שלום לכולם

LunaNegra

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אולי כאן סוף סוף יבינו אותי .. טיילתי שנה שעברה למרכז אמריקה ומאז הגעגועים לא פוסקים. חודשיים אחרי הטיול עוד בכיתי למה חזרתי, והייתי מוכנה לקנות כרטיס טיסה ליום שאחרי... ההתלבטות שלי (מכיוון ואני סטודנטית) היא אם עדיף לטייל כל קיץ לחודש-חודשיים (לא בדיוק העונה האידיאלית..) או לחסוך לטיול ארוך אחרי התואר ?

natyh

New member
ברוכה הבאה

קטונתי מליעץ , אך הניסיון שלי מלמד : צריך לקחת מה שיש כי לא תמיד אפשר .... מי שיכול שיסע .

mussya

New member
רק על עצמי לספר ידעתי

אחרי שני טיולים ארוכים לפני התואר, לא יכולתי אפילו לדמיין לעצמי שלוש שנים בלי להסתובב קצת בעולם. אז טחנתי עבודה במהלך הלימודים ובמיוחד בקיצים, ונסעתי לשבוע-שבועיים פעם בשנה לטיולים יותר זולים (הולנד, יוון ותורכיה). אחרי התואר עבדתי שנה וחצי ונסעתי שוב לטיול ארוך. עכשיו אנחנו מתכננים טיול זול שידלג אצל החברים שלנו באירופה (אמסטרדם, פריז, ברצלונה ואולי שבדיה וגרמניה) ומנסים לחסוך לעוד טיול לדרום אמריקה. קשה במיוחד כי אנחנו גרים באנגליה ועד כה החופשות שלנו הסתכמו במרוץ להספיק לראות כמה שיותר משפחה וחברים בארץ.

C H 4

New member
אם יש לך את התקציב אז בטח שכדאי

אוגוסט ספטמבר זה עונות שעוד ממש אפשר לטייל באזור דרום אמריקה- בוליביה, פרו, אקוודור.. פגשתי בטיול איזה איש אמריקאי שיש לו חברה שמתעסקת בגינון, מקצוע מאוד עונתי, וכל שנה בקיץ הוא לוקח חודשיים חופש וטס למדינה אחת בעולם. כשפגשתי אותו הוא בדיוק טייל בפרו. קשה לי להגיד שחודשיים זה מספיק לראות ממש את כל המדינה, מצד שני לא הייתי בשום מקום (חוץ מבוליביה) יותר מחודשיים. הבחור שפגשתי השתמש הרבה בטיסות קישור שמקלות על העסק, מצד שני אני חושבת שאפשר להסתדר יופי עם אוטובוסים, נסיעת לילה במקום בית מלון ואת אפילו חוסכת כסף ולא מאבדת יותר מידי זמן.

למעלה