שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אז ככה .. נכון שפרשתי מהניהול לפני כ 3 חודשים אבל אני מקפיד להכנס כמעט כל יום וכואב לי לראות מה שקורה בפורום בימים האחרונים יצרתי קשר עם הנהלת הפרוומים וביקשתי להיות מנהל פה לתקופת ביניים עד שההנהלה תצרף מנהלת שותפה ללימוןדבש (שנמצאת בתקופה לא קלה, אבל הבטיחה לחזור לעצמה בקרוב) - אני גם יודע שיש מגעים עם משתתפת פעילה בפורום שבקרוב תצורף לניהול .. אז אני אהיה פה בזמן הקרוב על תקן של שוטר, אמחוק שרשורים לא ראויים ומיותרים אנא, במידה ואני לא בפורום ואתן נתקלים בהודעה לא ראויה שצריך למחוק תשלחו לי מסר וישר אמחק אותה אני לא מבטיח להשתתף בצורה פעילה הפורום אבל לפחות אחזיר את הסדר כך שהפורום יחזור להיות מקסים כמו שהיה תמיד
שיהיה לכולנו שבוע טוב !!!!

רותי410

New member
היי, פלפל, שמחים לשמוע ממך,

ונחמד שאתה ממשיך להרגיש אחריות על מה שנעשה בפורום. מקווה שבקרוב יוכי תצטרף לניהול ואז הכול ייראה טוב יותר. בהצלחה בהמשך דרכך,

מאיוש י

New member
רותי אני אף פעם לא עזבתי

אני נכנסת מדי יום אבל בחרתי שלא להשתתף מכמה סיבות. 1. מחסור בזמן 2. בגלל המחסור בזמן היה לי מאוד קשה להיות בפורום שהוא כמעט ולא פעיל אין מנהל שיקים מאגר מתכונים, וכל הזמן ביקשו ממני את אותם מתכונים שכבר כתבתי ,ושוב אין כאן מאגר חיפוש ופשוט התייאשתי לרשום שוב ושוב. וכמה שאתם מתוקות ויקרות היו ימים שדיברתי לעצמי בפורום לכן החלטתי לא להיות פעילה פה לפחות עד שיהיה ניהול רציני ויוקם חיפוש מתכונים ויהיו יותר אנשים ,הרי מטרת הפורום היא ללמוד מכולם וחבל שאין כאן עוד אנשים למעט 5 או 6 נקווה שיהיה ניהול רציני ,אני לא בונה על יוכי כי בקושי היה לה זמן להיכנס לפורום אז לנהל אותו?? בכל מקרה מי שלא יהיה נקווה שיעשה סדר ,יצור עניין, ויחדש לנו . זהו בערך.

רותי410

New member
העיקר שלא עזבת. לא חשוב אם לא יכולת

להשתתף באופן פעיל. כל אחד עושה מה שהוא יכול ומה שמתאים לו. ויוכי אמרה שתשמח לנהל, אז אולי בכל זאת... בכל אופן, אני, באופן אישי, אשמח מאוד אם הפורום יתפוס תאוצה ויתנהל באופן מאורגן ופרודוקטיבי, כי למרות הכול כיף בו. ולי הוא תרם המון. אז אני מקווה שיגיע הרגע שגם לך יהיה שוב כיף בו. ובינתיים להתראות כשיצא לך,

מאיוש י

New member
שלא תביני אותי לא נכון

גם לי היה כיף מאוד כאן פשוט מחוסר זמן אין לי אפשרות להתפרס על הרבה פורומים ואני נמצאת בעוד פורומים של אוכל.אז נתתי עדיפות לאלה שפעילים יותר,שיש בהם יותר מידע ומתכונים, אני מקווה שאת מבינה על מה אני מדברת. בכל מקרה כולם כאן נהדרים ונהדרות.

