שלום לכולם- תיאור מצב

שלום לכולם- תיאור מצב

יש לי חברה שהיא גברית, בחשיבה ברצון שלה מאז שהיא זוכרת את עצמה. רק לא מזמן היא הוציאה את זה ממנה אל העולם .. יש כמה בעיות עם זה ואני בעצם לא יודעת מה לשאול בענין המין זה הולך ככה- כשהיא עושה את זה היא מאמינה לחלוטין שהיא גבר אבל יש הקטע שחסר זין בעצם ..הופסי סליחה אם פגעתי במישהו.. ומצד שני היא לא רוצה להשתמש בעזרים מסוימים כמו ויברטור כי היא חושבת כמו גבר וזה בעצם לא מתאים. יוצא שהיא מענגת אותי ביד בפה זה עוד לא הגיע לזה... יש עוד את הענין של היציאה לגמרי מהארון וההבנה אם נקרא לזה ככה. יש פה מישהו מכם שיכול ליעץ או שעבר מקרה דומה? ובכלל איך מגיעים להחלטה לניתוח שינוי מין והאם זה מתפקד ממש כמו אצל גברים? המון שאלות יש לי ... ומעט תשובות. מה שחשוב לי כרגע זה הקטע של המיניות כמו שהיא ואיך להגיע להשלמה שלה גם בעצם כי היא מרגישה פגומה.... כי אין לה...אבר מין גברי .

ועוד שאלה קטנה

איך אני ניגשת לנושא המיני איתה? ניסיתי כמו שאני יודעת כמו שיש מולי אישה אבל יש פה הקטע הגברי אצלה ואני רוצה מאוד לענג אותה כגבר מבולבל.... לי

DarlingAdam

New member
קשה לי לענות

בלי לדבר עם אותה "אחת" (אם "היא מאמינה לחלוטין שהיא גבר", למה אנחנו עדיין לא אומרים "הוא"?). אולי תנסי להביא אותו לפורום, אולי הוא רוצה לדבר פה, להגיד לנו איך הוא מרגיש, ואז אולי הוא ירגיש יותר טוב? (אני כל כך עייף.. אני לא יכול כרגע לנאום...)

יסמין 28

New member
היי "בראש אחר"

קודם כל רציתי להגיד, שמזלה של החברה שלך שיש לה בת זוג מבינה, אוהבת ותומכת כמוך. זה די נדיר (אגב, זה יהיה בסדר אם אני אדבר עליה כרגע בלשון נקבה? אם זה מפריע תצעקו עליי, אני אפסיק
) אז קודם כל, כל הכבוד על הפתיחות ועל הנכונות לעזור לה. החסרת כמה פרטים שלדעתי חשובים להבנת התמונה: בנות כמה אתן? כמה זמן אתן ביחד? האם היו לה בנות זוג לפנייך שהתייחסו אליה בפחות הבנה ממך? אני יכולה להבין את חוסר הרצון להשתמש בדילדו במהלך קיום יחסי מין, מפני שזה לא "הדבר האמיתי". ואין שום סיבה לא להסתפק באצבעות, ידיים או לשון. אני לא חושבת שמה שצריך לשאוף אליו כרגע הוא ניתוח ליצירת אבר מין גברי. יש עוד המון שלבים בדרך. ואני לא אומרת כרגע שהבת זוג שלך צריכה לעבור את כולם!! אין דרך "נכונה" או "לא נכונה" לעבור תהליך כי זה דבר אינדיבידואלי, וכל אחד עובר אותו בקצב שלו וכמו שנראה לו לנכון, ואין צורך לעבור את כל השלבים. אז קודם כל, קודם כל, פניה אליה בלשון זכר (אוקיי, אוקיי, ~אליו~. שיכנעתי את עצמי). אז פניה אליו בלשון זכר, בנייה של "פרסונה גברית" (הליכה גברית, מניירות גבריות), ללכת איתו לקנות בגדים של גברים, נעליים של גברים, שעון של גברים (אם הוא קטן בגוף אפשר לקנות לו בגדים בחנויות של ילדים-בנים). להסתפר כמו גבר (לא קרחת! קרחת מאד מדגישה נשיות). אני לא מאמינה גדולה כל כך ביעוץ פסיכולוגי אבל יש כאלה שבשלב זה טוב להם להיעזר בבעל מקצוע שמבין עניין ויכול להכווין ולייעץ (בבית הפתוח בירושלים וגם באגודה בתל אביב אפשר למצוא פסיכולוגים שמבינים בג'נדר). שלב אחר כך - התעמלות שבונה גוף גברי (שכיבות שמיכה והרמת משקולות למשל). בשלבים מאד מאד מתקדמים אפשר לקחת הורמון גברי (טסטוסטרון) שמשנה את צורת הפנים, מצמיח שיער על הפנים (זקן), ומעבה את הקול מאד. למעשה, לאחר לקיחת ההורמונים, בן זוגך ייראה כמו גבר לכל דבר (למעט איבר המין). שלב מתקדם עוד יותר, שלא כל הטרנסים עוברים - ניתוח להסרת השדיים. תאמיני או לא, מעט מאד טרנסים (אם אני לא טועה אחד לעשר או אפילו פחות) עוברים את השלב האחרון בתהליך והוא הניתוח לבניית איבר המין הגברי. זה ניתוח מאד מסובך (למעשה מדובר על סידרה של ניתוחים), והתוצאה הסופית לא תמיד משביעה רצון. אז בינתיים מה שיש לך לעשות עם בן זוגך הוא לקבל בהבנה את העובדה שהוא מרגיש גבר, להתרגל לעובדה שאת בעצם סטרייטית
ועם הרבה סבלנות לתמוך בו בתהליך הארוך הזה.

