שלום לכולם . שאלתי את הקלפים

2קוקיה

New member
שלום לכולם . שאלתי את הקלפים

האם אני מוערכת במקום עבודתי. והתשובה הייתה: עבר - אס הגביעים הווה - עשרה מטבעות עתיד - שמונה מטות

צ ל י ל 8

New member
הפריסה אינה מתאימה

שאלת שאלה של כן/לא ולכן לא מתאים לפרוס עבר-הווה-עתיד. אנא הגדירי בדיוק מה הבעיה ומה היית רוצה לדעת, ונעזור לך לנסח שאלה מתאימה.

2קוקיה

New member
אז ככה: הבעיה היא שאני נמצאת

במלכודת. לא מצליחה לדעת מה דעתו של הבוס עלי. מה הוא חושב על העבודה שאני מבצעת, האם הוא סומך עלי, מעריך אותי?

צ ל י ל 8

New member
תנסי פריסה כזו:

מה הבוס שלי חושב על עבודתי במקום X בחצי שנה האחרונה? ומשם ננסה לשאול אולי עוד...

blackcat2

New member
אנא פרסי../images/Emo41.gif

על השאלה מה דעתו המקצועית של המעסיק (שמו) לגבי? 4 קלפים+ קלף מסכם- סה"כ, אם כן, 5 קלפים בלבד. אנא צייני אותם לפי הסדר. בי

2קוקיה

New member
פרסתי לפי ההצעה של בלקאט2

כי השאלה הייתה יותר מדוייקת לטעמי. מה שיצא מימין לשמאל: נער המטבעות שתי חרבות אס המטבעות הכהנת הגדולה סיכום -תשעה מטבעות תודה

batgalim

New member
קוקיה...../images/Emo26.gif

מה - נער המטבעות דעתו המקצועית - 2 חרבות של המעסיק (שמו) - אס המטבעות לגבי? - כהנת סיכום - 9 מטבעות מנער המטבעות ניתן לראות שנקודת המבט שלך על הדברים היא בבחינת מה עשית עד כה על מנת לזכות ליחס מסויים ממעסיקך. תחושתך אומרת לך שמשהו לא בסדר, אך כדאי לך להסתכל על הדברים מנקודת מבט שונה, לנסות ולגלות מה עוד תוכלי לעשות על מנת לגלות היכן האפשרויות שיתנו לך ביטוי טוב יותר מול המעסיק. דעתו המקצועית של המעסיק היא שמצד אחד את רגשית מדי, לוקחת דברים עם יותר מדי אמוציות, אך לא מגלה לו ולסביבה את מחשבותיך... ומצד שני - רואה את כשרונותיך את המיקוד והריכוז שאת מגלה בעבודתך. בסך הכל נראה שהוא די מרוצה ממך, רואה את גישתך המעשית, את היוזמות שאת לוקחת על עצמך ואת ההשגים שצברת עד כה.

blackcat2

New member
הי קוקיה

לי יש תחושה נוכח הפריסה כי את מנסה לרצות את המעסיק. את פועלת בהתאם לצרכים ולשגעונות שלו. נראה כי את עצמך לא מרוצה מהיכולות שלך ויש לי תחושה שזה מאחר והמעסיק לא מרעיף מי יודע מה מחמאות. הוא נראה לי טיפוס קפדן ונוקשה מעט אולם אני חושבת שלבסוף יוצא שאת נוהגת כאילו את הרפליקה שלו. לא מביעה רגשות או מדברת על מה שקורה ומחמירה עם עצמך. השינוי צריך להיות הדדי. למה שזה לא יתחיל ממך?

למעלה