שלום לכולם I AM BACK

ס ו ז א ן

New member
שלום לכולם I AM BACK

אז חזרתי אחרי סופ"ש מטורף של עבודה ופרוייקט שהגשתי אתמול בקיצור במהלך השישי שבת אולי ישנתי 4 שעות וזה שוב בגלל ההגשות וגם הייתי צריכה לעבוד אז "חטאתי"...... אבל מה שאני שמחה הוא שחטאתי אבל לא נכנסתי להתקפים הישנים שלי ז"א התחשק לי כדור שוקולד אכלתי אותו וזהו. וזה ממש שינוי מפני שהיו לי תקופות שאם הייתי אוכלת אחד אז ישר הייתי "תוקעת" עוד 5 ועוד עוגה ועוד טוסט מפני שבמילא הרסתי אבל שיניתי גישה וכ"כ התחשק לי משהו טעים אז אכלתי אחד נהניתי וזהו ממשיכים לא אכלתי הרבה שטויות חוץ מארטיק שוקו-שוקו ובייגל והשאר כרגיל ירות ו"בריאים " ןאני גאה בעצמי אתמול הלכתי לישון ממוטת ואחרי 14 שעות שינה קמתי ו...ממשיכים אני לא רואה את זה כנפילה אני חושבת שהייתי בסדר אז התחלתי את היום עם פרוסת לחם קל וגבינה לבנה שיעור פילאטיס ואחריו ספינינג וקצת כח של פלג גוף עליון חזרתי הביתה לתוך סלט עם קצת וינגרט ואני מרגישה חבשליטה היום אני גם מןזמנת לארוחת ערב אבל ברור לי שאני בשליטה עדיין לא נשקלתי זהו יום טוב סוזאן

חן123

New member
לדעתי ממש לא חטאת!

כשעוצרים אחרי אחד זה ממש לא חטא! כל הכבוד על ההתמדה על אף הימים המטורפים

שליטה זה כח

היי סוזאן,אני ממש מבסוטה לקרוא שגם אם "חטאת" (וזה קורה לכולם) זה היה בשליטה. זאת ההרגשה כייפית שבא לצרוח. כמו לקבל את החיים במתנה מחדש, והשליטה הזאת זה הכח שלך להיות חופשיה ולתת לאני האמיתי שלך לצאת החוצה מבעד לפחד. אם זת ארוחת ערב שאפשר להביא משהו, אל תהססי ותביאי משהו שאת אוכלת. ולדעתי , כמובן שאין סיבה להשקל. אני מקווה לא לעלות לפחות איזה חודש, כי אני פשוט מתה כבר שהוא יראה 60, ולא מסוגלת לראות משהו אחר. ביי ותהני

סוזאן ../images/Emo20.gif

סוזאן יקרה, מה להגיד לך, שאני נורא מתפלאה ממך? שקורים לך דברים פנטסטיים ואני בטוחה בטוחה עכשו לחלוטין שאת לא akrch? אז, התשובה שלי שכן. שאני חושבת שאת מדהימה. קודם כל, באמת, כל הודעה שלך שאני קוראת אני לא יכולה לחבר אותך למי שהגיעה אלינו לראשונה, לא יכול להיות!!! תראי איזו פצצת אנרגיה היתה חבויה בתוכך רק צריך היה להזכיר לך שזה קיים ושהשחור ההוא היה סתם מובלעה שלא נתנה לקרני האור האלה להגיע אלייך. אחרי השיחות הראשונות אז בוואלה כשהארנו לך על זה בחזרה - תראו פצצה קמה לה!!! מתה מאושר בשבילך סוזאן!!! אז, במסגרת השינוי. את מספרת משהו. שלי בכנות, לקח ממש זמן. כלומר, אצלי במסגרת הירידה במשקל היה ח-י-י-ב צ´ופר יומי. לפעמים הוא היה בגודל לא של צ´ופרון ממש אלא קצת יותר
ולקח לי זמן להסתפק באחד קטן כמו היה עולם ומלואו. וזה נשאר כך. סוזאן, כתבתי לא מזמן כאן, שבגלל הידיעה שאני יכולה אם אני רוצה היום אני לא מחפשת אחריו יותר, רק לעיתים. (כמה ים של פסיכולוגיה יש בירידה במשקל?? חבל"ז). ובגלל שמשקל האופטימיות והחיוביות שלך נמצאות בעלייה יכולת ההתמודדות גדולה יותר. וגם אם כביכול היית ב"סכנה" של נפילה אז זה לא. זה הופך לזבוב קטן...ולא נחשב. בקיצור, את נהדרת!! וכרגע ההגדרה הכי הכי בשבילך זה: "שהמושכות מאוד בידיים שלך". שככה החיוכים לא ייגמרו לך,
דליה.

ס ו ז א ן

New member
דליה

תודה על התמיכה אני ממש משתדלת ובאמת כשכתבתי בפעם הראשונה פשוט זה היה מעין מפלט אחרון אני גם בנאדם מאד סגור ביומיום ואני חושבת שהפורום הזה גם משחרר אותי מהמחשבות שמתרוצצות בראש וגורם לי לראות אותן FOR REAL זה הדבר זה מה שקורה תתמודדי אכן הכח רצון שלי גדול וגם אני מרוצה אבל זה עדיין לא אומר שאין לי מחשבות רעות על עצמי ועל איך שאני נראית וכמה שפחות לצאת החוצה יותר טוב מבחינתי למרות שאין ברירה אני שמה את מסיכת האיפור והנחמדות ויוצאת לעבודה או ללימודים אבל הראש עובד והרגשת הגועל מהגוף שלי עדיין נמצאת ומזה קצת קשה להשתחרר בקלות זהו

סוזאן ../images/Emo42.gif

רומא לא נבנתה ביום....
אם היית תלושה באוויר ללא כיוון מה ואיך היתה לך סיבה לדאוג, כך את יודעת שיש ומה. וזה דבר שתורם/ויתרום לשמור על השלווה שאת זקוקה כדי לשמור על היציבות (שנחוצה מאוד) בדרך הזאת. קחי רק את הזמן...זה הכל. אף אחד לא נושף על עורפך. (עוד תיכנסי לראש הזה, חוויתי הרבה אסימונים שנפלו כשזה היה העיתוי המתאים
). דליה.

למעלה