שלום לכולם! (שוב)

SurfinGirl

New member
שלום לכולם! (שוב)

אתמול במהלך משמרת במד"א, פינינו אדם שהיה מעורב בתאונת דרכים בכיכר רש"י. הוא היה שיכור לגמרי... חוץ מהעובדה כי הוא היה שיכור ונהג- הוא התחיל להשתולל באמבולנס (מה שגרם לי לקפוץ פעמים רבות לתוך שלולית בחוץ...
) הוא דפק את הראש שלו מספר פעמים בברזל שנמצא בספסל של האמבולנס ולסירוגין- בעץ שנמצא מאחוריו. אז לכולכם- תיזהרו בכבישים.. ובמיוחד- אל תשתו כשאתם נוהגים!!!!!!!!!! (למעורבים בדבר, אני מקווה שהכל בסדר איתך ועם אמא שלך )

Ice King IK

New member
שלומית !!!!

אם כל הכבוד לידע הרב שלך במד"א יש מספיק פרסומות ומודעות על העניין הזה. לאחר ששמעתי את כל סיפורי וויכוחי הפורום ציפיתי שלאחר תקופה כל כך ארוכה של העדרות תכתבי משהו לעניין. חבל...

Ice King IK

New member
סתם... ../images/Emo13.gif

זה היה סתם בצחוק זה נושא חשוב נסיון קטן לעצבן אותך
ברוכה השבה

שלומיתי שלי....

טוב לראות אותך שוב... מקווה שהפעם לא תנטשי אותנו יותר.. עניין אחר- איזה כיף היה בירושלים!! חזרתי קפואה וסחוטה הבייתה... וחכי הדקל הזה מה שאני אעשה לו, אפילו כשירדתי בבית הוא זרק עלי.. אבל הכל ברוח טובה.. :) נדבר- קארין..

anava1

New member
פששש אני חייבת לומר

שאני בהלם ממה שהלך פה בבוקר!!! אבל....כל הכבוד
שלומקוששש ברוכה הבאה.... (היא לא תענה כי היא בשיעור נהיגה עכשיו..)

anava1

New member
אממ...

מה נראה לך?! פשוט אני יכולה לענות אבל אז תבואו אליי בטענות ושוב יהיה פה בלאגן!

SurfinGirl

New member
../images/Emo9.gif

לא חושבת שאני אעזוב שוב.. וואי! היה כל כך סבבה!! בדוק העיניין שצריך לעשות זאת שוב!!!!! חחחחחח לא הרגשתי את הידיים.. מזל שאודי הביא לי את הכפפות שלו... חזרתי הבייתה נוטפת מים. אבל זה היה שווה הכל! נבוש- חולה עלייך!!! וגם עלייך קארין!!!

faith2

New member
וגם עליי את חולה!

חחיחיח אבל אני יותר!!! נוווו ספרי איך היה שיעור הנהיגה???!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

SurfinGirl

New member
חולה עלייךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!

היה סבבה... אבל הייתי ממש מעופפת...
כמעט עליתי על איזה אחד..

למעלה