שלום לכולם!!!!!!שאלה?

• פותח הנושא bvb6
  • פורסם בתאריך

bvb6

New member
שלום לכולם!!!!!!שאלה?

מתכנן טיול לארצות הברית של אמריקה אני מעדיף מכל מיני סיבות את החוף המזרחי ( מתחיל בנ' נגמר בק') האם ניתן לוותר על המזרחי ואם לא מה אני מפסיד שם????

כן ניתן לוותר על החוף המזרחי !

ניתן גם לוותר על טיול בחוף המערבי, בעצם עכשיו שאני חושב על זה..... ניתן לוותר בכלל על הטיול!!! איזה תשובה בדיוק אתה מצפה לשמוע? רשמת "אני מעדיף מכל מיני סיבות את החוף המזרחי ( מתחיל בנ' נגמר בק')" מאיפה לנו לדעת מהן הסיבות שלך להגיע דווקא לנ'-ק' ? ומפה נובע, שבמידה ותחליט לוותר על החוף המזרחי, בראש ובראשונה תאלץ לוותר על "הסיבות" שבגללם אתה מעדיף את הטיול דווקא שם.

bvb6

New member
עד שניסחתי את זה

מעדיף את המזרחי בגלל ניו-יורק האם ניתן לוותר על המערבי? בארץ אין זה - בגלל זה....

אולי אני קצת איטית

אבל עדיין לא הבנתי... על הכל אפשר לוותר! השאלה היא - מה אתה רוצה? תכל'ס, רוב הישראלים שמגיעים לטיול בארה"ב מגיעים רק לחוף המזרחי. ניו יורק היא עולם בפני עצמו. אחרי שחייתי שם שנתיים, אני יכולה להגיד לך שתמיד יש מה לעשות שם. אחרי שנתיים ועדיין לא ראיתי את כל העיר... ונחזור לשאלה שלך - האם אפשר לוותר על החוף המערבי? כן. (אבל אז תפסיד את קפה-האלוף
)

איפה להתחיל?!

זה כל כך שונה מניו יורק. פה הכל יותר שמש וסטלבטי... תראה, אם אתה כבר מגיע לחוף המערבי, אני מציעה להגיע לסן-פרנציסקו. היא הרבה יותר יפה (ולטעמי גם מעניית יותר) מלוס אנג'לס.. השאלה היא לכמה זמן אתה מגיע, עם איזה תקציב (מוגבל מאוד או סתם מוגבל), מה אתה בדיוק מחפש בטיול ועוד שאלות... תשלח לי מסר ואני אשתדל לענות לך על הכל.

למעלה