היי יסמין

וואו תודה לך על התשובה. אין לו כרגע אינטרנט ולכן אני יותר שואלת במקומו. אני בת 38 הוא בן 37 אבל מרגיש קצת יותר ילד :). הוא מתלבש מזמן כמו גבר... והקול גם השתנה או עדיין משתנה מגברי לנשי.. אמרתי זה שלבים ראשונים כזה... הוא מסופר כמו גברררררר והוא חמוד!!!

יסמין 28

New member
אממ..

רק לברר שלא היתה כאן טעות בהקלדה, כתבת שאת בת 37 והוא בן 38? נעים להכיר, דרך אגב

ToyKid

New member
אז כמה שאלות למכובדים פה../images/Emo9.gif

ובכן אני נולדתי כבת זה נכון אבל לאורך השנים כילדה תמיד הייתי בחברתהבניםכדורגל היה הפיבוריט כמו כן הלבוש של בנים בתוך תוכי תמיד ידעתי שנולדתי בטעות בת לשאלה הראשונה : מתי אתם ידעתם את זה? שאלה שניה: האם שיתפתם בכך את הסביבה הקרובה? יותר מאוחר בגיל הבגרות כל הנושא הזה היה מודחק לאיזו פינה בניגוד לאחרים אני לא התאהבתי בבחורים! ומצד שני לא היתה התאהבות בבחורות כבחורה לבחורה ההתאהבות היא כן כגבר לבחורה! אני בתוכי מרגיש כגבר לכל דבר גם מנקודת ההסתכלות שלי על נשים יש בלבול עצום לבין המראה שלי כלפי עצמי ולכך שאני מדבר כגבר לכל דבר לא רק בלבול שלי לבדי אלא גם של הסביבה הקרובה משפחה חברים וכד' שאלה שלישית :מה היו התהליכים אצלכם? שאלה רביעית:מי מכם שחווה את זה מה אתם עשיתם בכדי להפוך ולהיות גבר עם כל מה משתמע? תודה לכל מי שיענה התשובות הללו יכולות לעזור

DarlingAdam

New member
דבר ראשון, ברוך הבא,

אתה וכל החדשים :) (שננקוב בשמות אחד-אחד? או שזה בסדר ככה?) שנית, תשובות לחלק משאלותיך. גיליתי בגיל 22 (אני איטי), אבל נראה לי שהיו סימנים החל בגיל צעיר מאוד. פשוט לא שמתי לב. מיד שיתפתי את החברות ואת בת זוגי היקרה. אני לא ממש יכול לענות על השאלות האחרות.... כי אני לא ממש יודע אילו תהליכים עברתי. שום דבר פיזי רציני, אני יכול לומר לך. אבל יש אנשים פה שיעברו או עברו הרבה יותר ממני. אני שמח שברור וקל לך עם מה שאתה, זה כבר מוריד ממך חלק מהבעיות. :)

יסמין 28

New member
שאלות בחזרה

איך הסביבה מקבלת את זה? הורים, חברים? יש מי שפונה אליך בלשון זכר? איך בנות זוג שהיו לך בעבר קיבלו את זה? שיתפו פעולה?

barak001

New member
תשובות

1. תהליך ההבנה התגבש מגיל 17 כנראה ובהדרגה. חשיבה והתנהגות גברית היו תמיד. ברור לי שגם עד אז הייתי בן ולא שום דבר אחר אבל לא טרחתי לחשוב על הנושאים האלה. פשוט חייתי ועכשיו אני מבין למה הכל הלך כל כך עקום. 2. שיתפתי את החברים והמשפחה וזה לא היה קל למרות שגם לא היו תגובות קיצוניות כמו לנתק קשר או לזרוק מהבית. 3. תהליכים נפשיים פנימיים הם יותר חשובים. צריך לבחון את הזהות לעומק, לנסות לחיות את הזהות הרצוייה עד כמה שניתן במצב הנוכחי, להבין האם יש לטרנסקסואליות סיבה ברורה והאם כדאי לבצע את התיקון הגופני, להשלים עם ההחלטה ומשם הדרך פשוטה יותר. בשבילי לפחות. 4. הורמונים עושים כמעט את כל מה שצריך.

למעלה