שלום לכולם שוב!

שלום לכולם שוב! ../images/Emo25.gif

לפני כחודש וחצי שאלתי שאלה, לא עניתי על השאלות ששאלתם אותי וככה זה נשאר באויר. הנה עוד פרטים (ולצוף-הנה התשובה לשאלה ששאלת אז): אני מאוד מחבבת את הבחור ההוא. זה קשר שמאוד מוסיף לי לחיים. אני לא רוצה לנתק את הקשר. לשנינו עושה טוב להיות מידי פעם בקשר. כנראה זו מעין "בריחה מהמציאות" לשנינו. אני אישית הייתי רוצה להיות איתו קצת יותר בקשר (כי נכון להיום לא ראיתי אותו כבר כשנתיים, ואנחנו מדברים בטלפון פעם בכמה חודשים). אני לא רוצה שתפרשו את הפריסה שעשיתי אז. עשיתי פריסה קלטית. אשמח אם תפרשו אותה. מה עוזר - 6 גביעים מה חוסם - שוטה שיעור - גלגלת המזל בונוס- מלכת המטות עבר - הקוסם עתיד - כוח מבט אישי - אביר מטבעות מבט של החברה - 3 מטבעות רוצה אבל פוחד - 7 מטות סיכום - מלך גביעים

צ ל י ל 8

New member
היי

לא הבנתי מה השאלה, ומה את רוצה לדעת. אם טוב לכם לדבר פעם בכמה חודשים, אז זה מה שיש. את רוצה להפוך את זה למשהו יותר רציני?

נכון, אני רוצה להחזיר את הקשר

להילוכים יותר גבוהים. אני רוצה לדעת איך הוא מרגיש כלפיי, האם הוא מוכן לקשר יותר אינטנסיבי?

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב ../images/Emo96.gif

מה עוזר - 6 גביעים מה חוסם - שוטה שיעור - גלגלת המזל בונוס- מלכת המטות עבר - הקוסם עתיד - כוח מבט אישי - אביר מטבעות מבט של החברה - 3 מטבעות רוצה אבל פוחד - 7 מטות סיכום - מלך גביעים היחסים שלכם בעבר עודם קיימים ועדיין יש את הרגשות אצלך מאז. הדברים שחוסמים הם הילדותיות שלך וחוסר בגרות. את צרכה להבין שבכל קשר יש עליו ומורדות ואז אולי תתבגרי ותוכלי להיות מוכנה לקשר יציב. אם פעם היה לך קל ביחסייך עימו, אז זה לא הולך להיות שוב כך. את תצטרכי להתמודד עם הרבה דברים ולא יהיה לך קל. את רק מצפה שהוא יזום את הדברים בעוד את מתנהלת באיטיות.. אין לך את האומץ לקום ולאמר לו מה את חושבת. אם את מעוניינת בקשר יציב איתו, למרות שנראה לי שהוא לא פנוי כרגע, תצטרכי לחשוב איך את משנה את מהלך חייך עבורו.

מעניין, כי דווקא עד עכשיו אני הייתי

היוזמת (חוץ מנקודת התחלה עצמה), ואני הייתי זו ששמרתי על הקשר. בכל מקרה, עשיתי פריסה נוספת על השאלה "האם X מוכן לקשר יותר חזק". האם יש טעם שאני אעלה אותה כאן שתוכלי לפרש אותה?

צ ל י ל 8

New member
שאלה בסגנון שלך

"האם X מוכן לקשר יותר חזק" לא מתאימה. ואם הוא מוכן? זה לא אומר שזה יהיה דווקא איתך. מקסימום השאלה האחרונה שעוד אפשר לשאול זה: מה X מרגיש כלפיי מבחינה רומנטית? 5 קלפים+קלף סיכום אני חושבת שבזה העניין ימוצה!

בבקשה -

מה - אס גביעים X - שוטה מרגיש - מלך מטות כלפיי - 4 חרבות מבחינה רומנטית - 6 מטות סיכום - קיסרית והמון תודה לך

צ ל י ל 8

New member
מממממממ...

