שלום לכולם..!

שלום לכולם..!../images/Emo10.gif../images/Emo27.gif

היום עבר חודש וקצת מאז שהייתי בראיון המתנדבים שלי...! התקשרתי לתפוס אותם בתא מתנדבים ולשאול עוד כמה זמן הועדה שלי(קצת נידנוד לא יזיק אמרתם..
)ולצערי פתאום היא אומרת לי שאני הולך לקבל מכתב שאומר שאני צריך לעשות שוב בדיקות מעקב על הריאות שלי ואני התבאסתייי חזקקק...
..למה עכשיו כאילו אני ימתין שוב איזה חודשיים לועדה הזאת...אני כבר לא יודע מה לעשות...אני מאבד סבלנות..חשבתי שאחרי הראיון מתנדבי הכל ילך יותר חלק...מסתבר שלא..!
שאלתי אותה שם אם יש דרך לזרז תעניינים אחרי שאני מביא לה את המעקבים המעודכנים והיא אמרה לי שלאאא..!
אני אשמח לשמוע אם מישהו פה בעל נסיון בעניין יוכל לתרום לי קצת מנסיונו ולתת לי את כל האפשרויות לזרוז ההליכים המסריחים האלו...(אפ אפשר בכלל..?!?)..תודה מראש..עודד!!

אין מה לעשות ../images/Emo10.gif

צר לי ידידי. אני בדיוק נפלתי בצורה דומה. גם אצלי ביקשו מלא פעמים עוד בדיקה ועוד בדיקה. בסופו של דבר, לקח לי שנתיים וחצי מהרגע שהגשתי את הבקשה להתנדב ועד לרגע שבאמת התגייסתי. קח את זה באיזי. דע שאתה לא לבד. ואתה תמיד מוזמן לבוא לכאן להתעודד
.

p o i s o n e d

New member
יש לי רעיון בשבילך

לא בטוח שזה יעזור אבל שווה לנסות. לך לרופא המשפחה שלך ושיוציא מכתב שמצב הריאות שלך תקין ושהוא לא רואה שום מניעה לא לגייס אותך לצבא. לי זה עבד עם קורס בצבא. בהצלחה ועקשנות זה שם המשחק. נ.ב. איפה משדרים שמש, אני מתגעגע "לריאות" של אורלי ויינרמן. סתם!

טוב תודה חברים!!!../images/Emo27.gif../images/Emo35.gif

מקווה שהרופא שלי יעזור לי בזה..! ועוד משהו קטן לחברי פרופיל 21...שלום אחי..! תגיד איך לקח לך שנתיים וחצי להתנדב זה מלאא זמן...בחיים לא שמעתי על זה וחשבתי ששהכי הרבה זמן להתנדב לוקח 8 חודשים...נראה לי טעיתי בגדול ...ועכשיו אחרי שאתה אמרת את מה שאמרת הבנתי שאני ממש משלה את עצמי אהה...???
תסביר לי קצת אחי למה זה לקח לך כל כך הרבה זמן...? תודה מראש עודד!!

למעלה