שלום לכולם
שאלה.........

עטרה ב ט

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif שאלה.........

מכירים את הקופסאות של המגבונים הלחים לפנים ? פלסטיקיות קטנות כאלו, לא הגדולות של התינוקות. לאחר שנגמרים המגבונים אני צובעת את הקופסאות ומשתמשת בהם לאכסון. הבעיה היא שצבעתי באקריליק, עליו ריססתי לכה. ועכשיו אם נוגעים בקופסה באצבעות רטובות או אם נשפך משהו על השולחן, הצבע יורד ומשאיר סימן. האם אני צריכה לעבור לציפוי הקופסה או שאפשר לעשות משהו שצבע לא ירד ?

moti80

New member
שלום עטרה, שמח לראות אותך שוב

מלא מלא מלא זמן לא שמעתי ממך. אם אני הייתי צריך לצבוע את אותן הקופסאות, מנסיוני עם פלסטיק - הייתי ממליץ לך קודם כל, לשפשף את הקופסא עם נייר זכוכית עדין ולעשות אותה מחוספסת. לאחר מכן, הייתי צובע את הקופסא בצבע שמן דווקא ולא אקריליק (מאוד ממליץ סופרלק של טמבור - יש לו יכולות התקשרות לחומרים מיוחדות) ואם את משתמשת בשמן מבריק כמו "סופרלק" את חוסכת לך את שלב הלכה. אני ציירתי ככה על בריזנט מפלסטיק לספינת דבור של צה"ל. וזה החזיק מעמד מצויין גם בתנאים של הים! בהצלחה... שמש מוטי

av_i_va

New member
היי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מכירים בהחלט. אלה קופסאות מצויינות לאיחסון ומאוד אהובות ליצירה. בכלל אריזות ריקות, זה דבר נפלא! אפשר לעשות מהם דברים נפלאים. לשאלתך. המצב הנוכחי אבוד. את יכולה להשרות את הקופסא במים חמים במשך הלילה ובבוקר לגלות שכל הצבע ירד. ניתן לצייר עם צבעים על בסיס מים, אולם תחילה יהיה עליך לצבוע בשכבה אחת של חומר מקשר. חומר מקשר תמצאי בכל חנות לחומרי מלאכת, אולם עלי חביב במיוחד חומר שנרכש דוקא באריזה גדולה, בהום סנטר. מחר תקבלי את השם. יצירה נעימה ונשמח לראות תמונות

למעלה