שלום לכולם,תעזרו לי בבקשה למצוא MP3 מתאים

Optometristit

New member
שלום לכולם,תעזרו לי בבקשה למצוא MP3 מתאים

אני מחפשת MP3 לא פחות מ16 GB ,אני לא מתכוונת לראות סרטים ולא איכפת לי אם לא יהיה עברית.יש לי כרגע IPOD VIDEO ,מאוד מפריע לי שצריך לחבר אותו רק למחשב אחד ולא ניתן להעתיק שירים ממחשב אחר,בשביל להעתיק תמונות מIPOD אחר צריך להשתמש בתוכנה מיוחדת.אני מחפשת ממשק ידידותי למשתמש - DRAG AND DROP עם SOUND איכותי,חיי סוללה ארוכים עד כמה שאפשר,איכותי שלא ישבר ולא יתקע באמצע השיר,רצוי שלא יהיה כבד.עד 1000 ש"ח תודה מראש

מנגר 4

New member
ההמלצה הרגילה ../images/Emo3.gif

Cowon Iaudio 7 עונה על כל הדרישות שלך (אולי למעט ממשק משתמש ידידותי למרות שלדעתי הוא בסדר גמור) יש לו Drag and drop , סאונד איכותי מאוד (הכי טוב שיש היום לפי דעת רבים), הנגן עם חיי הסוללה הגבוהים ביותר (משהו כמו 55 שעות ניגון בפועל) יש לי אחד כזה ואני מאוד מרוצה ממנו .. אם תקחי את גירסת ה 16 ג'יגה עוד ישאר לך מספיק עודף לאוזניות איכותיות

Optometristit

New member
ואם אתה משווה בין IAUDIO 7 לבין...

ZEN MOSAIC 16GB CREATIVE IAUDIO D2 16 GB CREATIVE ZEN 16 GB ?

מנגר 4

New member
את שני הקריאייטיבים אני לא מכיר

אבל אני דיי בטוח שהם צריכים תוכנה כדי להעתיק שירים מהמחשב לנגן. היה לי קריאייטיב בעבר והייתי מאוד מרוצה מהנגן (חוץ מזה שאין לו תמיכה בשמות שירים בעברית אבל אמרת שזה לא מפריע לך) בגלל שרצית נגן למוזיקה נטו אז לא המלצתי על ה D2 ... הוא גם נגן מעולה אבל בגלל המסך שלו הוא יותר גדול מה I7. ה D2 מיועד יותר למי שרוצה לראות גם קליפים/סרטונים קצרים (אני לא חושב שזה כיף לראות יותר מזה על מסך של 2.5 אינטש) אם לא מפריע לך הגודל שלו אז הוא גם אופציה נחמדה

למעלה