שלום לכולם

iba90

New member
שלום לכולם

אז אני חושב שמין הראוי שתכירו אותי קצת יותר ומה קושר אותי לפורום הזה.אף פעם לא היה לי מקום "לפרוק" בו ולספר על "המצב המיוחד" שלי...זה לא נושא שכיף לדבר עליו ואנשים ברחוב לא הולכים עם סימן על הראש של "אנחנו חסרי ניסיון". בפורומים של תפוז לא תמיד היה מקום לרשום את זה. תמיד חשבתי שאולי בפורום "הכרויות" בקלות יוכלו לחשוב שאני "טרול" או משהו כזה....בפורום "סקס" היו לבטח צוחקים עליי..ובקיצור....לא נעים. תמיד הרגשתי ביני לבין עצמי שאני "לבד" בנושא הזה ,אמנם תארתי לעצמי שיש עוד אנשים במצב שלי, אבל אף פעם לא יצא לי להכיר אנשים "כאלה"- אנשים במצבי. ואז במקרה גיליתי את הפורום הזה.

נכנסתי לפורום ויכולתי להזדהות עם כל הסיפורים והרגשות שלכם והרגשתי שמצאתי אנשים שממש דומים לי...הרגשתי באמת שאם יכולתי "לחבק" את כולכם, הייתי עושה זאת.
הפורום בעיני צריך להיות מעין "סביבה תומכת" לאנשים שאני בטוח שהמצב הזה של חוסר הביטחון עקב חוסר הניסיון והבדידות מהווה עבורם מצוקה מאוד גדולה. מעבר לזה אני גם חושב שאמנם אנחנו כאן...אבל אנחנו צריכים לחשוב איך אנחנו "מוציאים" את עצמנו מהמצב הנתון שלנו....איך אנחנו בעצמנו יכולים קודם כל לאהוב אותנו ולהיות קודם כל החברים שלנו לפני שנתחיל לחפש זוגיות ואהבה.

לפני 5 שנים עברתי שינוי מאוד גדול בחיים שלי גם שינוי פיזי גדול וגם שינוי נפשי גדול מאוד.אני היום לא אותו iba90 (חח) שהייתי לפני 5 שנים ואני חושב שאם אני הצלחתי לעשות שינוי במצב שהייתי בו - כל אחד יכול לעשות את השינוי הזה והבחירה היא בידיים שלנו.

אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד ונהפוך את הפורום הזה למקום תומך שממנו אפשר רק לצמוח.

איזה כיף שאתה מנהל את הפורום יחד עם אור

אני רוצה לספר לך ולכולם שגם אני עברתי שינוי גדול ומאוד משמעותי בחיים שלי שנמשך על פני למעלה מעשר שנים
וזה נכון.כל אחד יכול לעבור את השינוי. הבחירה בידים שלנו, אך גם היכולת לעזור לאחרים להתשתנות. זה למענם.

אני רוצה להצטרף אליך ולדרך הזו. יש כאן הרבה עבודה, חלק ממנה זה גם להגדיר לעצמינו את הדרך והכללים

קדימה לצמוח אל החדש והלא מוכר לנו.
יחד, עם כל התומכים בנו בכתיבתם.

Elle992

New member
מחזקת את דברייך! גם אני עברתי ועדיין עוברת

שינוי בחיי, תדמיתי נפשי וכו'.

אני מקווה שכל מי שעובר שינוי שיצליח בו ויתמיד בו כי בסופו של דבר זה שווה את המאמץ והטרחה! מנסיון

ניר4819

New member
לא יפה לדבר ככה על חברים בפורום

ואתה לא צודק לגבי החברה הספציפית בכל מקרה. אז בבקשה להרגיע.

ניר4819

New member
אה, טוב

אז ראשית, סליחה על הבלבול המגדרי. ושנית, אני פשוט חושב שצריך לדבר בנימוס ובידידותיות לחברי הפורום. את לא יכולה לדעת אם לא תפגעי במישהו, אפילו בטעות.

למעלה