שלום לכולם + שאלה

צביקה ו

New member
שלום לכולם + שאלה

שלום לכולם, קוראים לי צביקה ואני כותב כאן לראשונה בפורום (למרות שאני קורא לא מעט זמן ולומד דברים חדשים ומעניינים). אז אימה זה בין הז'אנרים המועדפים עליי (גיליתי אותו בעקבות סרטי "צעקה"), ובגלל שהידע שלי בסרטים האלה הוא אפסי לעומתכם, רציתי לשאול אתכם שאלה: שמתי לב שברוב סרטי האימה ה"חדשים" הרוצח הוא דמות לא ידועה שמתבררת בסוף הסרט, והיא כמובן אחת הדמויות. ככה זה היה בסרטי "צעקה", "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון", "אגדה עירונית", "צ'רי פולס" שהזכירו פה ועוד מלא. לעומת זאת, בכל סרטי האימה הישנים שאני מכיר הרוצח ידוע מהתחלה. לכן רציתי לשאול אם זה באמת משהו חדש שיוצרי "צעקה" המציאו ואם לא - אם תוכלו להמליץ לי על עוד סרטים כאלה בהם הרוצח מתברר רק בסוף... מקווה שהסברתי את עצמי טוב
תודה!

D i l D o

New member
צביקה!!!!!!!!!

מזכיר לי שם של מישו... אהמ אסור לגלות אהמ!

europe1990

New member
אההה אתה מתכוון לצביקה פיק!!!!../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחחח

europe1990

New member
ברוך הבא לפורם

דבר ראשון -(בפעם האלף) צעקה, אני יודע מה עשית בקיץ האחרון-זה לא סרטח אימה-זה בכלל לא סרט!!! בשנים האחרונות רוב סרטי האימה שווים לזבל-חוץ מכמה שבאמת היו טובים!. פשוט רוב סרטי האימה-שבאמת-יש בסרט את אלמנט הפחד-זה סרטי האימה הישנים. של שנות ה70 וה80!! יום שישי ה13- החלק הראשון!!-הרוצח מתגלה בסוף!! יום אהבה קטלני-(סתם סרט) אבל הרוצח מתגלה בסוף!! THE BUNKER-לא בדיוק רוצח כמו שאתה חושב!!! DARKNESS FALLS-כנ"ל יום שישי ה13-החלק החמישי-הרוצח מתגלה בסוף!! טוב כרגע אני לא ממש זוכר סרטים-בגלל שזה מאוחר, והזיכרון לא פועל לטובתי כרגע!!

צביקה ו

New member
תודה על התגובות (בעצם תגובה)

את יום שישי ה-13 הראשון ראיתי,
ולא הייתי קורא לדמות שממציאים בחמש דקות האחרונות ממש דמות. יום אהבה קטלני - זה גם מהשנים האחרונות, לא? אם כן, אז ראיתי את זה (שהרוצח מדמם מהאף, נכון?). בעיקרון אני מסכים איתך שהישנים הרבה יותר מפחידים. את "קארי" ראיתי כשהייתי יותר קטן (לפני חמש-שש שנים בערך) ועברו עליי לילות של פחד, למרות שפה אפילו לא התייחסו אל זה כאל סרט אימה... וכמובן - תודה על קבלת הפנים

europe1990

New member
שטויות-אל תדאג-כרגע אני לא במיטבי

בבוקר אני אתן לך כבר רשימה מפורטת של סרטים!!!!

mister a

New member
טעווות

בדרקנס פולס יודעים מי הרוצחת אתה מדבר על דרקנס שבו הסוף מפתיע או שגם הפעם אני טועה?

D i l D o

New member
../images/Emo45.gif אתה צודק במיליון אחוז!

אור! תתבייש לך! ככה מטעה אנשים! בסרט, מהעולה דרך אגב, "חשיכה נופלת" (Darkness Falls) יודעים מי הרוצח כבר מההתחלה, ולא רק זה! אפילו נותנים לנו רקע על הרוצח, רוצחת יותר נכון ומספרים איך הכל התחיל...סרט מומלץ ביותר!!!!!!!!

europe1990

New member
אני דפוק ואתם דפוקים-חחחחח

לא התכוונתי לרשום "חשככה נופלת" התבלבלתי עם סרט אחר-שנקרא גן עדן נופל או משהו כזה???(בעברית זה לא שנמע טוב)-אבל אני לא בטוח בשם-.כמו שאמרתי זה היה שעה מאוחרת ולא ממש שמתי לב למה שאני רושם!! אבל לא התכוונתי לסרט חשכה נופלת-המצוין!!! אוקי הנה הרשימה של הסרטים-גם מתח וגם אימה מומנטו טיהור מוחלט JOY RIDE PHONE BOOTH היעלמות האמת שמתחת לפני השטח האחרים-אין פה רוצח-אבל האמת מתגלה בסוף!! DEMONS-אני לא בטוח בקשר לסרט הזה-ראיתי אותו מזמן זהות-הסרט החדש השתול אספן העצמות the keep-סרט די ישן SLEEPAWAY CAMP NIGHT FLIER

למעלה