקטים והכל הוושים מזה הרבה יותר שוים בקולנוע ומייטריקס זה סרט של וושים. בשביל "להבין" צריך להתדיין עם עמיתים.

Master Boo

New member
ברור

אבל את חייבת להסכים שיש לך ה-ר-ב-ה יותר על מה לדבר אם את ראית אותו (מה זה "אותו"?! את מאטריקס!) כבר כמה פעמים באווירה שנותנת לך לשים לב לפרטים- כמו טלויזיה. "אפוקליפסה בתחת בגודל של חרוב"

RedStorm

New member
או פשוט לקחת את המאטריקס בדיוידי

להמיס את הסידי בטמפרטורה של 400C ואז לשפוך את הדיסק די וי די המומס של המאטריקס לשקית או מזרק ולהזריק כמו אינפוזיה ישר לווריד!!! :) מה מה מה? הגזמתי?

srullli

New member
אויי איזה רעיון נהדר ../images/Emo13.gif

רגע חכה אני כבר הולכת ליישם את העיצה הזאת ! פשוט רעיון פרקטי ונפלא :)) אין, פשוט אין.....

Master Boo

New member
אהההההההה !!! אדיר ! אדיר!

לא חשבתי על זה!!! אני לא מאמין!!! גאוני... אבל אם כבר, אז להמיס אותו בטמפ´ של 303C...

RedStorm

New member
עם כל הכבוד שלי למאטריקס

לא ראיתי אותו בקולנוע וזו תהייה חוויה לראות אותו באולם שחור עם 20 רמקולים ופופקורן ביד... הלוואי!

למעלה