שלום לכולם
- כמה שאלות

whats up doc

New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif - כמה שאלות../images/Emo58.gif

קודם כל רציתי לציין שצפיתי בכל העונות של גולשים בזמן(אח כמה שהשם לא מתאים ,כי הם לא גולשים בזמן אלא בעולמות מקבילים,או וול) וזו סדרה שממש אהבתי כשהיתי קטנה
1. מהיכן ניתן להוריד את העונות? 2. כמה עונות ופרקים בכל אחת? 3. לא צפיתי בפרק האחרון אז אפילו שזה ספוילר,האם יש סיכוי לקבל תקציר? 4. האם אחרי שמקסימיליאן ארטורו מת משאיבת נוזל ממוחו ע"י(שכחתי מה שמו)הוא חזר אי פעם לסדרה(כי ממש התחילה להדרדר לדעתי בהחסרו) 5. מה קרה לוויד שהיה אותה בפרק אחד בתוך מיכל ורמי היה בעולם אחר וראה אותה בחלומותיו ,מה עשו לה הקרומגרס? טוב טוב,שמתי לב שפוצצתי אתכם בשאלות,ואם יש ספוילר במשהו או שמשהו ששאלתי כאן שנוגד את החוקים שלכם,התנצלותי מראש
וכמעט שכחתי בליון בחזקת בליון (מעניין מה המספר הארוך שיוצא
) תודות מראש

תשובותיי

בקשר לזה שהשם לא מתאים כבר דנו בזה ולכן הרבה מאיתנו פשוט קוראים לסדרה בשמה המקורי - סליידרס. 1. ממה שהבנתי אסור כל כך לדבר בפורומים על הורדות אבל את כנראה תוכלי למצוא את הפרקים בכל תוכנת שיתוף קבצים שהמוכרת בהם היא כמובן קאזה. 2. יש 5 עונות. 10 פרקים בראשונה ואין לי מושג כמה באחרות. 3. למרות שזהו הפרק האחרון והוא עוד לא שודר בשידרוים הנוכחיים זה לא ספויילר מאחר והוא כבר שודר בעבר. החבורה מגיעים לעולם שבו החוזה עקב אחריהם ועשה עליהם סדרת טלוויזיה. רק ששמה איחדו אותם עם הפרופוסור בגלל דרישת הקהל. החוזה אמר להם שהם לא יכולים לגלוש כי אם הם יגלשו בעולם הבא הם ימותו ורמי לוקח את הסיכון וגולש. ככה הסדרה נגמרת. אני לא ראיתי או שאני לא זוכרת את הפרק האחרון מה שכתבתי פה לקוח מהסברים קודמים ומאתרים באינטרנט. 4. אחרי שארטורו מת הוא לא שב לסדרה. והסדרה החלה להדרדר לא רק לפי דעתך אלא לדעת כולם. 5. בפרק בעונה החמישית עם וויד הקרומגס הפכו אותה למין מחשב כזה שמטיס מטוסי קרב. היא לא יכלה לשלוט על זה ועשתה זאת נגד רצונה. מקווה שעזרתי ושלא כתבתי שטויות....

whats up doc

New member
10X על עזרתך

אבל צצה סתירה בדבריך,אמרת שהוא אוחד לפי על החברים בפרק האחרון(ישששששש!!!!
) וגם שהוא לא שב לסדרה אחרי מותו? איך זה הגיוני? אגב,לגבי זה שזו לא רק דעתי,זה לא נכון,תמיד תמצאי כאלו שחושבים אחרת, אבל תראי,בכלל לא ידעתי שיש פורום לסליידרס וחשבתי שאני היחידה בכלל שמכירה או צופה בסדרה הזו...

De fire

New member
זה לא באמת היה הפרופסור

העולם הזה, שיחקו בסדרה שמבוססת על הגולשים האמיתיים שלנו אנשים אחרים ורק הכפילה של דיאנה שיחקה את עצמה. את הפרופסור שיחק איזה אדם מצחיק ושמן, וכלל לא סימפטי כמו הפרופסור המקורי שלנו...

whats up doc

New member
אהההההההההההההההה

לא שווה,לא בלי ארטורו המצחיק הזה,שהכניס חיים וטעם לסדרה וגם קווין
בכל מקרה תודה

Boran

New member
אחח, איזה פרק!

הוא שודר גם שודר בארץ, פרק נהדר אבל איזו דרך נוראית לסיים את הסדרה!!!

De fire

New member
קראתי באיזה מקום שהתסריטאים

בעצמם לא ידעו אם זה יהיה הפרק האחרון או לא, ומה יהיה עתיד הסדרה ובגלל זה התבקשו לכתוב פרק שמצד אחד יהיה מתאים לסוף ומצד שני אם יוחלט לא להוריד את הסדרה (שכולנו יודעים איך זה נגמר...) אז יהיה מאיפה להמשיך..

King Of Kromags

New member
אם זה ככה-

אז יצא להם פרק מעולה. מצד אחד הוא יכול להיות "מתח" עד לעונה הבאה, מצד שני זה יכול לסיים את הסדרה (בטמטום). יצא סיום נוראי, אבל כמו שהם רצו. או, וול, זה מה יש.

King Of Kromags

New member
אנשים, ראבאק!

(ד"א, ברוכה הבאה
) בכל מקרה, אסור בתכלית האיסור לדבר כאן על הורדות מתוכנות שיתוף קבצים כמו קאזאא ואיימש. אסור. נקודה. בפעם האחרונה בהחלט: אסור. פעם הבאה- זה יימחק.

whats up doc

New member
טוב טוב,סליחה

לא ביקשתי תוכנות שיתוף בכלל,זה ידוע לי,חשבתי בכיוון של מאתר אבל לא משנה לא ישנה על עצמו!!!

למעלה