שלום לכולם...שאלה

adidush20

New member
שלום לכולם...שאלה

פעם ראשונה שאני פה... ורציתי רק לציין שאני מתה על איפור... אני אוהבת להתאפר ולאפר... לא אני לא אחת ששמה טונה שחור בעיניים! אבל אני אוהבת להתעסק בזה ומתה ללמוד.. זה רק לשם הכרה יותר טובה... ועכשיו לשאלה.. יש לי שחור מתחת לעיניים ... זה התחיל לי מהבגרויות שלא ישנתי טוב וזה לא עבר (כמה שנים כבר) אני מתה להעיף את זה ... וזה מביא לי עצבים שאני כל בוקר קמה וצריכה להשים קונסילר... מה כדאי לעשות? שינה כנראה כבר לא יעזור לי...

שינה!!

העיניים שלך מנופחות אבל? (מעייפות) כי אם כן שימי עליהם חיתכת מלפפון לשתי דקות זה עוזר ומרגיע ומוריד נפח

katykr

New member
שיטה של מכוני ספא נחשבים

בחו"ל. לקרר חבילת גולות (של הילדים), אפילו במקפיא.בבוקר להניח על העיינים צמר גפן ועליהם שקית עם מספר גולות. הקור של הגולות+ המשקל שלהן גורמים לניקוז הרעלים שמתחת לעין ולהורדת השחור מתחת לעין, ולנפיחות. רק תזהרי לא לקרר את האזור.

angelina1

New member
אני פשוט מציעה שתלכי לסופר/ניו פארם

ותבקשי קרם טוב לעיניים שמעלים את העיגולים השחורים.. עצה: הקרמים של קלרינס!!! הם מעולי... לי יש קרם כזה שמעלים נפיחות ועיגולים שחורים ואחרי איזה שבוע תרגישי בהבדל העצום.

תותי-בת

New member
מרים! שמתי היום עיגולי מלפפון כאלו חמודים - איזה מרגיע זה!! זה מדהים!!!

קרם עינים טוב, עם מסג´ בוקר וערב

סביב לעינים, המסג עוזר לזרימת דם טובה יותר באיזור זה, ואם יש לך קמטים זה עוזר נוסף לכל. בהצלחה.

adidush20

New member
ניסיתי...

קרם עיניים של סיסלי... לא עוזר.. אולי האמת כי אני לא מתמידה! אבל אמרו לי שזה תורשתי... ואי אפשר להוריד את זה (לאמא שלי יש קצת) זה נכון?

דעה לא מקצועית...

"עיגולים שחורים" מתחת לעיניים יכולים לנבוע מכמה סיבות: א. חוסר שינה - את אומרת שאין לך חוסר כזה. ב. פיגמנטציה. - את אומרת שלאמך יש גם, יתכן שכאן "קבור הכלב" ג. תנסי לבדוק את רמת הברזל בדם שלך, לעתים לאנשים אנמיים יש עיגולים שחורים מתחת לעיניים. ועד אז, פשוט קונסילר טוב יעשה עבודה טובה. (בוגרת קורס איפור מקצועי אצל ירין שחף)
ברכות לפתיחת הפורום!

niritcat

New member
נדמה לי שאסתי לאודר או אליזבט ארדן

הוציאו משהו מהפכני לפני שנה-שנתיים, במיכל עגול דק וגבוה, שמבטיח להעלים עיגולים שחורים.

למעלה