שלום לכולם! 2 שאלות קטנות

orend123

New member
שלום לכולם! 2 שאלות קטנות

אני מחיפה, בן 16וחצי ומאוד רוצה לעשות רישויון ל50 סמ"ק (למרות שאני ידוע שבחיפה הוא לא ממש סוחב עליות), אז שתי שאלות לי אליכם: א. איפה יש בתי ספר לנהיגה פה?? ב.התיאוריה של הקטנוע היא כמו של רכב רגיל או..? איפה אפשר לקנות את החוברת? תודה רבה לכולם!

Magazinesell

New member
ביה"ס לנהיגה בחיפה

ביה"ס לנהיגה על דו"ג האזור חיפה נמצא ב: 1) ליד משרד הרישוי במפרץ (מול בתי הזיקוק). 2)מאחורי התחנה המרכזית של אגד , בחניון של תחנת רכבת בת-גלים ישנו ביה"ס רוממה. לגבי התאוריה ,אין לי מושג אבל ההיגיון אומר שזה צריך להיות כמו של רכב רגיל פלוס תוספת של מכונאות של דו"ג. מצד שני מכיוון שאנו חיים בישראל , לא הגיוני שיהיה פה משהו הגיוני. הגיוני?

S A T L A N

New member
אז ככה...

זה יעלה לך כל שיעור 80 שקל ז"א 15 שיעורים 1200 אבל אם תשלם הכל ביחד מראש אז יש הנחה של 5 שקל לשיעור!!! לא ממש משנה ולא ממש רווחי אבל כל אחד יעשה כרצונו!!! דרך אגב בית ספר רוממה הכוונה לאופנעי הרכבת מאחורי אגד!!!

angel_s

New member
רק לא רוממה!!!!!

בעל המקום שוביניסט מגעיל!!! באתי ללמוד שם מעל 500 והוא ניסה להעלות אותי על קטנוע כל שיעור!! בנוסף הוא מעלה אותך על האופנוע\קטנוע והולך, אתה לא מעניין אותו... לעומתו בצ'ק פוסט המורה קיבוצניק חמוד שממש איכפת לו. לא זוכרת את שם המקום נדמה לי נתיבים... תאוריה אתה צריך כמו לרכב אותה פרוצדורה....אצלי זה היה כבר מזמן אז אני לא זוכרת איך זה עובד...נדמה לי שאתה לוקח טופס אצל המורה. בהצלחה שנה טובה ורכיבה בטוחה

orend123

New member
אבל השיקול העיקרי שלי הוא

לאיפה יותר קל לי להגיע? אני גר באחוזה, אז שאני אקח כל אוטובוס שעובר כל כמה דקות ליד הבית שלי ומגיע לתחנה מרכזית, או שאני אקח איזה אוטובוס נידח שעובר פעם בחצי יום בשביל להגיע לצ'ק פוסט?? אני סה"כ תלמיד בי"א... אין לי זמן להיסחב ב5 אוטובוסים כל כמה ימים בשביל ללמוד נהיגה....

angel_s

New member
עד כמה שידוע לי

מזמן לא נסעתי באוטובוסים, יש אוטובוס כל חצי שעה למרכזית המפרץ שנמצאת בצ'ק פוסט.... שלפי דעתי דווקא מחורק יותר נוח להגיע לשם. לשיקולך בלבד

MrKashtan

New member
תקשיב למה שאומרים לך...

רוממה זה דרעק. עזוב אותך, הם יזמברו אותך. עדיף שתיסע לזה שבסמוך לקניון לב המפרץ- הוא בחור הגון לפי מה ששמעתי, אם כי עלול לאחר לשיעורים. 1-2 אוטובוסים לכל כיוון שווה יותר מ-4-5 טסטים ועוד 10 שיעורים מיותרים בגלל התירוץ "אתה לא מוכן עדיין". חוצמזה נסיעה באוטובוס עדיין עולה פחות מ-80 ש"ח. בהצלחה.

harabecw

New member
עד הפיחות הבא ../images/Emo67.gif

מצחיק לראות בגליון מוטו מ...96? נינג'ה 600 חדש ב-55,000.

ixmix

New member
השמועות אומרות שקשטן צודק

מצד שני - אתה יודע מה שמועות שוות לעיתים...

S A T L A N

New member
שמע אתה קצת מגזים...

בוא נגיד ככה יש שם שלושה מורים ששניים מהם נותנים תנשמה ועוד אחד שהוא מידי פעם מתפרפר לו עם סיגריה אבל בכל מקרה מה ללכת למפרץ מה השתגעת??? יש שם שני בתי ספר אחד מהם ממש אבלל ממש חרא מימה ששמעתי המורה מוציא ארבעה ביחד עוצר נשאר במשרד הרישוי על חשבונך וכולה וכולה ככה שהולך הזמן והכסף אז נכון בבית ספר רוממה יש הרבה סיכויים שתיכשל אבל מצד שני אם אתה תנהג טוב בטסט אז הטסטר יעביר אותך כל טסטסר הוא חרא שונה אתה צריך להבין את זה!!! ורוממה לא לא מבקשים סתם עוד שיעורים אותי הגישו ב17 וזה היה באשמתי שלא לקחתי שיעורים רצופים אלא אחד בשבוע וזהו...

Magazinesell

New member
רוממה

אז ככה . יש ברוממה את המורה ישראל שהוא אחלה גבר. יש את המורה משה שהוא קרציה לא קטנה. עשה מה שהוא אומר לך ואל תתווכח איתו ולא יהיו לך שום בעיות. אממה. תזהר מהפקידה קונסואלה (ככה אני קורא לה) שהיא אהבלה לא קטנה בלשון המעטה, ותסבך אותך בשיעורים כפולים ללא ידיעתך ובלי רצונך. כל מה שהיא אומרת לך תחזור על זה שלוש פעמים בוריציות שונות כדי שלא יהיה בילבול. (למרות שלא הייתי מתנגד לרכיבה
). סך הכל ביה"ס בסדר.

S A T L A N

New member
כל כך נכון!!!

מה שאמרת שחכת את בנצי שהוא גם אחלה!!! וזהו כן תיזהרו שם מהמזכירות יופיין מטעה אותך שם שוב ושוב ויגרמו לך לעשות שיעורים כפולים משולשים משומנים אתה כבר לא תראה את הסוף!!!

למעלה