שלום לכולם
שאלה על מיץ רימונים

VIXVIX

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif שאלה על מיץ רימונים

שלום לכל. קראתי לאחרונה מחקרים מאוד חיוביים על השפעת מיץ רימונים על שפעת ואפילו סרטן. שאלתי היא זו. האם לרכז מיץ רימונים שהוא להבנתי מיץ רימונים שעבר תהליך הוצאת נוזלים, יש את אותה השפעה כמו למיץ הטבעי?

gs1234

New member
לא, רק מיץ רימונים טרי

החומרים הפעילים במיץ רימונים הם ריבופלאבינים ומיקרו-מזינים, ושניהם מתחמצנים במהירות ונהרסים בעיבוד (כולל ביקבוק). רק במיץ רימונים שסחטת בעצמך יהיו חומרים פעילים בכמות שתשפיע עליך. דרך אגב, אפשר גם סתם לאכול רימונים, בלי להוציא מהם את המיץ.

VIXVIX

New member
תודה על תשובתך. אני מפנה אותך ללינק הבא

שם מוסבר שניתן גם מיץ מוכן מבקבוק

VIXVIX

New member
לא הצליח

אני אעשה קאט אנד פאס למרות שיש כאלו שלא אוהבים זאת. בטוח שבשם הבריאות תהיה הסכמה
מיג"ל 1: למה כדאי לשתות מיץ רימונים? תשובה: עורקים נקיים ומניעה של סרטן שד ובלוטת הערמונית ....שהוספת מיץ רימונים לתפריט מפחיתה 44% מהנגע הטרשתי בכלי הדם, וטובה מאד גם לחולי סרטן (במיוחד לחולי סרטן שד ובלוטת הערמונית). נבחנו זנים שונים של רימונים ונמצא שאחד הזנים, זה בעל הגרעינים הלבנים – הוא הטוב שבהם, אם כי כולם טובים וההבדלים לא רבים. עוד היא הוסיפה ואמרה שהחומר הפעיל נמצא בקליפה ולכן חשוב לשתות את המיץ. אופן ההכנה דומה לזה של מיץ תפוזים. הכמות הרצויה היא בין חצי כוס לכוס אחת ביום. ניתן גם לשתות מיץ מוכן, כזה המגיע מתורכיה הוא הטוב ביותר, אבל מחירו גבוה 20 ש"ח לבקבוק. במקום השני נמצא מיץ רימונים תוצרת ספרינג שמחירו 4 ש"ח לבקבוק. ....

VIXVIX

New member
זה פשוט

כנס לגוגל והקש מיץ רימונים התוצאה השניה מלמעלה. חבר'ה בבקשה עזרה. אני מוציא עשרות שקלים על מיץ רימונים טעים. אבל מעוניין לדעת האם הוא גם בריא.
תודה

VIXVIX

New member
אין תשובה לאף אחד?

האם מיץ רימונים טבעי שעובר אחסנה בבקבוקים מאבד מתכונותיו ?

taliF454

New member
אפשר לנסות לשאול מישהו מקצועי

בפורום מתכונים,אאל"ט כותב מישהו שהוא טכנאי מזון ואפשר להתייעץ גם עם דיאטנ\ית

למעלה