שלום לכולם

wings of dark

New member
שלום לכולם../images/Emo129.gif

אני צריך עזרה. אני ועוד חבר רוצים להתחיל לשחק במשחקים חיים ולא כל כך מוצאים אנשים שיכולים לעזור לנו ביצירת כלי הנשק ובמציאת חומרים. ההוראות שבאתר לא כ"כ עוזרות לנו. אם מישהו מוכן לעזור אז שיפנה אליי באיי סי קיו 107688937 רביד

wings of dark

New member
תודה רבה

אנחנו בני שש עשרה וחצי מבאר שבע אבל אנחנו רגילים שאין שום דבר באיזור אז אנחנו יכולים לנסוע. להתחיל עם משהו פשוט. האמת שאנחנו עוד לא כ"כ מכירים אבל בסיסי חרב, פגיון, מגן, קשת, אנחנו פתוחים להצעות. ראינו שרוצים שנשתמש בפיברגלס או משהו גמיש וחוץ מזה אין לנו מושג איך מתחילים לבנות בכלל כלי נשק. עם תחפושות אני מניח שנסתדר לבד

LeeRoy

New member
תשובות

בפורום של העמותה www.roleplay.org.il תמצא שם קישורים וכמובן את עומר כ"ץ האגדי! הכושי

NacroMittler

New member
אני מבין לליבך!

אני גם באר שבעי! וביזבזתי יום שלם רק לימצוא מקום לקנות חומרים! אבל בסוף מצאתי!
למיטב ידיעתי אין פיברגלאס בב"ש, כי מוחרים את זה רק בכמויות גדולות (למפעלים למשל), אז תשתמש בפי וי סי... תמצא פי ווי סי בהום סנטר בביג (בטוח יש אני קניתי משם!), ספוגים לא מצאתי ליקנות (אם אתה רוצה תקנה מיזרון בשוק אולי), אבל כן מצאתי גום אוויר (קצף) ב"דה ז´ורנו בעיר (באיזור המידרחוב! אני מקווה שעזרתי כי גם אני היתקשתי מאוד לימצוא אז אני שמח למנוע ממשהו את אותם ייסורים! נ.ב- לבנות חרב זה ממש קל! תיקח את הפי ווי סי, תחתוך באורך הרצוי, תשחיל את הקצף עליו, ותדביק ל זה ספוג! פגיון זה אותו דבר רק יותר קצר, ועם קשת ומגן אני לא כל כך יכו לעזור! נ.ב.ע- אם הוא לא מכיר קצף או גומאוויר, אז תבקש רצועת בידוד לצנרת של מזגן! האיי סי קיו שלי הוא 173747954

למעלה