שלום לכולם, שאלה...

שלום לכולם, שאלה...

אז ככה, קצת רקע אני 26 והיא 24 , שנינו לאחר תואר אקדמי ראשון ואני כבר מסודר בעבודה יציבה מאוד. מנגד היא זקוקה לתואר שני כדי להשתלב בעבודה טובה, דבר שדורש ממנה מבחן GMAT ושנתיים לימוד נוספות. אנחנו כבר שנה כזוג, נהנים ומבלים ועושים הכול ביחד, קשר מאוד עמוק וחשוב בעיניי. מדברים מזה כמה חודשים לעבור לגור ביחד ואיך הקשר הזה הופך ליותר רציני מרגע לרגע
, אך לא יכולים לעשות זאת מכיוון שלא יודעים היכן היא הולכת ללמוד ( יש לציין שאנחנו כבר כמעט חיים ביחד עם הכמות זמן שמבלים אצלי ואצלה , שלא לדבר על לישון זה אצל זו..) ועכשיו לדילמה, לאחר מבחן ה-GMAT היא רוצה לטוס 3-4 חודשים לטיול בחו"ל, היא אומרת שזו הזדמנות חד פעמית, לפני שבעצם הכול מתחיל - הלימודים, העומס, החיים... אני לא יכול להגיד לה לא לנסוע, ומנגד אני גם לא שלם עם הנסיעה שלה (לא ידע בדיוק למה, אך זה לא מחסור אמון "על מה שיקרה שם"). מבחינת העבודה אין מצב שאני עושה כזו הפסקה. ולמען האמת טיול כרגע לא בראש מעייניי, משום מה לא מושך אותי לטייל כעת למרות שמיד לאחר הלימודים נכנסתי לעבודה ללא חופשה. מה אתם אומרים? איך להגיב? איך לאכול את זה? אני מרגיש כאילו זה עוצר את כל התכנונים של לעבור לגור ביחד ומשאיר אותי מחכה לה פה בלית ברירה. תודה מראש לעונים ( ההודעה תהיה בעוד פורומים לקבלת מדגם מייצג של דעות
)

bulb

New member
סטינג אמר...

if you love somebody - set him/her free מצד שני ,הוא גם אמר שהוא אוהב להשתין על הוורדים בגינה.

magenta73

New member
אתה אמרת את זה בעצמך-

אתה לא יכול להגיד לה לא לנסוע. נקודה. אתה יודע, טיול לחו"ל, זה לא רק, בוא נתפוס חבורת שוודים מסוקסים ומהממים ונז**ן להם את הצורה באורגיה פרועה כל היום וכל הלילה... זה פשוט לנשום קצת, לקחת אויר ולנקות את הראש. ונראה שהיא צריכה את זה. אם אתם זוג רציני וטוב לכם, אל דאגה, יהיה לכם מספיק זמן לגור ביחד.

זמשוש

New member
אני מסכימה עם הנאמר מעלי

אל תמנע ממנה את הטיול רק כי אתה לא יכול כרגע לקחת הפסקה מהעבודה וכי טיול לא מושך אותך כרגע... מקסימום תתגעגע...? תוכל להצטרף אליה להמשך הטיול לחודש או פחות (או יותר)...

למעלה