די מצער אותי אבל עדיין לא הייתי בהופעה של אביתר (מתכוון ללכת בקרוב) אך חבר סיפר לי על משהו די "מוזר" הוא סיפר לי על כך שאביתר אינו מוכן לשיר את תיאטרון רוסי (אני יכול להבין למה) אך השאלה היא: האם זה נכון???
אבל הוא נותן ממנו איזה תו וחצי אם זה מעודד אותך... אין מה לעשות יש הרבה שירים שלו שהוא לא ישיר יותר ואלה שהוא שר מהתקופה ההיא הוא עושה את זה עם צנזורה... (דיו, הדוב והנחש). אני אישית ממש מבינה ומקבלת את זה... הוא נמצא היום במקום אחר בחיים שלו וזה לא שהוא "מתכחש לעברו" או משהו בסגנון- עובדה שהוא שר, הוא פשוט מתאים את המופע למקום שהוא נמצא בו בחיים... זה לגיטימי מבחינתי. מה שאני לא מבינה זה למה כולם עשו סיפור כזה גדול דווקא מתאטרון רוסי? למה לא אקדח? או מה שהכי גיוני- למה לא בראשית??? אין הופעה שלא מבקשים ממנו את תאטרון רוסי והוא תמיד מסרב באלגנטיות... לדעתי מיצינו את העניין ואפשר לעבור לשיר אחר או פשוט לקבל את העובדה שיש לא מעט שירים שנאלץ לשמוע רק מהמערכת ולא מפיו של אביתר ישירות... אותי אישית אם לומר את האמת זה ממש לא מבאס כשאני רואה אותו קופץ ומשתולל ומחייך על הבמה, זה ממש עושה לי טוב. אני שמחה על השינוי שהוא עבר ואם זה אומר שיש שירים שאני צריכה לוותר עליהם ושאני לא יכולה יותר ללחוץ לו את היד (