שלום לכולם -שמחה להיות ולהציג את עצמי

שלום לכולם -שמחה להיות ולהציג את עצמי

שמי שלס רונית ,חלקכם אולי מכירים אותי מהפייסבוק,מעסקים עושים עסקים או כאן מהתנהלותי בעבר בתפוז . יש לי עסק ,שמטרתו ליווי ויעוץ לעסקים תוך כדי התמקדות במדיה האינטרנטית ורשתות חברתיות אני כאן במטרה להעביר את המידע והידע הלאה ולתת תמיכה והכוונה לכל מי שצריך במיוחד בעולם (האינטרנט ) שמשתנה תדיר וכמות המידע בו עצומה .. אשמח להכיר ולשמוע יותר אני מבינה שיש כאן אנשים קבועים -אשמח להכיר (שלום ומספר מילים יספיקו ,:) ) ואם יש לכם בקשות,שאלות,אמירות -אשמח לשמוע אני כאן לרשותכם וכאן במטרה להעיר ובעיקר להאיר את הפרום :) סופשבוע מצוין ! **צרפתי סרטון ישן ומקסים מהרשת ,אומנם התרגלנו למחשבים בכל בית (שבלעדיהם כמובן עולם השיווק האינטרנטי לא היה קיים...)אבל פעם זה התחיל ככה .. .

מזל טוב לפורום שהתחדש במנהלת

ושיהיה בהצלחה ובהנאה לכל הצדדים!

דפנה741

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה

נעים מאוד אני דפנה. לא תמיד כותבת אך עוקבת אחר הפורום... האמת שלאחרונה עולות לי שאלות בנוגע לשיווק מוצרי מידע באמזון. אם השאלות מתאימות לפורום אשמח בהמשך שנעלה זאת. שתהיה שבת שלום לכולם.

דפנה תודה

תודה על הברכות ,מוזמנת לעלות בשרשור נפרד את השאלות , השאלות בהחלט מתאימות לפורום -מקווה שנוכל לעזור :) (ממליצה שתעלי בתחילת השבוע ,את השאלה המקצועית ) ברוכה הנמצאת

בבקשה ..:)

אומנם מדובר במסחר אלקטרוני - ויכול להיות שבפורום איביי ופייפאל גם יוכלו לעזור לך אבל...זה גם אמצעי שיווק -אינטרנטי ומאמינה שזה יכול לתת מידע חיוני ואני בעד !

nathaliesh

New member
ברוכה הבאה למנהלת החדשה

הפורום הרוויח מנהלת מקצוענית מאיחד ובן אדם מאידך. אין לי ספק שנראה אותו עולה ופורח.

תודה :)

כייף לראותך כאן -ההתרשמות (למרות שאיננו מכירות בפועל אלא "רק" באינטרנט :) ) היא הדדית

למעלה