שלום לכולם.. :) שאלה ...

morania

New member
שלום לכולם.. :) שאלה ...

אוקיי... אז ככה... אני מאיזור המרכז בערב עסקתי די הרבה במאגיה וסיאנסים..אני חושבת שעברתי די הרבה בחיים כולל חויות קשות עצובות ומעצבות. ואני לא מנסה לדבר מתוך התנסות. הקטע הוא שלפני איזה כמה זמן (הרבה דמן עבר ת'אמת..) כשהלכתי סתם לקניון בעירי הייתה שם קבוצה כזאת של אנשים מסדנאות רייקי שבאו לפרסם את הסדנה (לא לי כי אני נחשבת לצעירה ואי אפשר ) בכל מקרה הם היו בכניסה לקניון ומידי פעם לקחו אנשים (כל אחד לקח אחד) ועשה לו מן טיהור אנרגיות כאלה עם היד (ששמים את היד של זה שמעביר על הגב או על הבטן..) בכל מקרה עשו לי את זה ואחד שם אמר לי שיש לי אנרגיות שליליות ועוד כמה דברים שדווקא היו נכונים אך לא כל כך התייחסתי לזה ברצינות הקטע הוא ששאלתי מה הייתי בגלגול הקודם ואם הוא יכול לדעת והוא אמר שכן אך לא רצה להגיד בסוף אמר לי הייתי קצת בהלם אך הבלגתי.... כמה שבועות אח"כ עשיתי סיאנס ושאלתי את השאלה והתשובה הייתה זהה =\ זה נשמע לכם אמיתי ? הגיוני? זה אפשרי...? אפשר לדעת דרך רייקי (מי שמומחה מה אדם אחר היה בגלגול הקודם ????) קצת מפקפקת עדיין לא יודעת... הכל פשוט מוזר

היי מורנייה ../images/Emo13.gif

אני בטוח שהשאלה שלך בצורות כאלה ואחרות מעניינות רבים ולכן אנסה לענות לך עליה כאן..... הרייקי, הינה שיטת ריפוי אנרגטית הוליסטית, ודרך להתפתחות רוחנית. ברחוב מוכר הרייקי כאחד מענפי ה"הילינג". ובכל זאת הרייקי שונה במקצת משאר ענפי ההילינג בכך שאיננו כולל אף אלמנט "איבחוני". אנרגיית הרייקי הינה "אינטליגנטית" או "חכמה" ומנווטת את עצמה למקור הבעייה, ומטפלת גם בסימפטום (התוצאה) וגם במקור (הסיבה). הרייקי מטפל בשלושת המישורים המוכרים לנו: בגוף הפיזי, הנפשי וגם הרוחני. כמו כן אין ברייקי המסורתי עיסוק בגלגולים או במתים. ולכן, אם לענות לך תשובה פשוטה וחד משמעית, לו אותו אדם ענה לך מידיעתו את הרייקי בלבד, הרי שלהד"ם ! (לא היו דברים מעולם) אלא מאי, אצל מטפלים הוליסטים רבים, הרייקי מהווה עוד תרופה בארגז התרופות או הטיפולים, ורבים מהם שולטים בענפי רפואה משלימה, ומיסטיקה נוספים..... יתכן ומה שאותו "רייקיסט" ענה לך, היה ממקומות אחרים, ולאו דוקא הרייקי. אינני מנסה להתנשא, או להתיימר להיות חכם מדי, או משיא עצות לאחרים, אבל הפעם אחרוג טיפונת ממנהגי, ואייעץ לך אולי להשקיע בחיים, במקום באמצעות סיאנסים ואובות וידעונים - במתים. לטווח הארוך זה משתלם יותר, גם לך וגם לסובבים אותך..... אם תרצי לדעת עוד , את מוזמנת לשאול....... שלך,

rama69

New member
ניתן ענות לך גם

על הנושא של הגיל. ילד שרוצה ללמוד ולהתחבר אל אנרגיית הרייקי יכול, לשם כך ישנם סדנאות רייקי לילדים ולבני נוער. בהצלחה עם חייך, גם אני כמו הרי מציעה לך להפרד לשלום מכל נושא הסיאנסים למינהם אני הייתי במקום הזה והוא לא טוב,, רצוי להתחבר לאנרגיות חיוביות הקיימות בייקום. בברכת אור ואהבה, אתי

למעלה