שלום לכולם!

שלום לכולם!../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

נתתי לאצבעות ללכת במקומי והגעתי, כמה מפתיע לפורום הזה. מאוד סקרן אותי ולכן החלטתי להצטרף. אני מקווה שאצליח להפיק מפה את המקסימום, וכמובן- להעניק מעצמי למשתתפים אחרים. בינתיים, שיהיה לכם יום טוב, מלא אופטימיות ושמחה!

Crossface

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

הפורום בשלבי מתאושש כרגע מקווה שתעזרי לו לעמוד על 2 הרגליים

תודה לכל המברכים!../images/Emo20.gif

השעה עכשיו רק 19:15 בערבואני כבר גמורה. היתשתי את עצמי היום כדי לישון טוב בלילה, למה מחר אני מתחילה לעבוד אחרי שבועיים וחצי של חופש, ונו מה לעשות, צריך לקום מוקדם.
המחשבות מתרוצצות אצלי בראש, מבלי שאצליח למקד אותן. אני חושבת הרבה, במיוחד לאחרונה. חושבת על בדידות. מה זו בדידות? למה אנשים מסויימים בוחרים בה, או שלא בוחרים בה... ולמה אני מבלבלת לכם על זה בשכל? נפרדתי מהחבר לפני שבוע. קשר של חמישה חודשים, לא ממש רציני, כפי שאתם בודאי מבינים. זה היה קשר מתסכל, קשר שגרם לי להרגיש ממש לבד, כי דווקא אותו אדם שאני אמורה להיות משמעותית עבורו, לא התייחס אלי כאל כזאת. כאילו לא היינו האחת חלק מהחיים של השני. שאלתי את עצמי במשך שבועות איך זה שאני עדיין מרגישה לבד כשאני איתו. והחלטתי לחתוך. אחרי שבוע בלעדיו גיליתי שאפילו עכשיו, שאין גבר בחיי, אני לא מרגישה לבד. הבנתי שעדיף להיות לבד מהסיבות הנכונות, מאשר להיות עם מישהו מהסיבות הלא נכונות (קרי: רק כדי לא להישאר עם עצמך ולהיבהל ממה שרואים בפנים). כל עוד יש לכל אחת ואחד מאיתנו עולם פנימי עשיר, כל עוד אתה מרגיש בעל ערך בפני עצמך, זה לא נורא להיות לבד. אלה שתיים מהמתנות הגדולות והיקרות ביותר שנתן לנו היקום. איש לא ייקח אותן מאיתנו. סתם רציתי להשאיר נקודה למחשבה. מקווה שהזזתי למישהו...

Crossface

New member
הזזת

גם אני מרגיש לבד אני נפרדתי מחברה שלי לפני בערך חודש קשר של 9 חודשים כולל פרידה של חודשיים בדרך לא היה קל, זה עדיין לא רק היינו ידידים לפני זה ומן הסתם, זה לא יחזור למה שזה היה וגם הקשר שרצינו שיהיה מעכשיו, לא יהיה כי המשפחה שלה מתנגדים (רק אלוהים יודע למה) לצערי אנחנו לומדים ביחד, אז זה בכלל קשה, אבל אומרים שיהיה בסדר, נראה

עוד כמה הגיגים...

נוגע ללבי שהצלחתי להזיז לכמה מכם במה שכתבתי אתמול. אולי ההסתגרות שלי לאחרונה היא לטובה, שהרי מדובר במסע לגילוי איזושהי אמת פנימית, ולא משנה מהי. לכל אחד יש את האמת שלו. עדיף לבחון את הדברים מנקודת המבט המאוד אישית, להתבונן קצת פנימה ולהתכנס עמוק יותר בקונכיה שלנו, לפני שנוכל להכניס לשם אחרים. חשוב למצוא דרכים למלא את החלל בלב לפני שנחפש אדם אחר שימלא אותו עבורנו. אני מנסה לעשות את זה עכשיו. זה לא קל. יש ימים שאני מאמינה שאינני זקוקה לאיש. וימים אחרים בהם אני קמה בבוקר ובטוחה שטעיתי, ובגדול. לקרוס-פייס: אני לא מוצאת את המילים שיבטאו את ההזדהות שלי איתך. אני מקווה שתמצא נחמה בכך שאולי מדובר בסוג של קריאה- הנשמה קוראת לך לחפש את עצמך ואת הדרך שלך. לעשות חשבון נפש. צר לי על הפלצנות. אני חושבת שאסיים בזה:
לא יודעת מה איתך, אני מוצאת שזה תמיד מנחם אותי...

מנגינה להגיג ../images/Emo79.gif

מאד מסכימה איתך, מנגינה. כמה שזה לא קל, אני יודעת. אבל זה חשוב לבנות או יותר נכון, לגלות בתוך עצמך את החוזק, והעוצמות, שקיימות שם ואנחנו לא יכולים להגיע אליהם אם לא נתכנס לפעמים לתוך עצמנו. אני מכירה את מה שאת עוברת עכשיו, הייתי שם, וזה מחזק ומלמד המון, אם את לא שוכחת להתייחס לעצמך הכי יפה שבעולם, בעדינות ובאהבה שמגיעים לך. כיקודם כל שנאהב את עצמנו. וכל זה גם לקרוסי, קרוסי שיהיה לך טוב לשניכם
ממני אור כוכבים

תלתלית

New member
../images/Emo187.gifהנקודה

שכתבת הזיזה בי הרבה. עולם פנימי עשיר..ממלא אותנו הבדידות מגיעה כשרוצים נורא לחלוק עם מישהו עם עולם עשיר אחר את מה שבעצמנו ברוכה הבאה.. ושיהיה לך כיף בחזרה לעבודה ולשגרה.

GALI02

New member
מאוד נכון מה שכתבת:)

זו טעות לחשוב שכשנמצאים בקשר עם מישהו אז פתאום כל הבעיות שהיו לנו עם עצמנו נעלמות אני עדיין צריכה לעבוד על כמה מהן עם או בלי קשר לבן אדם המקסים שאני נמצאת איתו כרגע :)

lifie

New member
מנגינה...

ברוכה הבאה... מקווים שנוכל להנעים את זמנך ולעזור לך להבין דברים ... תדעי דבר אחד או שניים ואל תחשבי אף פעם שאת לבד!!!! בכל אופן ברוכה הבאה ... ולכל השאר .. קרוסיייי, גילוששששש, טאקי, חוצי... שיהייה לנו שבוע וסופ"ש נפלאים שלא נדע עוד חוסר וודאות ושנדע לחזק אחד את השני ... lifie או בכינוי המקורי life

למעלה