ddh1

New member
מאיוש יקרה, טוב לראות אותך

התגעגענו מאוד אליך ולמעשה ידייך. לעוגות המדהימיות שלא מביישות שום קונדיטוריה ברמה. מאיוש יקרה, כמו כל דבר חדש, לוקח לו זמן להיבנות. את צודקת שהמחסור בהנהלה מעיב מאוד והמחסור במאגר חיפוש לא מיטיב עם אף אחת. אבל עדיין, אנחנו לא איבדנו תקוה ולכן אנחנו כאן. גם אני מציצה קבועה בפורומים אחרים כדי ללמוד ולהשכיל אך מעולם לא עזבתי את הבית המקסים הזה. זה לא חוכמה ללכלת לדברים הקיימים, שקיימים כבר הרבה זמן -עם הנהלה חזקה. החוכמה היא לתרום גם לפורום שכרגע לא יציב הכי הכי, אבל עם אנשים מקסימים ועם הרבה תקווה בלב. לגבי יוכי. עם הזמן למדתי שהיא אשת חיל אמיתית. בנוסף למטעמים, לעצות ולפרגון היא נותנת תחושה של אמינות. לכן, אם היא הציעה את עצמה בתור מנהלת אני בטוחה שהיא יכולה לעשות זאת. לא נראה לי שהיא היתה לוקחת על עצמה דבר שלא היתה מסוגלת לעמוד בו.למרות העומס הרב שיש לה, בית משפחה, עבודה ועוד... נקוה שהיא תצליח למען כולנו. ושאת תחזרי אלינו ותפרי את הפורום כימים עברו. שבוע שכולו טוב, דינה

cial 1

New member
ערב טוב410 ולכול החבות../images/Emo24.gif

מה קורה אני חשתי ברע אתמול כאב בטן זה מהקור כי יש חום וקור אז הבגדים בבלגן? וכך מקבלים התקף של כאב בטן גם זה יש ולא מאוכל כי לא אכלתי משך כול השבת אני לא יכולה לסבול חום וזאת אחת הבעיות הכי מסוכנות לי צריך טיפול? ואני מבקשת סילחה על הבטחתי כי היה צריך אתמול לתת כמה דברים כמו מתכון ושלוח דברים ליוכילה במייל זאת רק תמונה היא מבינה אותי מכווה. ולך רותי גם לא שלחתי את המייל שלי צכווה שהכול אעשה הערב לאט לאט חיה על תה ברגעים אלה? הכנתי בובה של עוגה אבל יש עדיין הקישוט אז לא צילמתי רק דג וטבעות שניצל זה ממולה קטן ברוטב בלסמי ישן וסומסום מקווה לתת הכול הלילה. ולך רותי אשלח מסר ותני לי שם את האתר או מה יש על מרוקו? אם אפשרי כמובן ולך יוכילה אני גם אשלח לך התמונה שלי? מותק ולך הגב' מאיוש א חיבוק חזק חומד חסרת לי כמו יוכי וכול תגובה שלי כתבתי את שמך היקר כאן לי לכולם ואני זו שמבינה אותך... נכון קשה להיות כאשר אין יחד את כול הסובב כמו להגיב וולם יודעים שכמעת עזבתי בגלל זה אבל כול החמודות והיקרות כאן רוצות את הפורום חי ומקיים אז על כך העכרתי כול מילה וכול ברכה ואני להם מודה עך כך .וגם לך חסרת לי לכולם כול יום . לגבי הצוות של ניהול הפורום טוב שגם יהיה כאן ויעזור בכול הנושאים היפים של האחווה וגם קצת סדר לא מזיק- זו גם דעתי וגם ערכתי תמיד לסדר לפעמים גם תגובת תודה חשובה מאחת של ניהול צוות הפורום ואני ביחד כאן אברך כול המתקבל לנהל גם זמני וגם הלאה ערב טוב לכולם והרבה בריאות חני

רותי410

New member
רפואה שלמה, חני. אם אין לך יכולת,

אל תשלחי מתכונים או מסר - קודם כול הבריאות. וערב טוב לכולם

כל הכבוד!!

חשוב שמישהו יפקח על העיניינים כאן.. ושהפורום ימשיך להיות חמים ונעים!! תודה לך

יפית מן

New member
ברוכים הבאים בשם ה'

ברוך הבא:פלפל שאטה לימון דבש מאיושי יוכי וכל האחרים שלא הזכרתי את שמם מפאת שכחה ברוכים הבאים אני אישית התגעגעתי לכולכם. באשר לבחירת מנהל חדש יוכי מתאימה לזה כמו כפפה ליד ברקגע שהיא מקבלת משהו על עצמה היא תבצע את זה עד הסוף כך שצריך לתת לה קרדיט היא מתאימה יפה מאוד לתפקיד יוכי אין לי ספק שאת תבחרי והצלחה בכל מעשה ידיך המיוחדות ברכתי לך מכל הלב עלי והצליחי וה' יהיה עמך..

למעלה