שלום לכולם תקראו

שלום לכולם תקראו

אני נורא אוהבת את קייט ואשלי אלוסון ויש לי שאלה למה יש להן בייביסיטר? הן כבר בנות 12 איך הן גדלו מאז צער גידול בנות די.ג´יי וסטפני האחיות שלהן הן לא דומות להן כל כך אני ראיתי את הסרט מותק הילדות התחלפו וזה סיפור אמיתי נכון? זה סיפור יפה שהן נפגשו זה כמו בן המלך והעני וזה מגניב שזה קרה באמת תגידו אלוסון זה שם המשפחה של רוג´ר או של דיאן? מה היה שם המשפחה שלהן לפני שהן נפגשו וההורים שלהן (רוג´ר ודיאן) נפגשו? והן באמת תאומות או שזו ילדה אחת שהיא משחקת שתי ילדות בסרט ובטובות השתיים? נראה לי שזו ילדה אחת וסתם עובדים עלינו שזו שתיים וואי איך הן גדלו הן כבר בנות 12 הבייביסיטר שלהן מגניבה אבל הן כבר גדולות בשביל בייביסיטר הן בנות 12 כבר חבל שהן עשו רק סרט אחד נראה לי שהן היו יכולות להצליח? יש להן מעריצים? או שזו באמת ילדה אחת שעשו אותה שתיים רק בשביל הסרטים? אז לקייט יש מעריצים? טוב מקווה שתתנו לי תשובות אני בת 14 וקוראים לי חגית ואני מקווה ללמוד על התאומות אני מקווה שזו לא ילדה אחת כי זה מגניב שהן נפגשו וגילו שהן דומות אז הן כאילו נהיו אחיות זה כמו בן המלך והעני טוב מקווה שתחזירו לי תשוןבות ביי ביי לכולם חגית מעריצה של קייט ואשלי אלוסון CATE AND ESLI OLOSON REULS! אה ותחנחשו מה? יש לי תמונה שלהן בת דודה שלי מצאה והביאה לי יש אותה רק לי נענע בננה סתם אני אפרסם את התמונה פה עוד מעט

הנה התמונה...

זה קייט ואשלי אלוסון או שזו קייט שעשו אותה פעמיים עם המטפלת שלהן קרי ואבא שלהן בסדרה זה מתוך תובות השניים

אז כככה ילדה!!!

לא קוראים לה קייט אלה מרי קייט ואשלי אולסן שתיהן תאומות!! ולא ברור לי על הקטע שהסרט זה אמיתי. השם משפחה שלהן תמיד היה אולסן! את בסדר?? את לא מבינה כלום סלחי לי!! דבר שני...........בסידרה "טובות השתיים" עם הבייביסיטר...זה לא מבוסס על סיפור אמיתי!! וברור שיש להן מעריציםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!! ונשמה...אפשר למצוא מלאן תמונות שלהן!! תגידי את ילדה מפגרת כזאת או עושה את עצמך???? והן בכלל בנות 16!!! את לא מעודכנת חביבה!! אה..ולמקרה שתישאלי...שם פרטי :מרי קייט והמשפחה: אולסן כך שאל תחשבי שהם משפחה של מרי קייט זה קייט!!!

לא נכון ולא נכון אני יודעת תקראו

תגידי את עושה צחוק? עובדה למה קוראים לה מרי קייט? השם שלה זה מרי ושם משפחה זה קייט והן נפגשו ואז הם איחדו את השמות לקייט ואשלי אלוסון וזה אלוסון לא אולסן מאיפה הוצאת את זה? זה כאילו ברור שקוראים להן קייט ואשןלי אלוסון ומאיפה הוצאת את זה שהן בנות 16? זה ברור שהן בנות 12 אני רואה תובות השניים אז אני יודעת כי ראיתי אתמול בתובות השניים שאשלי או קייט אמרה שהן רק בנות 12 מה את מדברת שטויות אי אפשר למצוא תמונות שלהן זו תמונה מקורית שבת דודה שלי קיבלה מידיד שלה באנגליה דרך אגב הן בריטיות או אמריקאיות? את זו שלא יודעת עליהן כלום צר לי להגיד לך אני מצפה לקבל תשובות ממישהו שמבין כמו ממנהלת הפורום!

