שלום לכולם- שאלה:)

dabnir15

New member
שלום לכולם- שאלה:)

שלום לכולכם, אני חדש כאן. אני יוצא לפולין בעוד כחודשיים- ב15.8 (ככל הנראה) ורציתי לשאול שאלה את אלה שיצאו באותה תקופה בערך. מהו מזג האוויר באזור באותה התקופה? איזה בגדים צריך לקחת? וכו'. תודה מראש:) ובטוח שאני עוד אכתוב כאן ככל שהמסע יתקרב. ניר.

נראה לי שחם

אני הייתי בפולין במרץ השנה אבל נראה לי שחם באוגוסט בפולין אז תיקח בגדים קצרים בעיקר וקצת ארוך למקרה חירום

ashkeloni

New member
יהיה חם.

קח חולצה אחת ארוכה למקרה חירום, למרות שאני ממש ממש בספק אם יהיה צורך

שרוך

New member
שיהיה נסיעה טובה

בס"ד שלום אחי... שיהיה לך ראשית כל מסע מוצלח ומהנה תיהיה גאה ביהדות ש'ך ובמי שאתה... אתה תגלה תכונות חדשות שבך שלא ידעת על קיומם... בקשר לשאלתך לרוב עדיף לפני האריזה שזה יומיים לפני המסע להכנס לאתרי מזג האויר ולבדוק וזהו אבל בגדול זה קיץ אני הייתי חודש אחריך והיה קר אחרי חזר לא מזמן ואמר שיש שמש אבל האוויר קר ואת זה אנחנו לא זוכרים... ככה זה היה גם אצלי שמש אבל ממש קר... שרוך

קר וחם

היי חמוד אני נסעתי שנה שעברה כמעט בדיוק באותו תאריך ואני חייבת לציין שלמרות שקיץ שם היו מקרים שקפא לנו התחת... אז קח את זה בחשבון... לפי דעתי מעיל לא יהיה מוגזם, משהו קטן לא תופס מקום... אני לא אשכח שתמיד אמרו לנו במסע אם קר פה עכשיו תתארו לכם מה עברו פה אנשים בינואר פברואר וכו....

את לא יודעת מה היה לנו במרץ

כאילו היינו בתחילת מרץ היו לנו 20- מעלות רק תדמייני לך איזה קור מקפיא זה קפאנו שם הרגשנו כמו ארטיקים אבל זה היה חוויה כי מתי כבר נראה שלג כל יום וזה בארץ אין אז לפחות שם הרגשנו מזה שלג

אני יצאתי בסוף אפריל../images/Emo104.gif

ורוב הימים הלכנו עם קצר, אז ככה שבאוגוסט נראה לי שיהיה ממש חם אבל קחי בכ"ז כמה חולצות ארוכות ליתר ביטחון

למעלה