שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif ../images/Emo110.gif

אני יוצאת בקרוב לפולין, ואני חלק מהקבוצה שאחראית על הטקס שנערוך במיידאנק... רציתי לדשעת אם יש לכם כל מיני הצעות לשירים יפים ומיוחדים שנוכל לשיר בטקס... את כל השירים ששרים בד"כ בטקסים אני מכירה, אני רוצה שירים יוצאי דופן כאלו, מקוריים... מה אתם שרתם בטקס שלכם?
וגם, אם יש לכם, רעיונות/קישורים לכל מיני קטעים שנוכל להקריא בטקס... זה נורא יעזור לי תודה רבה לכל מי שיעזור
ואמ, הצעת ייעול קטנה? חיפשתי במאמרים לפני, וראיתי שהקטגוריה של מאמרים כאן נורא ריקה... וחבל, זה יכול להיות נורא יעיל אם תפרסמו של קטעים/רשימות שירים/חוויות של אנשים/ שיקולים של אנשים לצאת או לא לצאת למסע...

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

א. תודה על הצעת הייעול, את צודקת. ב. אני לא מכירה קטעים לטקסים. אין בטאגליינס
מסע מוצלח

tal afula

New member
הטקס אצלנו במסע של מיידאנק...

שרו בטקס את "שיר למעלות" של להקת שבע ואת "אפר ואבק" של יהודה פוליקר... אני זוכר שממש התרגשתי כששרו את שיר למעלות... עשינו את הטקס על המדרגות של הר האפר.... וכששומעים את "אשא עיניי אל ההרים.. מאין יבוא עזרי.." לי אישית זה עשה המון!!!! מקווה שעזרתי... טל
נ.ב... שיהיה לכם אחלה מסע!!!

אנחנו שוקלים את "שיר למעלות"../images/Emo110.gif

בעצמנו... שיר מדהים
ובקשר ל"אפר ואבק", עד כמה שאני אוהבת את השיר, הוא כבר די צפוי... אנחנו מחפשים שירים מיוחדים.. אבל תודה רבה על התגובות

אמממ

היו מספר שירשורים על שירים וקטעים נסי לחפש שם אני בטוחה שתמצאי משהו. בהצלחה ומסע מוצלח שיהיה לך

trigotrigo

New member
אם את מחפשת משהו יוצא דופן,

אז זה לא בדיוק שיר, אבל - אם תמצאי מישהו שיקרא את "אל מלא רחמים" בנימה נוגה ומרשימה, זה מאוד יפה.

תודה רבה, ../images/Emo110.gif

אני אקח את זה לשאר הילדים, זה נראה נורא טוב... יש למישהו עוד הצעות? תודה רבה

lihi r

New member
קודם כל..

שיהיה לך מסע מרתק אבל גם מהנה כמה שהוא יכול להיות לפחות בקשר לשיר לנו היה שיר שהפך להיות שיר המסע שלנו "עלה קטן שלי" של אברהם פריד שהותא לפחות מאוד ריגש והוא נכתב על ידי ניצול שואה אם את רוצה קישור תגידי לי

חסרים שירים?

dust in the wind שיר שדי קולע למטרה, להקריא קטעים ממשנתו של קוהלת,מישהו של אהוד מנור, פרח של יהודה פוליקר,מקום לדאגה ועוד ועוד.

mayamoreno2001

New member
בבקשה

טוב פישפשתי בתיקייה האסורה שלי (אסור לי להיכנס אליה) ומצאתי את הטקסים שאירגנתי (אני בניתי את כל הטקסים) וזה הקטע שהכי התחברתי אליו בטקס עצמו והנה הקטע: איש S.S ניגש אלינו, אלה בידו. הוא נתן פקודה: "גברים לשמאל! נשים לימין!" ארבע מילים שנאמרו בשקט,באדישות בלי רגש. ארבע מילים קצרות ופשוטות. אך זה היה הרגע שבו נפרדתי מאמי. בטרם הספקתי לחשוב וכבר חשתי בידו של אבי לוחצת את ידי.היינו לבדינו. לחלקיק שנייה הבחנתי באמי ובאחותי הפונות ימינה. ציפורה אחזה בידה של אמי. ראיתי אותן נעלמות במרחק. אמי ליטפה את שערותיה הבהירות של אחותי, כדי להגן עליה, בעוד אני הולך עם אבי ועם הגברים האחרים. ולא ידעתי שבמקום ההוא, ברגע ההוא, נפרדתי לנצח מאמי ומאחותי ציפורה. לקראת סוף הקטע המוזיקה התנגנה (רקמה אנושית אחת) וזה היה ממש קשה לתאר הייתה תחושה מוזרה באוויר שקשה להסביר אותה... אני מקווה שעזרתי ואני פה אם עדין צריך עזרה...

למעלה