שלום לכולם! ^_^

S.Riddle

New member
שלום לכולם! ^_^

שמי הוא לירון, ואני פעילה במערכת הפורומים של תפוז במשך כבר איזה... ררר... שנה ומשהו... ^^; אניוואייז, אני טרנסקסואלית אמנם, אבל אני ממש תומכת בקהילות ההומואית והלסביות בארץ. פירסמו את הפורום אצלנו ב-160 (הארי פוטר רולז!!!), אז גם אני באתי עם כולם ^_^ ולמי שמבין בשטויות שלי, אני אודה בעובדה שאני ביש-סקסואלית, כלומר בישונן-סקסואלית (^_^)- אחת שנמשכת אך ורק לבישוננים. גו מי!!! אניוואייז, מקווה להשתלב! -לירון-

Blackice

New member
לירוווווון!!!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif |נש

ברוכה הבאה!!!!
ולידע כללי- טרנסקסואלית=גבר בגוף של אישה. ואם לשפוט לפי מבנה המשפט שלך, אני משער שהתכוונת לסטרייטית, כלומר הטרוסקסואלית?
בכל אופן ברוכה הבאה!!!
ארז

sarah

New member
אול היא התכוונה

הומו בגוף של אישה?
*משועשעת מהמחשבה* יכול להיות... מאוד... ממש כמו מייג´ן, רק ההפך.

sarah

New member
לירוןןןן!!!!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

האאאאא לירוןןןן עכשיו רק צריך את מייג´ן פה והפורום מושלם
לעזזל אני שמחה שאת כאן... ברוכה הבאה...
(אוף מה כל הסמיילים האלה כאן? אולי אני מדברת עם ארז יותר מדיי באיציק
) טוב בכל מקרה ברוכה הבאה!
באעבה, שרה (אמרתם חתול?)

S.Riddle

New member
לא לא לא, טעות בידך ארז.

אני גם הטרוסקסואלית וגם טרנסקסואלית. אתם מבינים, יש לי 7 פיצולי אישיות (ברברה סטרייסנד, מרטינה, מגי ועוד איזה 4 ששכחתי...), ואחד מהם הוא חסה זכרית ובריטית (נוצר בטיול תמוה למדי בלונדון בחופש הגדול...). אז למעשה, אני טרנסקסואלית בעקיפין. אם כי אני נשית מאוד, לדעתי...
או משהו כזה... P:

sarah

New member
לירון למה את לא באיסיקיו?

אשמח אם תשלחי 1-את התמונות שלי לאימייל 2-את התמונות שלי לפורום ה"פ
( תודה מראש)

S.Riddle

New member
שרהההה!!! *חיבווווווק* ../images/Emo25.gif

את ואורה כל כך גדולות. קראתי שוב פעם את מ.ש.ט 4.11 וזה כל כך גאוני. תוסיפו לי הארי\דראקו סנוגינגס!! פלייייז!!! איך בכלל יצא לי ´טראנסקסואלית´?! טוב, די דיברתי בטלפון עם קסם באותו הזמן... P: מ.ש.ט לנצח!!!

S.Riddle

New member
אוקי, אני אבהיר את עצמי:

אני לא טרנסקסואלית. זאת הכל אי הבנה מצערת. דיברתי בטלפון באותו הזמן, וחשבתי על דמות מסידרת קומיקס שהיא כן טראנסקסואלית, וזה מה שיצא. מצטערת אם בלבלתי מישהו... ^^;

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif לךירוןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo24.gif

גם את הא? גלאד טו האב יו וויפ אס.
צ פלאשבק קטן לכ´ חבראת הפורום החדשה שלנו: אחשלי:*גולש באתר אנימה ישראלי* אני: * מבחינה שכתוב שם בישונן- גבר יפה בתורה נשית* אחשלי: *ממשיך לקרוא* אני:*נזכרת בלירון ומתחילה לצחוק* אחשלי: את רומזת למשהו?!?!? LOL!!!

למעלה