שלום לכולם, 2 שאלות:

GilBates

New member
שלום לכולם, 2 שאלות:

1. אני זקוק לכלי לניהול באגים לחברה קטנה (3 מפתחים) האם יש חבילה כוללת שמספקת ניהול תצורה, ניהול באגים ו-TEST SUITE ? 2. מה זה בדיוק ה-GUI MAP שמדברים עליו באפליקציית TD של מרקורי? תודה מראש

erandd

New member
לגבי שאלה 1

ישנן כמה אפשרויות, התשובות פה תלויות כמובן בכך שאתם לא מצפים להתרחב: A. הורידו תוכנות חינמיות למיניהן (חפשו באתרי הורדות או בGOOGLE אני מצאתי אחת בלינק המצורף) B. אפשר לייצר משהו פנימי בACCESS. זה די חמוד כי תוכלו להגדיר לבד את השדות ואת מבנה הסכמה. C. אם זה פתרון זמני, אולי כדאי לנהל הכל בEXCEL וכך יהיה קל להמיר לתוך מערכת באגים ממוסדת לכשתגדלו. לגבי הדרישות לניהול תצורה ניהול באגים ו-TEST SUITE: ככל הידוע לי אין כלי אחד שעושה הכל. STARTEAM למשל שהוא כלי לניהול תצורה מכיל גם תוכנת באגים אבל לא TEST SUITE. הTD של מרקורי מכיל ניהול באגים ו-TEST SUITE אבל לא ניהול תצורה. לRATIONAL יש גם סט כלים אבל ככל הידוע לי אין להם-TEST SUITE.

GUI Map

GUI Map היא מפה בין אובייקטים חלונאיים (WEBים, JAVAים וכו') לבין שמות לוגיים. המפה קיימת לא ב-TD, אלא ב-WinRunner, המשתמש בה על מנת לתווך בין האובייקטים אליהם פונה הסקריפט לבין האובייקטים הממשיים.

GilBates

New member
לא בדיוק הבנתי, דב - תוכל לפרט

את השימוש בזה בפועל? תודה

hadaro

New member
בוא ננסה...

הי, ההסבר הזה הוא מתוך תיעוד ה WinRunner. יותר מזה זה כבר קורס של יומיים
זה יוצא מגעיל כי זה מיושר לימין, אז מקסימום תעתיק שניה ל notepad או משהו ותיישר לשמאל. How Does WinRunner Identify GUI Objects? GUI applications are made up of GUI objects such as windows, buttons, lists, and menus. When WinRunner learns the description of a GUI object, it looks at the object’s physical properties. Each GUI object has many physical properties such as class, label, width, height, handle, and enabled to name a few. WinRunner only learns the properties it needs to uniquely distinguish an object from all other objects in the application... For example, when WinRunner looks at an OK button, it might recognize that the button is located in an Open window, belongs to the push_button object class, and has the text label OK. אז המידע הזה על מאפייני החלון נשמר בקובץ GUI עליו שאלת.

למעלה