שלום לכולם

lizard

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני מתעניין בלימודי תעופה ומעוניין לדעת אם אפשרי לגשת לבחינות התאוריה ללא בית ספר (אם ניתן בכלל ללמוד את החומר ללא מדריך...) תודה מיכה

noamlif

New member
לשאלתך...../images/Emo18.gif

בטופס הבקשה לבחינת התאוריה, יש למלא באיזה בית ספר הינך לומד. כלומר רצוי שבית הספר יגיש אותך למבחן. בכל אופן אם אתה לא מעוניין בקורס ארוך של תאוריה אתה יכול ללמוד עם מדריך - דבר שבהחלט יקצר תהליכים. הייתי ממליץ לך שלא ללמוד את החומר לבד ובכל אופן להעזר בגורם מקצועי, יש לכך הרבה הבטים לגבי המקצועיות שלך בעתיד כטייס.

חד משמעית כן

אני למדתי לבד, צור בנר עבר איתי על החומר ועל שאלות שהיו לי בתמורה לתשלום כמורה פרטי לפי שעות (מעט מאד), חתם על מכתב למנהל על "לימוד עצמי ברמה שמתאימה לגישה לבחינות", נגשתי ועברתי ללא בעיה. ממליץ שתפנה לצור ישירות בטלפון. יש עוד מדריכים "פרטיים" אבל נדמה לי שלצור יש הכי הרבה נסיון בנושא הזה ספציפית, והוא גם מדריך תאוריה ברמה חבל"ז.

lizard

New member
תודה לתגובות.

אני תמיד יכול להתחיל ללמוד לבד. הזמן הארוך של הלימודים זה לא מה שמפריע לי,אני פשוט לא אהיה בסביבה כדי ללמוד. לכן אני מעדיף ללמוד לבד ואם עדיין יהיה לי מחסור אז לקחת שיעורים פרטיים או להרשם לקורס. מאיפה אפשר לרכוש ספרות ? תודה מיכה

למעלה