שלום לכולם!
שאלת קניות

שלום לכולם!../images/Emo104.gif שאלת קניות

איך הבהילו אותי עם ההודעה לגולשים, ישר הצדעתי לדגל! אני בדר"כ מספיקה בקושי לקרוא, אז נעים מאוד. יש לי שאלת בגדי ילדים, מקווה שתוכלו לעזור. אחרי שהחלטתי שהאמריקאים הם צרכנים נוראיים (למשל זה שחבילות גדולות עולות יותר כנראה בגלל הנוחות, ראה חיתולים, אבקת כביסה ועוד) - למרות שאני מעריכה את צרכנותם בדברים אחרים.. החלטתי לצערי שבגדי ילדים בארץ הרבה יותר זולים. או שזה בגלל שבארץ הייתי הולכת לדרום תל אביב בתחילת העונה ומצטיידת ופה אני לא יודעת לאן ללכת. בר שלי (2.2) כבר בקושי נכנסת לבגדים שלה ואני לא משיגה בגדי אביב או חורף במחירים סבירים (חורף כבר מזמן נגמר, והיא צריכה סטוקים לגן). אשמח לעיצות (ולמי שמכיר, פעם מישהו פה הפנה לאתר שמוכר בגדי "מותגים" מוזלים לילדים ומתשמש בשמות "ליד" השם נגיד אושפוש במקום אושקוש. מכירים? תודה!

הי ליאת ../images/Emo39.gif

האתר שמקס פעם נתן היה http://www.kidsurplus.com/. ובסיבוב הקניות הנוכחי שלי נוכחתי לדעת שאת צודקת, בגדי התינוקות בארץ הרבההההההה יותר זולים. חברה שלי קנתה לי 3 אוברולים ב-30 ש"ח, בעוד שכאן המינימום זה שניים בעשרה דולר. ויש לי עוד מליון דוגמאות. אני ביקשתי מחברה שתקנה לי בארץ ואמא שלי תביא איתה.

שרונה13

New member
עדי חברה טובה שלי ילדה בדיוק ...

שנה שעברה בערב פסח את הבן שלה (זה גם היה התאריך שלה) היא קראה לבן שלה יהב - אני בעד שמות קצת יותר פשוטים. מה עם עמית - לנו גנבו את השם במשפחה של בעלי אבל אחרת יש סיכוי סביר שהיינו קורים לענבר עמית ...

אני בדרך כלל עושה יבוא עצמי...

אם כי אני מעדיפה את שילב אומנם יותר יקר מחניות סטייל בזאר שטראוס בירושלים אבל אחרי שיותם גומר איתם (והוא לא עדין במיוחד) עדיין הם נראים כמו חדש ויכולים לשמש את הבאים בתור... אני באמת בדרך לחפש את בגדי הקיץ. הייתי אמורה להיות עכשיו הארץ לצערי בוטל ולכן אני אצתרך למצוא יבואן אחר...

Noams mom

New member
קניות בארה"ב

הי ליאת. גם אני בד"כ רק מספיקה לקרוא אבל הייתי חייבת לענות לך לגבי קניית ביגוד לילדים כאן מכיוון שרק לאחרונה גיליתי את ה"בזארים" הענקיים שהאמריקאים מארגנים בעונות המעבר במיוחד. מדובר בביגוד ובצעצועים ועוד דברים לילדים שהם יד שניה שנשמע לי בהתחלה מרתיע אבל כשראיתי את המחירים ואת המצב שבו הם נמכרים שיניתי את דעתי. מצאתי הרבה בגדים חדשים לגמרי עם התג עדיין מוצמד! אז זה דורש להשקיע זמן בחיפוש המקום ובחיפוש המציאות אבל לדעתי זה מאד משתלם מה גם שהם נערכים בסופי שבוע. אפשר למצוא רשימה של בזארים באיזור המגורים בלינק שצירפתי. חוץ מזה במכירות של סוף עונה וחגים וב outlet אפשר לפעמים למצוא דברים במחירים מגוחכים שאפילו המחירים בארץ לא מתחרים בהם.

תודה על המידע! מקפיצה ../images/Emo105.gif

בדקתי את הלינק ולצערי אין שם משהו רלוונטי לנו (והיה אחד שכבר עבר) ובאמת זה לא מפליא אותי שמוכרים בגדים עם תוויות כי גם לי זה קורה (למכירה שני זוגות מכנסי גאפ לבנות..) חוץ מזה אני מקפיצה - למקרה שיש למישהו רעיונות אחרים. הייתי עושה בכיף קנייה עונתית בארץ.. מי היה מאמין

yaelhul

New member
השבוע קנינו לילדים בגדים

ב-Old Navy. המחירים היו מאד סבירים ומאד נהננו. יעל

למעלה