שלום לכולם. שאלה...

meytar

New member
שלום לכולם. שאלה...

אני כבר הרבה זמן ממש רוצה לשלוח מכתב לווטרס, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה... באימייל? דואר רגיל? לאיזו כתובת?(אני מניחה שיש באתר שלו?...) מישהו קורא את זה בכלל? אם יש לו עוזרים או מה שזה לא יהיה שקוראים מכתבים, חלק מהמכתבים כן מגיעים אליו? אני ממש לא מבינה בזה... תודה רבה לכם מראש, מיתר

meytar

New member
וד"א,

אני קוראת פאסיבית פה כבר שנה וחצי בערך, פורום ממש מעניין יש לכם כאן. (מישהו אמר אלעד?;)

שלום מיתר

באתרים הרשמיים של ווטרס, שהקימו עבורו חברות התקליטים שלו, אין ממש כתובת למשלוח מכתבים אליו. ראי למשל כאן: http://www.ca-ira.com/ אני משערת שהדרך הכי טובה להעביר אליו מסרים היא לכתוב בפורומים של אתרי הפלויד הגדולים, מתוך הנחה שמישהו במשרד ההנהלה שלו עוקב, בגדול, אחרי הטרנדים שם. לפני ההופעה שלו בארץ ניסיתי ליצור אתו קשר, באמצעים יותר רשמיים, ולא הצלחתי. נשמח גם אם תשתתפי בדיונים בפורום, ואף תיזמי אותם. מדוע עד עתה לא השתתפת?

meytar

New member
ציף, תודה על העזרה!

ממש מוזר העניין הזה, לא? או שזה עניין נפוץ אצל המוזיקאים הוותיקים? כלומר, אולי בשלב מסוים נמאס להם לשמוע מה יש לנו להגיד. למרות שבעצם, חשבתי שהם לפחות "עושים כאילו" הם קוראים את זה, כלומר, נותנים איזו כתובת סתם כדי שנהיה מרוצים ושולחים את הנייר למיחזור. אולי אני באמת אנסה את ההצעה שלך, כי זה באמת חשוב לי. אפשר לשאול למה את מתכוונת ב"אמצעים יותר רשמיים"? אני חושבת שלא השתתפתי בדיונים בעיקר כי אני לא רואה איזה צורך לנסות לשכנע אנשים למה אלבום או שיר מסוים טוב יותר מאחרים או דברים כאלה, וגם ההבנה שלי המוסיקה ממש מועטת אז אין לי יותר מדי להגיד או להגיב על דברים. האמת היא שפעם אחת כן כתבתי פה הודעה, כשהיה ויכוח אם יש או אין צד אפל לירח
חג שמח ושוב תודה, ציף.

Anuerysm

New member
לא כולם

יש אנשים שפשוט לא אוהבים את החיים האלה, כמו רוג'ר ווטרס אבל למשל כל חברי טן יירז אפטר (חוץ מאלווין) מנהלים את האתר הרשמי, מגיבים שם בספר אורחים ועונים לאימיילים של מעריצים

meytar

New member
וזה נראה לי הרבה יותר הגיוני.

כלומר, אדם כותב יצירה, משקיע בה את הנשמה שלו (אני מניחה..), לא מעניין אותו לדעת מה המאזינים חושבים עליה וכיצד הם מושפעים ממנה?

The Walrus

New member
גם רדיוהד

בונים את האתר שלהם וכותבים בבלוג, בעיקר תום יורק.

גידי צודק

זה מאוד תלוי באמן, ועד כמה הוא רוצה לשמור על קשר עם האוהדים. ווטרס כנראה לא טורח להשקיע בקשר עם האוהדים שלו, לעומת גילמור, למשל, שיש לו אתר מושקע מאוד. אגב, באשר להשתתפות בפורום: הפורום לא נועד ל"וויכוחים" ולנסיונות שכנוע שדעתך היא הנכונה, אלא לדיונים ולהחלפת דעות. זה שיש משתתפים קולניים שסוחבים לכיוון התנצחויות מילוליות, בכלל לא מחייב שכך יהיה אופי הפורום. אני מודעת שזה עלול לקרות, בעיקר בפורומים בהם המשתתפים הם צעירים יותר, וכאשר המשתתפים היותר-דברנים הם בנים, אבל זה לא מחוייב המציאות. אשמח מאוד אם את, ובנות אחרות, תשתתפנה יותר, על ידי העלאת דיונים המעניינים אותכן. תתעלמי מההתנצחויות; זה עדיף לבריאות.

meytar

New member
האמת היא שאף פעם לא שמתי לב

לכך. אולי זה מפני שהרוב המוחץ של הכותבים פה הם בנים (ובעצם, גם רוב המאזינים/מעריצים של פינק פלויד הם בנים). חבל שחרטושה נעלמה. ד"א, מדוע "נעלמו" שרשורי סוף השבוע, ציף? אני אישית אהבתי אותם מאוד ונראה לי שכך גם כולם פה.

meytar

New member
העובדה היא שבכל השרשורים

מהסוג שלמטה (הויכוח על דארק סייד והחומה) רק בנים משתתפים. יש שם כמה הודעות של ציף שרק מנסה להרגיע אותם ועוד אחת של פינקפלויד117 שממליצה הדוויז'ן בל. אבל ציף בטח תענה לך משהו יותר חכם.

אני הפסקתי לענות לו

אחרי שהוא קרא ליי בכינויי גנאי בלתי הולמים. לא מגיעה לו תגובה. אני ממליצה לך לעשות כנ"ל, אם את נתקלת בהתבטאויות אלימות - פשוט תתעלמי.

FunkyMonk

New member
עוד נקודה כנגד סטטיסטיקה

רק בנים משתתפים בפורום הזה.. הממ.. ובכלל, אחוז הבנות הכותבות בפורומים הוא נמוך מאד, יחסית לכמות הבנים. וכמובן שההודעה הקודמת שלי הייתה בצחוק..

להפך

אחוז הבנות הכותבות בפורומים (בכל הפורומים) הוא גבוה יותר (נדמה לי שאפילו הרבה יותר) מאחוז הבנים שכותבים בפורום. אין מה לעשות, כשאתה גבר שטוף הורמונים העולם ניראה לך כמו זירת קרב. עודף טסטוסטרון הוא השורש לכל המלחמות, סרסו היום את הילדים שלכם למען עתיד טוב יותר!
מצד שני, בפורומים שרוב הגולשים בהם הן בנות המצב הרבה יותר גרוע, תתנחמו בזה...
(שובניסט שכמוני
)

meytar

New member
זה פשוט מה שאמרת...

אצלי אישית הוא לא אחד המועדפים, אבל זה בכלל לא קשור. גם אם היית ממליצה על הדארק סייד הייתי כותבת את אותו הדבר.

The Walrus

New member
אממ...

הוא לא דיסק טוב כל כך לדעתי. חסר בו מילים טובות, קונספט, או במילים אחרות - ווטרס...

Pink Floyd 117

New member
גם נכון...

אני בכל זאת אוהבת אותו. הוא לא הדיסק האהוב עליי כמובן, למי שלא הבין נכון. אבל הוא בהחלט טוב לטעמי.

ahbarfilez

New member
לצערי,

גם אם יש לו אימייל או כתובת, אני מניח שהוא לא קורא בכלל מכתבי מעריצים, כי כל מה שמעניין אותו כרגע זה כסף. איזו אירוניה שהוא זה שכתב את השיר "Money".

למעלה