שלום לכולם..... שאלה...

I t a M a R 1 1

New member
שלום לכולם..... שאלה...

מה אתה חושבים על חגורת כוסיות לבנים....... זה IN או OUT? למי שלא יודע מזה חגורת כוסיות זה החגורה מהגומי של הבנות,עם הברזלים... אני מתכוון כמובן ששמים אותה בצבע של בנים.... מה אתם חושבים?

O Boy

New member
אם אתה בעניין של חגורות...

יש בקסטרו מן לבנה פצצה

מאיה1983

New member
הומואי וואאוט. גם לבנות זה כבר לא

משהו. וכבר בקושי הולכים איתן... עכשיו יותר אין החגורות הכאילו צבאיות.

O Boy

New member
התכוונתי לבנים...

מי שאוהב חגורות יכול להתהדר בחגורה שווה של קסטרו מן, אביזר שהוא לא אין בטירוף, אבל שווה למי שאוהב את זה ויפה לו

SsssTaaaR

New member
חגורת כוסיות?!?!?

מזה חגורה מגומי של הבנות עם הברזלים??? בחיים לא שמעתי דבר כזה....... יש לך תמונה או משהו?

flowers girl

New member
נראה לי שאני יודעת מה זה../images/Emo70.gif

אני אולי אוכל למצוא תמונה של זה, או לשלוח לפה עוד כמה דקות תמונה של החגורה שלי. שניה..

i l0ve u

New member
אנערף....

ראיתי בנים הולכים איתם לבנות זה כבר טוטאלי אאוט לבנים אין לי מושג.. אה וזה ממש לא קוקסי כאילו אם בן ישים חגורה ורודה או משו אז כן אבל ראיתי הרבה בנים הולכים עם חגורות כאלה שחורות,אפורות,לבנות... וגם הסגירה של זה קצת שונה זה לא סגירה כמו אצל הבנות יעני הברזלים העגולים האלה אלא זה אותה חגורה לבנים רק בצבעים של בנים יותר וסגירה כמו של החגורות האופנתיות הצבאיות וזה...אני יחפש תמונה...

Adi15

New member
לדעתי החגורות האלה...

החגורות "כוסיות" כבר ממש אאוט
הייתה תקופה שלכולם היה אותם (אפילו לי!!!) אבל עכשיו כבר לא.... בכל מקרה החגורות שאני אוהבת עכשיו זה חגורות עבות עם סוגרים כאלה כמו של הצבא....הבנתם

i l0ve u

New member
נו???

עכשיו לבנים זה דווקא די אין החגורות "כוסיות" כמו שקראתם להן... אל זה עם הסוגרים כמו בצבא הבנת??? וזה יותר מגניב! החגורות האלה לבנות טוטאלי אאוט! אבל לבנים זה די חמוד בצבעים שלהם כמובן חחח... וגם אני ממש ממש אוהבת עכשיו ת'חגורות העבות האלה בעיקר בצבע זית עם הסוגרים האלה כמו בצבא זה כזה יפה!!! חברה שלי קנתה כזאתי חגורה אבל בצד מחובר לה שרשראות כמו שמחרים למכנס וזה מאאאאאזה פצצתי!!!!

למעלה