שלום לכולם

V a r d i t

New member
שלום לכולם ../images/Emo104.gif

אני ובן זוגי מתחתנים ביולי השנה (גרים בישראל). הוא מהנדס אלקטרוניקה (בעל ניסיון של שלוש שנים) ואני לקראת תואר ראשון ועוסקת בתחום מערכות המידע כשנתיים וחצי. אנו מעוניינים (למרות המצב הלא קל) לנסות את מזלנו מעבר לים, וקנדה היא אחת האופציות היותר ממשיות עבורנו. אני פונה אליכם, בשתי שאלות, בתקווה שתוכלו לעזור לנו מנסיונכם: 1- האם אתם מכירים בארץ עורכי דין המטפלים בהגירה לקנדה? היינו בשגרירות קנדה ונתנו לנו טפסים, אבל היינו רוצים לקבל גם סיוע משפטי. 2- מה האפשרויות העומדות בפנינו בקנדה במקצועות הנ"ל, האם יש ביקוש לעבודה כזו? תודה רבה רבה מראש

r678

New member
הגירה

שלום אנחנו משפחה שנמצאת בתהליך הגירה ,ואנחנו מטופלים במשרד של עורכת דין וינברג איטל תוכלי להגיע אליה דרך הפורום של YNET ושם נמצא ה אי מייל שלה. היא גם מנהלת הפורום דרך אגב.

drz400e

New member
torontian היקר,הערתי בעבר,ואני מעיר

שוב. אם יש לחברים פה מידע או דעות שהם רוצים לחלק עם כולם, טוב ויפה. אם יש לכם מידע שאתם רוצים לחלוק רק עם משתמש מסוים ולמנוע אותו מיתר חברי הפורום-נא להשתמש במערכת ההודעות האישיות.הפורום,כמשתמע משמו,הוא פורום לכל המשתמשים. אני לא מתכוון להעיר שוב בנושא ואודה אם תתחשבו בהערותי, בכללי פורום זה ובכללי הפורומים של תפוז בכלל. תודה

Torontonian

New member
Dudu, the reason I did so is simply

in order to prevent my information from seeming like some form of "promotion" of anything, I personally hate it when people use the forums to promote their business

drz400e

New member
המלצות מחברים פעילים בפורום יתקבלו

בברכה.גם לעורכי דין ורואי חשבון.לראיה- ההודעה שממליצה על מנהלת הפורום של Ynet עדיין פה.מודה,היא צרמה לי מעט, אך כיון שהיא הגיע מחברים פעילים בפורום ,קיבלתי אותה. מפרסמים שאינם חברים בפורום וניסו לדחוף את עצמם בבוטות נמחקו.בכל אופן,במקרה של אי ודאות,אפשר לפנות אלי במסר האישי ולדון בנושא. עכשיו...על מי אתה ממליץ? בא ניתן לא קצת ביזנס מהפורום...

alonluxy

New member
הגירה

משרדנו מייצג משרד עורכי דין קנדי המתמחה בנושאי הגירה 03-6915440 לפנות לאלון לוקסנבורג

למעלה