שלום לכולם שאלה

• פותח הנושא ozsa
  • פורסם בתאריך

ozsa

New member
שלום לכולם שאלה

האם ישנה תוכנת אנימציה שהיא תלת מימד אבל לא במובן של max או maya אלא תוכנה שניתן לבנות בה דמויות בצורה ווקטורית כמו בפריהנד או אילוסטרטור? ולא משהו שנראה פיקסר סטייל תודה רבה

dananamit

New member
לדעתי

אין דבר כזה יש את פלאש תוכנת אנימציה ויקטורית אבל אין לה את היכולת ליצור אוביקט תלת מימד אבל יש את התוכנה 3d swift שבעזרתה אתה יכול ליצור אוביקט תלת מימדי וליצא לפלאש

מיכאל ג

New member
כל תוכנת תלת מימד

מסוגלת להוציא פלט שנראה "וקטורי". מדובר בחומרים מיוחדים שמולבשים על המודל התלת מימדי כדי לתת לו לוק מצויר.

FishSticks

New member
לדעתי מה שהוא התכוון...

זה תוכנת תלת-מימד שבה במקום לבנות את האובייקטים, אתה משרטט אותם מכל מיני זוויות, ממש כמו פריהנד רב-זוויתי, שאתה מצייר את הפרונט, את הצד, את המבט-על והתוכנה לבד נותנת לך את הפרספקטיבה... מקווה שהסברתי נכון את מה שחשבתי שרצית, אני לא מכיר תוכנה כזאת, אבל כדאי לך לבדוק אולי את אוטוקאד ו- sketch up, אולי יש להן אופציה כזאת...

ozsa

New member
זה בדיוק מה שהתכוונתי...

הכוונה שלי הייתה באמת לנסות לבנות דמויות בצורה ווקטורית, ממש לעבור נקודה נקודה וככה לבנות את הדמות ולא בעזרת גלילים או מרובעים או כדורים,אבל תודה לכולם בכל מקרה.

מיכאל ג

New member
אמממ, כל תוכנה עושה את זה

אף אחד לא בונה דמויות בתלת מימד מגלילים, מרובעים וכדורים. אם אתה רוצה משהו שמזכיר וקטורים יש את NURBS.

eldarinn

New member
כפי שנאמר

למעשה ה INTERFACE הבסיסי דומה אך יש פלטפורמות לתלת מימד שלא קיימות בדו מימד ולכן יש צורך בכלים שונים וטכניקות עבודה שונות. אם יש תכנה שמעמידה דמויות מציורים דו מימדיים - ככל הידוע לי טרם ואשמח לקבל המלצה אם בכל זאת יש...

למעלה