שלום לכולם (שאלה)

• פותח הנושא pcp1
  • פורסם בתאריך

pcp1

New member
שלום לכולם (שאלה)

אני מעוניין ללמוד הפקה ויצירת מוזיקה בצורה מקצועית חשבתי ללמוד באחת מהמכללות הבאות BPM או בית הספר MUZIK האם יש פה מישהו שיכול לתת המלצה על אחת מהם ובכללי איזה מכללה מבין השתיים יותר מוכרת ונחשבת תודה רבה

דור דקל

New member
ללמוד זה רעיון מצויין

לשתי המכללות הללו יש רמה גבוהה, צוות מורים מקצועי וחשוב לא פחות - שם מצויין שיכול לעזור לך אחר כך בעבודה בתעשייה. כנס והתרשם: www.muzik.co.il www.bpm-music.com

pcp1

New member
נכנסתי לאתרים

ובהחלט שניהם מציעות דברים דומים אבל בכל זאת אני לא יודע לאיזה עדיף

Dj Sky

New member
האמת

שהייתי בשני הבתי ספר לתקליטנים האלה ביום עיון לבסוף החלטתי שאף אחד מהם לא עונה לצרכים שלי אני מציע לך להרים לשניהם טלפון ללכת ליום עיון ולהחליט מה יותר נראה לך

Dj Sky

New member
רציתי ללמוד

את מהמעברים בין סיגנונות כמו ממזרחית לדאנס מדאנס למוזיקה שחורה וכו' הם מלמדים אותך לעשות סט על אותו סיגנון מוזיקה

לפי דעתי

זה סתם חרטא כול השיעורים האלה.. במקום להשקיע כסף בזה תשקיע כסף על פלטה טובה ותלמד לבד ותפתח את הסיגנון שלך ולא שאנשים ילמדו אותך..לפחות ככה אני חושב

pcp1

New member
אולי מה שאתה רוצה

אפשר ללמוד לבד אבל כל הנושא של הפקה ויצירה באולפן זה לא קל

JustThomas

New member
כמובן, לא לבלבל.

עבודה ומיקס אולפני, עבודת מאסטרינג וכו' - בקושי נוגע בתיקלוט. דיג'יי ≠ סאונדמן.

Dj Sky

New member
צריך לעשות הפרדה גמורה

בין DJ (עושה מוזיקה בחי) לבין מיקס מן שעושה מוזיקה באולפן זה 2 דברים שלא הולכים ביחד לדעתי ללמוד לבד על פלטה או על תוכנה זה הכי קל ונוח וחבל להשקיע כסף לבתי ספר האלה

pcp1

New member
זהו שDJ

לא עושה תמוזיקה חיי ממש אלה רק מוסיף עוד צלילים וזה באמת לא צריך ללמוד

Spinning Girl

New member
אבל מה .. אי אפשר לשלב?

אפשר להיות דיג'יי במסיבות, ערבים, ואירועים למיניהם.. אבל כשלמשל בא מדריך כושר ומבקש ממך להכין דיסק אירובי.. זה הרבה יותר מדויק בעבודה אולפנית.. וכדאי ללמוד גם את זה.. אתה יכול לשלב בין אינסוף שירים ומקצבים ולהוסיף משלך.. זה בהחלט הולך ביחד.. אבל זה לא אותו דבר בכלל..

pcp1

New member
נכון שאפשר לשלב

אבל הטענה שלי היא שאיאפשר ללמוד לבד את כל יסודות ההפקה והיצירה האלקטרונית כי זה סיפור שלם

rikcom

New member
../images/Emo98.gifבהצלחה

המלצה שלי היא BPM מהסיבות הבאות: 1.לימודי הסולפז' 2. לימודי נגינה 3.פיתוח קול למעונינים לימודי סולפז הם עניין הכרחי וקריטי למפיק אשר יש ללמוד אותו כנושא בפני עצמו ולא סעיף ומכללת BPM מתיחסת לנושא זה באותה רצינות שהיא מייחסת לסינטזה . בכל מקרה ממומלץ לך לסור ולהתרשם במו ענייך משתי המכללות כי זהוא עניין אישי ואתה צריך להתחבר למקום כדי שהלמידה תהת פוריה . בהצלחה !!!!!!!!

למעלה