שלום לכולם D:

Y System

New member
שלום לכולם D:

יש לי בעיה די עצבנית, לחבר טוב שלי יש יומולדת ורציתי לקנות לו תקליט (תקליט, לא דיסק... אתם יודעים, תקליט PVC שחור וגדול) של Stairway to heaven והבעיה היא שלא מצאתי שום חנות שאפשר לקנות בה בסביבות ירושלים, למרות שאם מישהו פה מכיר חנות מחוץ לירושלים אני חושב שאני אוכל להסתדר. אפשרי בהחלט גם להביא לו את Dark side of the moon או את החומה, אם למישהו יש מושג איך אני משיג את זה... תודה מראש לכל העוזרים :)

sr G a L

New member
תקליטים

אהלן ! בירושלים אני לא מתמצא אבל בת"א כן יש בתלאביב הרבה חנויות תקליטים יש את OFF THE RECORDS שנמצא ליד כיכר דינזגוף יש את חור בשחור שנמצא ברחוב שלמה המלך יש את "המחסן" ברחוב שלמה המלך 52 האוזן השלישית יש את חוד המחט בשנקין ויש גם שוק בכיכר דיזנגוף של ענתיקות בימי שלישי ושישי (כדאי לבוא בשישי כי אז הוא מביא את ה"סטוק" של התקליטים הטובים שלו) את Stairway To Heaven ניתן למצוא בLED ZEPPELIN IV שוב, באחת מהחנויות האלה. Dark Side Off The Moon תוצרת הארץ אמור לעלות בין 25-50 שקלים תלוי בחנות ובאיכות, THE WALL אמור לעלות יותר מכיוון שזה אלבום כפול. בהצלחה ! ד"א אופציה שלאחרונה נחשפתי אליה היא EBAY תקליטים ממש בזול ובאיכות מעולה השבוע הגיע אלי התקליט ANIMALS באיכות מעולה, לא נוגן אף פעם והעטיפה נראית כאילו ייצרו אותה אתמול, תוצרת פורטוגל כולל משלוח FIRST CALSS הכל עלה 12.99$

למעלה