שלום לכולם, שאלה?

nava110

New member
שלום לכולם, שאלה?

מזה מספר חודשים אני עוקבת אחרי ההודעות פה, ולמדתי מכם הרבה על הניתוח. החלטתי... אני בדרך לניתוח לפרוסקופיה + טבעת שבדית. יש אישור מקופ"ח. היום עשיתי בדיקות ובבדיקת האולטרסאונד יצא שכיס המרה עם אבנים, האם הניתוח ידחה? אין לי סבלנות לחכות לתור לרופא כדי לשאול, האם מישהו נתקל בבעיה הזאת. אנא תשובה תודה רבה

רוייקו

New member
שלום נאווה וברוכה הבאה לפורום

אני מניח שאת עומדת לעבור את הניתוח איפושהו באיזור הדרום. רק שם משתמשים בטבעת השוודית עד כה. את האבנים בכיס המרה יכולים להוציא בזמן שמבצעים את קשירת הקיבה עם הטבעת השוודית. כל הפעולה נעשית בלרסקופיה. זוהי פעולה די שגרתית והניתוח המשולב די מקובל. זו הסיבה גם שמבקשים לבצע כהכנה לניתוח סדרת בדיקות שאחת מהן היא בדיקת המרירה, כך שבמידה ויש שם בעיה, מוצאים את העסק באותו ניתוח. את מוזמנת להשאר איתנו, לעדכו, לשאול ולהשתתף - בכייף. מתי הניתוח שלך ??

RomiVais

New member
היי נאווה - ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

ו
מעכשיו!! לילה טוב, רומי

gal33

New member
אני הוצאתי כבר 600 אבנים מהגוף

ללא ניתוח! עברתי כבר 2 ניתוחים, בלי שום קשר (נגיד)...
כפי שרוייקו כתב הם עושים ניתוח משולב ושלגיה שעברה את זה תוכל לספר לך. למה את עושה את השבדית דווקא? אפשר לשאול איזה עודף משקל יש לך? 40-50 קילו או הרבה יותר? והכי חשוב: ברוכה הבאה, ובהצלחה. גל.

שלגיה**

New member
בוקר טוב נאווה ../images/Emo42.gif

אני עברתי שני ניתוחים בו זמנית (טבעת אבל אמריקאית והוצאת כיס מרה). מאחר ואת ניתוח הכיס מרה התחילו לעשות בלפרוסקופיה לפני ניתוח הטבעת אז בוודאי שצריך לתפוס 2 ציפורים במכה אחת ולהוציא את הכיס מרה עם האבנים (לי נתנו את האבנים בשקית לאחר הניתוח..). אל חשש בקשר לזה ואם את רוצה לשאול עוד ,אז אני ואנחנו כאן לרשותך. אגב איפה את עושה את הניתוח ובאיזו קופ"ח את? בהצלחה וברוכה הבאה שלגיה

lia*

New member
היי נאוה! אני עברתי בברזילי

אצל ד"ר יופה.. איפה הניתוח שלך? עדכני אותנו מה קורה.. ובהצלחה לך!!!

למעלה