שלום לכולם שוב...

cohadon

New member
שלום לכולם שוב...

אבי היה היום במרכז הישראלי לאוריגמי וקנה נייר אוריגמי, וגם שאל לגבי ספרים ברמה בינונית-קשה, אך המוכרת ענתה שאין לרמה כזו אצלם- יש רק חוברות עם דגמים לא קשים... אם לא במרכז- היכן אוכל להשיג ספרים ברמה כזו? (בארץ, בחנויות)

mirigami

New member
היא לא הציעה לך את הספר של בריל?

ויש את האוסף הישראלי ולקראת הכנס יגעו ספרים של מונטרול

cohadon

New member
על מונטרול היא אמרה,

בהקשר של הכנס. אבל על בריל לא.. אבקש מאבי לבוא לשם שוב. האם יש עוד מקום ליום אחד בכנס? (בלי לינה) תודה!

mirigami

New member
תבקש את הספר של בריל

הוא בדרגת קושי גבוה מאוד לגבי הכנס רצוי עם לינה המחירים אטרקטיבים וכלנים ישנה אוירה מיוחדת. תתקשר אלי ונדבר 052-4267484

cohadon

New member
ואם אני אקנה באמזון,

על איזה ספר תמליצו לי? (ברמה בינונית-קשה ושתהינה תוצאות יפות)

גילה או

New member
איזה סוג קיפולים אתה אוהב ?

מודולרים? בעלי חיים ? גיאומטרים ? מודולרים הייתי ממליצה את הספר של טומוקו פוסה - והספר השני לקיפולים גאומטרים והורד המפורסמת... מצורף קישורים.

cohadon

New member
אני אוהב יותר

קופסאות ופיאונים נחמדים. דברים תלת-מימדיים.. אבל אני לא כל כך מתחבר למודולרי, למרות שהתוצאות נראות נפלאות; מישהו יכול "להכניס" אותי לקטע של המודולרי (איך לעשות כל כך הרבה חתיכות בלי להשתעמם)?

גילה או

New member
אתה בטח מכיר

את האתר המצורף ,ואם לא אז תנסה יש גם מודולרים של 6 חוליות .... לגבי השעמום אני לא ממש יכולה לעזור מה שבטוח שבאמת יש דגמים מודולרים מרהיבים ששווה לקפל בשבילהם איזה 30 חוליות או משהוא כזה. יש גם באינטרנט די הרבה קופסאות .ניסית את ORILAND שבקישורים? חשבת לבוא לכנס? זו יכולה להיות חוויה להיפגש עם עוד מקפלים .אני למדתי המון מהכנסים והמפגשים.

למעלה