שלום לכולם

Tabasco

New member
שלום לכולם ../images/Emo108.gif

קוראים לי מורן... ראיתי שהפורום חדש ונכנסתי לראות מה הולך פה.. אני אישית לא מעריצה את התאומות או משהו אבל אני חייבת להודות שהם באמת יפות בצורה מיוחדת. רציתי להעלות בפניכם- בתור מעריצים של התאומות, שאלה: מה אתם חושבים מקור ההערצה לתאומות? אני חושבת שזאת ממש תופעה.. אחרי הכל התאומות התחילו להתפרסם בעצם ב"צער גידול בנות" ואחר כך... מה? הן עשו מספר של סרטים... ואחר כך התחיל כל ההיסטריה הזאת של כל המרצ´נדייז שאפשר על התאומות. אז אני שואלת (ובאמת לא מתוך זלזול, זה פשוט נורא מסקרן) מה בעצם גורם לבנאדם להעריץ אותן? ממה זה נובע? מהיופי שלהן? אחרי הכל הן בנאדם כמוני וכמוכם ויש הרבה אנשים יפים בעולם... מה מייחד אותם שהן הפכו לכזאת היסטריה? מקווה לקבל תשובות מעניינות.

motib4

New member
לדעתי...../images/Emo127.gif

לדעתי העובדה שהתאומות גדלו מול המצלמות ולעיני הצופים (הרבים, מאוד), הביאה להן את התהילה וההצלחה שהן זוכות לה כיום. מיליוני מעריצים מכל רחבי העולם מעריצים אותם מאז היותן קטנות מ"צער גידול בנות". למעשה- זה מה שהייתה אמורה לעשות הדמות של מישל לקהל הצופים הצעיר וגם המבוגר, לרגש אותם ולאהוב יותא יותר מכולם, כך אומרים מפיקי "צער גידול בנות". עוד עובדה הקשורה להצלחתן היא כמובן חלק בלתי נפרד מהתהילה- העובדה שהיותן תאומות. עלה כאן הנושא הזה (אם הייתה רק תאומה אחת, האם היא הייתה מצליחה?), רובנו הסכמנו שלא. הקסם שלהן זה שהן תאומות דומות... מרי קייט ואשלי לא נחו במשך שנה אחת, הן כל הזמן המשיכו להוציא דיסקי, סדרות טלוויזיה, קלטות לוידאו, בימים אלה קו אופנה וקו איפור, סרטים ומה לא? וכך הקהל לא יכל שלא לעקוב אחרי ההצלחה שלהן... הן הפכו למודל חיקוי למיליוני בנות ברחבי העולם וזה משך אחריו עוד ועוד ועוד ועוד ועוד מעריצים... לסיכום- אני חושב שרוב במעריצים שלהן מעריצים אותן מיופין, שעליו, (כמעט) אין ויכוח.
ומורן- ברוכה הבאה!

למעלה