שלום לכולם
יש לי שאלה

שלום לכולם ../images/Emo13.gif יש לי שאלה

עוד שנתיים אני אסיים את התיכון עם בגרות מלאה לאחר מכן אני מעוניינת לעבור לארה"ב (קליפורניה) וללמוד שם פסיכולוגיה באוניברסיטה (תואר ראשון + שני). קודם כל רציתי לדעת היכן אני יכולה למצוא מידע על אוניברסיטאות בקליפורניה ? בנוסף קראתי בפורום הודעה של מישהי (אני לא זוכרת את השם) אשר רשמה שהאוניברסיטאות מעוניינות לדעת האם יש לך את היכולת לשלם שכר לימוד בלי לעבוד וציינה שמדובר בכ-17,000 דולר קודם כל - הסכום הזה הוא שכר לימוד של כמה זמן ? ואם אין לי את הסכום הזה ? האם אני צריכה להתחיל לחסוך מעכשיו ? אין את האפשרות ללמוד באוניברסיטה ולעבוד במקביל על מנת לממן את הלימודים ?
מראש לעונים

אוקיי, הרגע ראיתי שמדובר בשנה אבל

האם יש אפשרות לקבל מילגה ? אם כן מה הקריטריונים לקבלת אחת כזו ?

DaphneZ

New member
ובכן

אני זאת שרשמה את ההודעה - שכר הלימוד הזה הוא ספציפי לאוניברסיטאות מסויימות בניו-יורק סטייט. הסכום הוא מינימום של $17,500 לשנת לימוד אחת (!) וכולל שכר לימוד, מגורים, אוכל, מחייה, תחבורה וכו' ברמה המינימלית ביותר. אם אין לך את הסכום הזה, כמובן להתחיל לחסוך מעכשיו (למרות שזה סכום אדיר לחסוך בתור תלמידת תיכון, ובמיוחד בארץ) או לסמוך על ההורים. יש אפשרות לעבוד בתור סטודנט אך גם זה רק לאחר שנת לימודים אחת ועד 20 שעות בשבוע בתחומי האוניברסיטה עבור שכר מינימום שלא יעזור בכל מקרה...

למעלה