מה - אס גביעים X - שוטה מרגיש - מלך מטות כלפיי - 4 חרבות מבחינה רומנטית - 6 מטות סיכום - קיסרית את מעוניינת בחידוש קשר רומנטי עם הבחור. אבל שוב הקלפים מראים שאין לו רגשות רומנטיים כלשהם. אני חושבת ש"זה עבר לו". הוא נהנה כרגע מהחופש שלו ומהיכולת שלו לעשות מה שבראש שלו. לדעתי הוא מרגיש שהוא "על הגובה" ויכול לשחק ברגשותייך. כנראה הוא גם מצליח.... לדעתי הקשר בינכם כבר דעך ואת מתעקשת לחזור למה שהיה פעם. חבל.

blackcat2

New member
הפרשנות שלי:)

מה - אס גביעים X - שוטה מרגיש - מלך מטות כלפיי - 4 חרבות מבחינה רומנטית - 6 מטות סיכום - קיסרית אני חושבת שקיום הקשר במתכונותו הנוכחית גורם לבחור לחוש שידו על העליונה. אינני יודעת אם הייתם בעברכם חברים ואין אני יודעת מי מכם הוביל לקטיעת הקשר (אשמח לקבל הסבר קצר בענין כי אינני מכירה את הנתונים מהפריסה הקודמת). הבחור מרגיש כי הוא חופשי ממגבלות ודבר לא יוכל לעצור אותו (השוטה). הוא מרגיש שהוא שולט במצב (מלך המטות) ואי ההכרעה בעניינך, כפי שניבט מקלף 4 חרבות, נוחה לו. אם תביטי על הקלף תראי את דמות הבחור שוכבת ולמעשה ממתינה לשעת כושר אחרת. הזמן אינו נכון עבורו לקידום קשר רומנטי עימך כרגע. הקשר הרומנטי מבחינתו ניבט בקלף 6 המטות שמעיד על ניצחון לאחר מסע ארוך (איננני יודעת על הקשר שלכם במהלך השנתיים האחרונות או יותר אך ניכר כי יש בו מידה מסויימת של כוחנות שאולי אינה בולטת לעיניך). אבל אס הגביעים הפותח והקיסרית המסכמת גורמים לי לחוש כי יש עתיד לקשר הזה. אולי שווה לבחון את שעליך לעשות על מנת לקדם את הקשר. אשמח לשמוע את תגובתך.

תראי, אני חושבת שאת מאוד צודקת

הנה עוד קצת רקע לעניין - הקשר התחיל לפני כ-4 שנים, בעבודה, כפלירטות קליל, והפך במהרה לרומן סוער. אני אז עוד לא הייתי נשואה, והוא התחתן תוך כדי היחסים שלנו, וזה כלל לא הפריע למערכת היחסים הנפלאה שהיתה ביננו. זה נמשך כמה חודשים עד שהוא יצא לירח דבש לחודשיים, ואחרי שהוא חזר פיטרו אותו מעבודה, ואחרי זמן מה אני התחתנתי. אחרי שהוא עזב את העבודה המשכנו להיות בקשר, בעיקר קשר טלפוני. בגלל ששנינו היינו מאוד עסוקים הקשר איך שהוא הלך ונהיה פחות אינטנסיבי. מאז שהתחתנתי (לפני 3 וחצי שנים) נפגשנו פעמיים. פעם אחרונה ראיתי אותו לפני שנתיים וחודשיים. אנחנו בקשר טלפוני פעם בכמה חודשים. השיחות שנעשו היו רק מיוזמתי, אבל כשכבר דיברנו אלה היו שיחות נפש של ממש, והרגשתי שאני חסרה לו. אני מאוד רוצה להחיות את הקשר. אולי פחות מבחינה רומנטית, יותר מבחינה חברית.

blackcat2

New member
הי../images/Emo9.gif

ביקשתי רקע כי קיוויתי להבין את מקור הכוחנות המסויימת שבלטה בפריסה המדוברת. אני חושבת שהסיפור שלכם מדבר בעד עצמו. כפי שאמרתי, אס הגביעים יכול להעיד על אופציה לקידום קשר רגשי בינכם אולם אינני בטוחה כי מדובר יהיה בענין רומנטי. והקיסרית בסיכום בהחלט יכולה להעיד על קשר מיני- אירוטי. עוד אדגיש כי 4 חרבות שהופיע בפריסה שהדגיש כי היעלמותו מעידה על בחירה מושכלת מצידו יכולה לנבוע גם מחיי נישואיו ואי רצונו לערער אותם. על כן ניכר כי הפוטנציאל קיים אבל השאלה אם הקשר ינסוק ויפרח לא זוכה למענה פה. לטעמי עליך לקחת יוזמה וזאת על מנת לבחון להיכן נושבת הרוח. לאחר בדיקה יסודית תוכלי לדעת אם את ממשיכה לנסות או יורדת מכל הענין. בי

למעלה