טוב בוא נסה שוב להסביר לך

ותאמת לא הבנתי אם את צוחקת או לא היא (שאת חושבת )זה הן וכן הן בנות 16 (1986-6-13) הן אמריקאיות ואפשר למצוא מלא תמונות שלהן ב10000000000000 אתרים שקיימים ברשת במיוחד בשביל אנשים שמערצים אותן (את יכול להכנס למעלה פורום איפה שכתוב קישורים ולהכנס לאתרים שלהן) עכשיו הבנת עוד לא

אז אולי

במקום להתנהג בטימטום תפני למנהל הפורום בשביל להגשים את הפאדיחות שלך

האאאאאאאא

טוב דבר 1 וחשוב הן תאומות לא שחקנית אחת דבר 2 יש להן הרבה סרטים שאני כבר לא יכולה לספור(לפחות 10 אם לא יותר) דבר 3 ברור שיש להן מעריצים מה את חושבת שאנחנו עושים כאן פגישת מחזור או משהו כזה טוב מקווה שלא נפגעת או משהו כזה פשוט שאלות שלך הפתיעו אותי מקוה שתהני כאן פורום ותכיר את תאומות קצה(הרבה )יותר

FlowerPower

New member
יווווווווווווו

מה נסגר איתך ילדה?!?!?!?!? כמה דברים להגיד לך: זה מרי קייט ואשלי אולסן זה לא אלוסון וזה לא קייט והן באמת תאומות שום סרט שלהן לא מבוסס על סיפור אמיתי לפי מה שידוע לי... אז תעשי לי טובה... יש כאן הרבה אנשים ואנשות שמבינים הרבה יותר טוב ממך אז בבקשה... תכנסי לקישורים- לאתרים של בתאומות ותקראי קצת ביוגרפיה... לא יזיק לך.... *אני מתנצלת מראש אם העלבתי או פגעתי*

T h e G i r l

New member
חחח.. טיפשים... היא עובדת עליכם

נראה לכם שהיא באמת לא יודעת את כל השטויות האלו?? זה ברור שהיא עובדת עליכם...

AngelDiva

New member
חחחחחחחח ברור שהיא עובדת עליכם!!!!

כאילו שזה לא ברור שהיא מנסה לשגע אותנו...?! מי יכול להיות עד כדי כך עיוור ולא שם לב למה שקורה? אף אחד אז די פשוט אל תענו לה... חחחחחחחחח טוב רעות זה היה באמת מצחיק אני חייבת להודות שקראתי את ההודעה שלך ממש נשפכתי!

אני מקווה

מאודדדדדדד!!!!!!!!!! שהיא עובדת עלינו מה אלה השטויות האלה????? טובות השתיים זאתי סידרה שהוקרנה לראשונה לפניי 4 שנים ורק עכשיו הגיעה לישראל למה שלא תנסה לקרוא מעריב לנוער או פיוז או לראות פוקס קידס בסידרה במזל תאומות אולי יפול לה האסימון

motib4

New member
חגית!

קודם כל ברוכה הבאה. לפורום הזה אין מנהל אלא מנהלת,את התמונה ששמת ניתן למצוא בכל אתר של התאומות וכל הדברים שאמרו לך כאן הם נכונים. מרי קייט זה שם ביחד ואשלי זה שם אחד ואולסן זה שם המשפחה של שתיהן...

חחח THE GIRL רעות מזה צודקת

נראה לכם שאני לא יודעת את כל הדברים האלה? חחח אני מעריצה שלהן כבר שנים אני ראיתי את כל הסרטים שלהן כולל החדש להגיע לשם שחברה שלי מארה"ב קנתה לי אני שרופה עליהן יש לי את כל הספרים דיסקים בגדים תכשיטים ועוד מלא... וברור שזה אולסן ולא אלוסון ומצטערת ששיגעתי אתכם טוב מקווה שתסלחו לי פשוט רציתי לצחוק קצת אתם לא טיפשים זה כאילו ברור שסתם אמרתי ואני מכירה גם את כל האתרים שלהן במיוחד את האתר של מוטי בכר שהוא במקרה מנהל הפורום ראיתי אותו דרך מדור כלכלה אז יש לך אתר פצצה יאללה ביי אוהבת חגית

rahelm

New member
אז למה את חגית אלוסון תשני את זה

לאולסן!!!!!!!!!!!!!!!!!

rahelm

New member
עכשיו אני ישים תמונה מהפרק שיהיה

היום במזל התאומות...

keds

New member
אני לא יודעת אם את עושה את עצמך.../images/Emo35.gif

או שאת באמת.... קצת...טרולולולוללו קודם כל ברוכה הבאה לפורום א.הן בנות 16 בסידרה טובות השתיים הן שיחקו בה כשהיו בנות 12 אז ערוץ הילדים מראה מההתחלה את הפרקים של טובות השתים! ב. אם את כל כך בטוחה שהן בנות 12 איך את מסבירה את זה שעכשיו יש סידרה חדשה שלהן ב- fox kids שקוראים לה מזל-תאומות?! והן שמה גדולות ובנות 16? ג.הסיפור של הסרט מותק הילדות התחלפו זה לא סיפור אמיתי!!!! ד.לא קוראים לה קייט אלא מרי-קייט ובחו"ל יש הרבה ילדים שקוראים להם בשני שמות! ה. לא החפילו אותן! הן אחיות ותאומות במציאות!!! ו. יש להן 10000000000000000000000 מעריצים כמונו למשל ביי ביי שני נ.ב את צריכה להיות קצת יותר מעודכנת בובה!!!!!

למעלה