נצל"ש:אפרופו צמידים.. תיכנסו ../images/Emo26.gif
בס"ד מי פה שם צמיד צהוב של ארמסטרונג
(אני כן
) בשבילי לצמיד הזה יש המון יתרונות..
אני מ'זה מרגישה טוב עם הצמיד הזה. אני לא מסתובבת בלעדיו. זה בשבילי כל הזמן מעין תזכורת כזאת שצריך "TO "LIVE STRONG
להיות חזקים כל הזמן ולא להישבר.
כמו איזה מין מלאך שומר שמזכיר לי כל הזמן "אחרי כל מה שעברת- את חייבת להיות חזקה ולא להישבר משום דבר"... (יכול להיות שאני מגזימה קצת?...
)
וחוצמזה, שזה מ'זה מאחד בין האנשים.. הרבה פעמים כשאני רואה מישהו עם צמיד ושהוא רואה שגם לי יש צמיד- מסתכלים כזה בחיוך אחד על השני וגאים..
ודבר אחרון, והכי הכי חשוב
יש אנשים שלא יודעים מה המשמעות של הצמיד הזה ומה הוא מייצג, ואז הם שואלים מה זה. ואת ההסבר לזה אני הכי אוהבת להסביר.. שיראו שרוב (אם לא כל) חולי סרטן זה לא מה שמראים בסרטים- אנשים מסכנים, ששוכבים במיטה גוססים ומחכים למותם. אלא שחולי סרטן זה "לאנס ארמסטרונג"(
)- אנשים חזקים, שלא נשברים, שגם אם הרופאים לא חושבים שהם יכולים לנצח את זה- הם מראים להם מה זה ומתגברים על הכול ולעתים מבריאים גם אם הפרוגנוזה שלהם גרועה מאוד. שחולי סרטן יכולים לנצח בטור דה פראנס שש (ובקרוב אולי שבע
) פעמים רצוף
שחולי סרטן לא מחכים למותם בפאסיביות, אלא עושים הכול כדי להחלים או כדי ליהנות ולנצל כל רגע מהזמן שנותר להם על פני האדמה (כדוגמת איתי ירוזלם ז"ל
)
בקיצור, הצמיד הזה מייצג כל כך הרבה דברים ואני ממליצה לכולם לענוד אותו ולהגביר את המודעות של האנשים למחלה הארורה הזאת. שאנשים יבינו שלא בהכרח "סרטן=מוות"
ושלעתים ההיפך הוא הנכון- שיש אנשים שלפני הסרטן היו מתים מבפנים- ובעקבות הסרטן הם עשו שינוי גדול בחייהם וחזר להם הרצון לחיות וליהנות מהחיים
אז אנשים- LIVE STRONG
ושתהיו לי בריאים!!!