שלום לכולם+שאלה

The West Star

New member
שלום לכולם+שאלה

שלום לכולם. אני מכיר את הפלוידים כבר שנתיים ובינתיים צברתי את החומה,The Dark Side Of The Moon וויש יו ור היר, והיום הייתי בחנות תקליטים. והתלבתתי בין אנימולס ואטום הארט מות'ר. לקחתי את הארט מות'ר והוא לא טוב כמו שציפיתי. הם הבחירה הייתה נכונה? אני מעדיף כאלה שנשמעים כמו הצד האפל..

FloyDviR

New member
שלום גם לך ../images/Emo13.gif

אנימולס ואטום הרט מאדר מאוד שונים זה מזה... אני יותר מתחבר ואוהב את אנימולס, הוא פשוט יותר מדבר אלי והלחנים מוצאים חן בעיני יותר! לעומת זאת אטום הארט מאדר הוא אלבום שקצת קשה יותר לדעתי להבין אותו.. ואני אומר לדעתי כי לי לקח בערך 3 שנים להתחיל לחבב את האלבום הזה ! היום אני די אוהב את AHM ויותר מבין מה הולך באלבום הזה...

holo

New member
שלום גם לך

את האמת אני לא ממש יודע..אבל נראה לי שהייתי בוחר ב AHM, הוא יותר מעניין אותי.

pink floydror

New member
חח

מה זה מוזר לי שלוקח לאנשים כל כך הרבה זמן להתחבר לאטום.. אני בשמיעה ראשונה התאהבתי ..עד היום :) אני אוהב מאוד גם את אנימלס ..אבל לא יודע, באטום יש משהו שהוא יותר ..... אמיתי ... נעשה בתקופה יותר טובה .... אבל אני עדיין מעריך ומעריץ גם את החיות .

בינג

New member
גם לי זה קרה

מהשמיעה הראשונה התאהבתי בשיר הנושא Atom Heart Mother KPי דעתי האלבום מתחיל טוב מאד, וממשיך נחמד אבל הסוף קצת חלש לפי דעתי....לא אהבתי כל כך את Alan's Psychadelic Breakfast אם כתבתי נכון

GingerBread Man

New member
לפי הניסיון שלי

ככל שהזמן עובר, אני מתחיל להעריך את אטום הארט מאדר כאחד האלבומים הטובים של פינק פלויד, אם לא הטוב שבהם, ופחות להעריך את אנימלס.

GingerBread Man

New member
לא בטוח שהבנתי אבל אם זה בקשר

ליומולדת. אז תודה רבה מאוד לכולם! הייתי בטיול ולפני זה בקושי נגעתי במחשב.

N a V e

New member
ATM

הוא לא אלבום פשוט,הן מבחינת התקופה והן מבחינת הסאונד ההזוי. הבעיה העקרונית שלי עם האלבום הזה הוא חוסר החיבור המלא שלי ליצירה הנושאת את שם האלבום.אבל עדיין יש שם קטעים טובים מאוד. אני הייתי מעדיף את אנימלס,לפחות בתור התחלה. יותר קליט ויחד עם זאת עדיין גאוני ומורכב,הן מוזיקלית,והן מבחינת הטקסט.

N a V e

New member
גאוני ומורכב

גאוני-מבחינת המסר הכללי,והדרך לבטא את הספר חוות החיות מורכב-הסינטיסייזר והסולואים של גילמור.השירים מורכבים מבחינת תיפקוד הכלים.

אני לא בטוחה

שווטרס התכוון שהאלבום יהיה גרסה מוסיקלית ל"חוות החיות". נהפוך הוא, נראה לי שהוא בנה "עולם" משלו, כאשר החיות הן כמובן משל לבני אדם, כמו ב"חוות החיות", אבל היחסים ביניהן והדימויים שהן מייצגות הם שונים מאשר בספרו של אורוול. הייתי מתייחסת לכל אחת מהיצירות לגמרי בנפרד.

N a V e

New member
אני לא רואה הבדלים,

חזירים כשולטים כלבים כעבדים כבשים כחלק מהנשלטים אם זה לא נלקח מחוות החיות אז יש כאן דמיון מפתיע מאוד.

tulle music

New member
לזה שבחר באטום ארט מות'ר...

אני חושב שעשיתה טעות שלא לקחת את animels כי אני אישית נקשרתי אליו יותר ואני מציע לך לקנות אותו בעתיד... הוא באמת טוב...

tulle music

New member
אטום ארט מות'ר..

כמה שאוהבים את האלבום הזה אני חושב שפינק פלויד הגזימו אם המוסיקה הפסיכודלית באלבום... ואני בטוח שיהיו כאלה שיחשבו אחרת ויעירו לי על זה אבל בעצם זאת הסיבה שלא ניקרשתי לאלבום הזה..

tulle music

New member
יכול להיות שאני טועה...

יכול להיות שאני טועה ושעוד לא הצלחתי להבין את האלבום כי אני שומע פינק פלויד שנה ומשהו ויכול להיות שעוד לא הבנתי את המוסיקה המשונה שלהם בחלק מהדיסקים שאחד מהם הוא אטום ארט מות'ר ועוד אחד שמאוד דומה לו זה pipper in the....

pink floydror

New member
אוקי ..

איפה מצאת את הדמיון בין השניים ?? אבל כן, לוקח זמן להבין מה הולך שם כי הם לא בידיק נכנסים תחת ההגדרה כ "קליטים" ..

The West Star

New member
../images/Emo9.gifודה רבה

אני עכשיו התמכרתי לשירים: IF ו שיר מאד יפה שמו: Fat Old Sun-שבו הוא נשמע כמו פול מקארת'ני.. אבל השירים לא אופיינים משהו לפלוידים שאני מכיר.. בכל מקרה, אני דיי שמח שהאלבום הזה אצלי-הוא טוב מאד אם חושבים על זה.. למרות שעדיין DSOTM יהיה המועדף עלי יחד עם WYWH... אני משער שהאלבום הבא שלי יהיה אנימולס-לראות מה הפסדתי..

אתה מוזמן גם לעיין

בביקורות שכתבתנו על השירים האלו, במסגרת פרוייקט השירים של הפורום. זה נמצא ב"מאמרים", מסודר לפי אלבומים. נשמח לשמוע אם יש לך - ולגולשים חדשים אחרים - הערות ותוספות על מה שכתבנו.

למעלה