שלום לכולם.שאלה:

yiska11

New member
שלום לכולם.שאלה:

תגידו איזה צמידים מזוייפים ? רק הצהובים מקוריים או שיש אחרים ? תודה רבה לכם והמשך לילה טוב !!!! ELYLAN יקרה , ד"ש

אביתר27

New member
יש צמידים בקשת של צבעים../images/Emo34.gif

השאלה היא רק באיזה צד של המפה הפוליטית את נמצאת. השמועה אומרת שהצמידים הצהובים לסרטן כבר מזמן מזוייפים... הכתום - זה נגד התנתקות השאר לא יודע, לא מכיר

t w i x i t

New member
כחול ורוד ירוק ולבן בסופר פארם

לא מקוריים אבל גם הם תרומה... אם עדיין מוכרים אותם.

yaldasukar

New member
נצל"ש:אפרופו צמידים.. תיכנסו ../images/Emo26.gif

בס"ד מי פה שם צמיד צהוב של ארמסטרונג
(אני כן
) בשבילי לצמיד הזה יש המון יתרונות..
אני מ'זה מרגישה טוב עם הצמיד הזה. אני לא מסתובבת בלעדיו. זה בשבילי כל הזמן מעין תזכורת כזאת שצריך "TO "LIVE STRONG
להיות חזקים כל הזמן ולא להישבר.
כמו איזה מין מלאך שומר שמזכיר לי כל הזמן "אחרי כל מה שעברת- את חייבת להיות חזקה ולא להישבר משום דבר"... (יכול להיות שאני מגזימה קצת?...
)
וחוצמזה, שזה מ'זה מאחד בין האנשים.. הרבה פעמים כשאני רואה מישהו עם צמיד ושהוא רואה שגם לי יש צמיד- מסתכלים כזה בחיוך אחד על השני וגאים..
ודבר אחרון, והכי הכי חשוב
יש אנשים שלא יודעים מה המשמעות של הצמיד הזה ומה הוא מייצג, ואז הם שואלים מה זה. ואת ההסבר לזה אני הכי אוהבת להסביר.. שיראו שרוב (אם לא כל) חולי סרטן זה לא מה שמראים בסרטים- אנשים מסכנים, ששוכבים במיטה גוססים ומחכים למותם. אלא שחולי סרטן זה "לאנס ארמסטרונג"(
)- אנשים חזקים, שלא נשברים, שגם אם הרופאים לא חושבים שהם יכולים לנצח את זה- הם מראים להם מה זה ומתגברים על הכול ולעתים מבריאים גם אם הפרוגנוזה שלהם גרועה מאוד. שחולי סרטן יכולים לנצח בטור דה פראנס שש (ובקרוב אולי שבע
) פעמים רצוף
שחולי סרטן לא מחכים למותם בפאסיביות, אלא עושים הכול כדי להחלים או כדי ליהנות ולנצל כל רגע מהזמן שנותר להם על פני האדמה (כדוגמת איתי ירוזלם ז"ל
)
בקיצור, הצמיד הזה מייצג כל כך הרבה דברים ואני ממליצה לכולם לענוד אותו ולהגביר את המודעות של האנשים למחלה הארורה הזאת. שאנשים יבינו שלא בהכרח "סרטן=מוות"
ושלעתים ההיפך הוא הנכון- שיש אנשים שלפני הסרטן היו מתים מבפנים- ובעקבות הסרטן הם עשו שינוי גדול בחייהם וחזר להם הרצון לחיות וליהנות מהחיים
אז אנשים- LIVE STRONG
ושתהיו לי בריאים!!!

24 ברבלה

New member
את לא מגזימה!

ואני מזה מבינה על מה את מדברת. לפני כחודש נפל לי הצמיד במכללה ומישהו "אסף" אותו, לתומו, גם כנראה לא ראה שזה נפל ממני אבל... לקחתי את זה מזה קשה. זה היה מצחיק אבל זה באמת שבר אותי וחברים שלי הסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח כי הם לא הבינו שהצמיד הזה סימל בעבורי משהו הרבה יותר חזק.. המשהו הזה שאת בדיוק מתארת! התקשרתי מיד לידיד שלי שיש להם רשת ביגוד שמוכרת את הצמידים המקוריים ובמזל היה לו עוד אחד מקורי בגודל שלי (יש לנשים ולגברים) הוא עשה לי את היום.... והרגיע אותי.. מדהים איך זה הפך לי את היום אבל הערך שלו בעבורי הוא גדול בהרבה יותר מסתם עוד צמיד שלובשים... מלבד זאת, הרעיון של הצמידים ותרומות הוא נחמד, אני לא חושבת שזה צריך להיות בלעדי לצהוב וללאנס, אבל כמובן יש את האנשים הרעים שעושים שימוש לרעה, מוציאים זיופים ועושים כסף על חשבון אנשים תמימים... ניתן רק לקוות שאולי בכול זאת כול הכסף הולך לתרומות... ובנוגע אלי... לא שילמתי על הצמיד... אופס... מצד שני... אני תרמתי את תרומתי לסרטן ולחקר שלו, לא ככה?
רק בריאות אנשים!

yiska11

New member
בוא'נה בנות אני חשבתי שאני היחידה

שמתלהבת מהצמיד שיש לי כבר כמעט חצי שנה. תמיד אני מסתכלת עליו בגאווה של היי, עברנו את זה ויפה. חוצמזה תמיד זה גורם לאנשים להיפתח ולספר לי את הסיפור שלהם.אנשים שבדרך כלל לא מדברים. תמיד זה מתחיל ב:"את יודעת, אני הרווחתי את הצמיד ביושר , אחרי תלאות רבות" . לי זה תמיד מזכיר שאם עברתי וניצחתי אז כנראה שיש סיבה טובה לזה ולכן לזכור לקחת דברים בפרופורציות ולהשתדל תמיד לנצל את הזמן ולהיות שמחים. בכל מקרה , חשבתי לגוון ולקנות עוד כמה בכמה צבעים ורציתי לדעת מה המקוריים....כנראה שזה לא הכי משנה. תודה ענקית לכוללללללללללללללללם ! ויוליה יקירתי , אני שמחה שוב מאוד מאוד לשמוע !!!!

t w i x i t

New member
מקסימה ../images/Emo24.gif

דבר ראשון - מאיפה לעזאזל כולכם השגתם את הצמיד המקורי ????? הוא אזל בכל מקום שחיפשתי, ובסוף נאלצתי לקנות בסופרפארם בצבע לבן. אבל אני לא שמה אותו כי הוא גם מזכיר לי את הצמידים הלבנים האלה ששמים באשפוז וגם כי הוא נופל לי... בכל מקרה ! אני ממש מסכימה איתך. יש בזה משהו שנותן כוח, שמזכיר כל פעם שעברת כברת דרך רצינית, שניצחת את אחד הדברים בין הקשים, אם לא הקשה ביותר, בחייך. שאת חזקה, גיבורה, אמיצה והכל קטן עליייייך. שאם יש אנשים שהולכים עם זה סתם כי זה נורא באופנה עכשיו - אז את יודעת שיש לך סיבה אמיתית ללכת עם זה ובגאווה. זה מייצג אותנו נטו. והעובדה שזה הפך לסוג של פריט אופנתי גם נחמד. אחרי הכל, אנחנו ההשראה לזה :)

למעלה